Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,no nikdy mě to nenapadlo počítat
ale já to mám slabě, ikdyž to je třeba zrovna silný,stačila by mě klidně jedna na den,což by byla prasárna takže měnim
střídám s tamponama ale kolik to je to vážně nevim ![]()
Nepočítala jsem to… První po porodu byla hodně slabá, na druhou jsem měla kalich. Další už nebyla. Ty před prvním těhotenstvím si už moc nepamatuju, ale měnila jsem třeba co hodinu, když to bylo třeba
Tak ja vlozky nepouzivam,ale tampony stridam druhy den-to mam nejsilnejsi- i po hodine, po dvou. V noci, kdyz jsem v klidu, mi vydrzi i tech 8 hodin.
Nastesti to ale trva opravdu jen ten jeden den…
Před těhu jsem měla spotřebu velkou. Ve dnech největšího krvácení jsem chodila na wc běžně každou hodinu. Tohle silné krvácení jsem měla tak dva tři dny. Ostatní dny už to bylo tak sedm vložek na den. Jsem zvědavá jak to bude až se mi rozběhne menstruace po porodu.
Tak po porodu jsem měla MS třikrát, pokaždý silnou jak kráva, takže tampon i vložka nepobírá takže měním co hodinu
Uvidíme zda se to s antiko zklidní
Já mám po porodech hrozně silnou menzes,takže první dva dny klidně 10 vložek denně.
kubina01 píše:
Ahoj,no nikdy mě to nenapadlo počítatale já to mám slabě, ikdyž to je třeba zrovna silný,stačila by mě klidně jedna na den,což by byla prasárna takže měnim
střídám s tamponama ale kolik to je to vážně nevim
Mám to tak stejné.
Já má často silnou MS ,ale už více jak rok používám menstruační kalíšek a šetřím několik tisíc za vložky a tampony. Je to super věcička nedám na ní dopustit jezdím na kole , plavu atd. takže je to super věcička na sport. i dovolenou u moře .
Zajímavé téma, fakt kroutím hlavou na co se někdy holky ptají, odpověď Monny dee mě fakt pobavila, když jsem byla bezdětná bývalo to dost silné, po dětech už to mám slabší vlastně slaboučké takže tak ty tři vložky.
Ahoj holky, omlouvám se, že píši anonymně, ráda bych zjistila, jakou máte spotřebu vložek při nejsilnějším krvácení při menses? díky…