Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A vlhčený nepoužíváte? Ten suchý je občas na některé úkony nevhodný a je zbytečně velká spotřeba. ![]()
Jako je to vtipný dotaz..
Ale já mám taky pocit, že furt jen řeším zásoby toaleťáku
ale my jsme doma čtyři.
Nějak nemám potřebu to měřit, ale ta představa muže, jak si dá toaleťák na svačinku, mě fakt pobavila.
Ale pamatuju si, že na střední (tam byl toaleťák společně pro všechny kabinky) si kamarádka taky vždycky namotala snad 3/4 roličky, tak mě to celkem udivovalo, na co. Neptala jsem se, bylo mi to trapné. ![]()
Jinak teda manžel chodí na velkou v práci, takže tam ušetříme
často i do sprchy
teda jako se osprchovat
Já třeba taky celkem mám velkou spotřebu, protože mně fakt se nestačí utrit ani po malé dvouma ctvereckama, přijde mne, že se utiram skoro rukou.
@beneskat ted kdyz jste to zmimila, tak je fakt, ze pres tyden tak spotreba neni tak velka, jak o vikendu ![]()
Tak když koupíš ty levné, které jsou 1vrstvé nebo trochu ty lepší 2vrstvé, tak moc dlouho nevydrží. Musíš se taky dívat kolik útržků je v ruličce ![]()
Toaleťak za par kaček máme taky na chvíli, když koupím nějaký ten lepší 3vrstvý, tak fakt vydrží o dost déle.
Ale já se popravdě tímto moc nezabývám. Většinou nakupuji u nás v sámošce a tam není moc co vybírat ![]()
Hele, my jsme tohle téma řešily jednou s holkama v práci a přišly jsme na to, že většina chlapů si namotává vrstvu toaleťáku do mísy, aby jim to padající houno neobstříklo kaďák, jak žbluňkne. Dělaly jsme domácí průzkum ![]()
Úsměvná otázka 😁ale asi to neřeším je mi to jedno 😁kupujeme velké balení 0o 16 rulich a ani to nijak nepozoruji že to mizí rychle 😁
Jsme 3 a dávám nový každý druhý den. Ségra, také jsou 3, spotřebuje tak 1 roli za týden - nechápu
![]()
@Markéta188 kupuji v makru od lintea. Myslim ze tam je 24 roli a za 10 dnu muzu jet znova ![]()
Ahoj, mozna trosku usmevna otazka, ale jakou mate spotrebu toaletaku ve dvouch?? Ja dneska vynasela po vikendu kos z wc a byly tam tri prazdne rulicky a ta nacata tak v pulce. Manzel si rad potruni, ale prijde mi, ze ten papir tam snad ji nebo co
. Nekdy jasne ze s nim vytru kdyz se kocour vydavi z kytek, ale prijde mi ze tu spotrebu ma muz fakt obri!!!