Spotřeba vložek při menstruaci

Anonymní
26.10.11 06:54

spotřeba vložek

Ahoj holky, omlouvám se, že píši anonymně, ráda bych zjistila, jakou máte spotřebu vložek při nejsilnějším krvácení při menses? díky…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3226
26.10.11 07:09

Ahoj,no nikdy mě to nenapadlo počítat :mrgreen: ale já to mám slabě, ikdyž to je třeba zrovna silný,stačila by mě klidně jedna na den,což by byla prasárna takže měnim :lol: střídám s tamponama ale kolik to je to vážně nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
26.10.11 07:25

Při nejsilnější tak sedm denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
26.10.11 07:28

Ty jo, nikdy jsem to nepočítala, ale cca 5 denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
26.10.11 07:46

Nepočítala jsem to… První po porodu byla hodně slabá, na druhou jsem měla kalich. Další už nebyla. Ty před prvním těhotenstvím si už moc nepamatuju, ale měnila jsem třeba co hodinu, když to bylo třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
26.10.11 08:43

Tak ja vlozky nepouzivam,ale tampony stridam druhy den-to mam nejsilnejsi- i po hodine, po dvou. V noci, kdyz jsem v klidu, mi vydrzi i tech 8 hodin.

Nastesti to ale trva opravdu jen ten jeden den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
26.10.11 08:45

Před těhu jsem měla spotřebu velkou. Ve dnech největšího krvácení jsem chodila na wc běžně každou hodinu. Tohle silné krvácení jsem měla tak dva tři dny. Ostatní dny už to bylo tak sedm vložek na den. Jsem zvědavá jak to bude až se mi rozběhne menstruace po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.10.11 08:56

Tak po porodu jsem měla MS třikrát, pokaždý silnou jak kráva, takže tampon i vložka nepobírá takže měním co hodinu :roll: :roll: Uvidíme zda se to s antiko zklidní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
26.10.11 09:07

Já mám po porodech hrozně silnou menzes,takže první dva dny klidně 10 vložek denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
26.10.11 09:24
kubina01 píše:
Ahoj,no nikdy mě to nenapadlo počítat :mrgreen: ale já to mám slabě, ikdyž to je třeba zrovna silný,stačila by mě klidně jedna na den,což by byla prasárna takže měnim :lol: střídám s tamponama ale kolik to je to vážně nevim :nevim:

Mám to tak stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
27.10.11 20:05

Já má často silnou MS ,ale už více jak rok používám menstruační kalíšek a šetřím několik tisíc za vložky a tampony. Je to super věcička nedám na ní dopustit jezdím na kole , plavu atd. takže je to super věcička na sport. i dovolenou u moře .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.11 21:39

Zajímavé téma, fakt kroutím hlavou na co se někdy holky ptají, odpověď Monny dee mě fakt pobavila, když jsem byla bezdětná bývalo to dost silné, po dětech už to mám slabší vlastně slaboučké takže tak ty tři vložky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí