Spotřeba toaletního papíru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2439
24.5.21 15:40

Taky máme velikou spotřebu. Jsme 4 a snad každý den, dávám novou roli a někdy i více :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
24.5.21 15:43
@Anonymní píše:
@andelka83 vlhceny jsme zkouseli ale to muzi naskakala po dni vyrazka :oops: :D

Nastříhej mu noviny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
24.5.21 15:45

@AjaF no nekoukali jste někdo na ty extrémní setrilky? :) :D zrovna jedna byla ujetá na toaletak… Rodině ho dávala na příděl 😁 😁a psala si to do sešitu 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20922
24.5.21 15:46
@lombrico píše:
Tak to jste ořezávátka. :D Bývalá tchyně je sama, každý pátek přivleču osm rolí toaletaku, balení papírových kapesníčků a ubrousků. V každém je 100 kusů. Další pátek nemá nic.

Z těch kapesníku si dělá ekonomickou verzi lasagni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.21 15:47

@Misasisi tady nejde o penize, jen mi hlava nebere, co s nim provadi :D

• Citovat
  • Upravit
24988
24.5.21 16:05

:mrgreen: zrovna včera jsem si říkala, že ty holky ten toaleťák snad žerou :lol: jsme 4 a ruličku dvouvrstvého máme tak na den, max. dva… kolikrát už jsem tam musela třeba o víkendu z nouze hodit i papírové kuchyňské utěrky :lol:

teď to ještě začlo u všech s vložkama (se mnou tedy celkem 3×), takže o zábavu a nákupy na x let vystaráno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
24.5.21 16:07
@Anonymní píše:
@Misasisi tady nejde o penize, jen mi hlava nebere, co s nim provadi :D

tak velká vrstva papíru, aby náhodou neprotrhl, obloženej záchod, aby to nežbluňklo, to třikrát denně a si tam :lol: :lol: :lol:
Máme taky relativně spotřebu, ruličku denně asi dáme, ale nikdy sem to nějak přesně nezkoumala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
24.5.21 16:13

My máme ruličku tak na 2 dny. O víkendu na den. Kupuji 3 vrstvý :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
24.5.21 16:21

Počkat vy hazite použity toaleťák do koše? Proč ne do WC? Jinak můj manžel je setrivy. Stačí mu pomalu dva čtverečky a kupuje ten šedý recyklovaný. Ale pětiletý syn je schopen na kakání vypotřebovat půl role. Učí se utírat sám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.5.21 16:30

@Ariadne ne fuj :poblion: rulicky od nej

• Citovat
  • Upravit
20922
24.5.21 16:33
@Ariadne píše:
Počkat vy hazite použity toaleťák do koše? Proč ne do WC? Jinak můj manžel je setrivy. Stačí mu pomalu dva čtverečky a kupuje ten šedý recyklovaný. Ale pětiletý syn je schopen na kakání vypotřebovat půl role. Učí se utírat sám.

Vlhčený toaleťák patří do koše, nesmí se splachovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
24.5.21 16:38

To by mě zajímalo, přiznejte se. Házíte někdo vlhčené ubrousky, pokud je používáte, skutečně do koše? 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
24.5.21 16:44

Týdně asi 2 ruličky? Jinak zamlada sama na koleji jsem měla vždycky balík (10-12) na půl roku, ale tak to šel člověk doma tak ráno a večer. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31197
24.5.21 16:49

Je nas 5, spotrebujeme rulicku denne (kdyz jsme doma) a to jsem nadavala, jak to jede. Asi to budu muset prehodnotit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20922
24.5.21 16:51
@LadyDelRey píše:
To by mě zajímalo, přiznejte se. Házíte někdo vlhčené ubrousky, pokud je používáte, skutečně do koše? 8) :lol:

To není sranda. Úplně stejna prasárna je házet komunal do tříděného papíru nebo plastu apod. Jen ty vlhčený házeny do kanalizace likvidují čerpadla a další části kanalizační soustavy, která se musí nákladné čistit a měnit a ve velkých meste to jde do milionů jen proto, že jsou lidi prasata a pak brečí, jak je drahy stočny. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný