Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Taky máme velikou spotřebu. Jsme 4 a snad každý den, dávám novou roli a někdy i více ![]()
@Anonymní píše:
@andelka83 vlhceny jsme zkouseli ale to muzi naskakala po dni vyrazka![]()
Nastříhej mu noviny ![]()
@AjaF no nekoukali jste někdo na ty extrémní setrilky?
zrovna jedna byla ujetá na toaletak… Rodině ho dávala na příděl 😁 😁a psala si to do sešitu 😁 😁 😁 😁 😁 😁
@lombrico píše:
Tak to jste ořezávátka.Bývalá tchyně je sama, každý pátek přivleču osm rolí toaletaku, balení papírových kapesníčků a ubrousků. V každém je 100 kusů. Další pátek nemá nic.
Z těch kapesníku si dělá ekonomickou verzi lasagni?
zrovna včera jsem si říkala, že ty holky ten toaleťák snad žerou
jsme 4 a ruličku dvouvrstvého máme tak na den, max. dva… kolikrát už jsem tam musela třeba o víkendu z nouze hodit i papírové kuchyňské utěrky ![]()
teď to ještě začlo u všech s vložkama (se mnou tedy celkem 3×), takže o zábavu a nákupy na x let vystaráno ![]()
@Anonymní píše:
@Misasisi tady nejde o penize, jen mi hlava nebere, co s nim provadi
tak velká vrstva papíru, aby náhodou neprotrhl, obloženej záchod, aby to nežbluňklo, to třikrát denně a si tam
![]()
Máme taky relativně spotřebu, ruličku denně asi dáme, ale nikdy sem to nějak přesně nezkoumala ![]()
My máme ruličku tak na 2 dny. O víkendu na den. Kupuji 3 vrstvý
![]()
Počkat vy hazite použity toaleťák do koše? Proč ne do WC? Jinak můj manžel je setrivy. Stačí mu pomalu dva čtverečky a kupuje ten šedý recyklovaný. Ale pětiletý syn je schopen na kakání vypotřebovat půl role. Učí se utírat sám.
@Ariadne píše:
Počkat vy hazite použity toaleťák do koše? Proč ne do WC? Jinak můj manžel je setrivy. Stačí mu pomalu dva čtverečky a kupuje ten šedý recyklovaný. Ale pětiletý syn je schopen na kakání vypotřebovat půl role. Učí se utírat sám.
Vlhčený toaleťák patří do koše, nesmí se splachovat.
To by mě zajímalo, přiznejte se. Házíte někdo vlhčené ubrousky, pokud je používáte, skutečně do koše?
![]()
Týdně asi 2 ruličky? Jinak zamlada sama na koleji jsem měla vždycky balík (10-12) na půl roku, ale tak to šel člověk doma tak ráno a večer. ![]()
Je nas 5, spotrebujeme rulicku denne (kdyz jsme doma) a to jsem nadavala, jak to jede. Asi to budu muset prehodnotit. ![]()
@LadyDelRey píše:
To by mě zajímalo, přiznejte se. Házíte někdo vlhčené ubrousky, pokud je používáte, skutečně do koše?![]()
To není sranda. Úplně stejna prasárna je házet komunal do tříděného papíru nebo plastu apod. Jen ty vlhčený házeny do kanalizace likvidují čerpadla a další části kanalizační soustavy, která se musí nákladné čistit a měnit a ve velkých meste to jde do milionů jen proto, že jsou lidi prasata a pak brečí, jak je drahy stočny. ![]()