Očistky po porodu a souvislost s naší fenou

Anonymní
25.10.11 21:29

Úplně pitomej dotaz

Ahoj

je možné že jsem chytla MS od naší feny která se zrovna hárá?

Je mi vážně blbý se na to ptát ale prostě mě to zajímá. Naše fenka se měla hárat už před několika měsíci ale furt nic, pak jsme potkaly naší kamarádku z její fenkou, ta se hárala a naše začala večer. Já jsem ted 14 dní po porodu a stále krvácím. Přijde mi to už nějak dlouho. Nebo není? Jak dlouho se tělo čistí po porodu? Když jsem odcházela z porodnice už jsem skoro nepotřebovala vložky, a najednou přijdu domu, a zase jsem začala hodně krvacet. Je možné jsem to nějak chytla od psa? Plně kojim. Ještě mě napadlo že v porodnici jsem používala porodnické vložky, a doma jen alwaysky, třeba to v té porodnici akorát nebylo tolik vidět :nevim: :nevim:

Ježiš to je tak blbej dotaz, fakt se za něj stydím, tak anonym doufám omluvíte :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1247
25.10.11 21:31
Anonymní píše:
Ahoj

je možné že jsem chytla MS od naší feny která se zrovna hárá?

Je mi vážně blbý se na to ptát ale prostě mě to zajímá. Naše fenka se měla hárat už před několika měsíci ale furt nic, pak jsme potkaly naší kamarádku z její fenkou, ta se hárala a naše začala večer. Já jsem ted 14 dní po porodu a stále krvácím. Přijde mi to už nějak dlouho. Nebo není? Jak dlouho se tělo čistí po porodu? Když jsem odcházela z porodnice už jsem skoro nepotřebovala vložky, a najednou přijdu domu, a zase jsem začala hodně krvacet. Je možné jsem to nějak chytla od psa? Plně kojim. Ještě mě napadlo že v porodnici jsem používala porodnické vložky, a doma jen alwaysky, třeba to v té porodnici akorát nebylo tolik vidět :nevim: :nevim:

Ježiš to je tak blbej dotaz, fakt se za něj stydím, tak anonym doufám omluvíte :oops: :oops:

Očistky můžou odcházet celý šestinedělí :mrgreen: Já jsem přesně 24 dní od porodu a taky pořád vložkuju :mrgreen: Fakt dobrej dotaz, jsem se pobavila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
25.10.11 21:32

:lol: od psa :lol: to je dobrý :lol: to by ses pak nemohla sejít ani s kámoškou která zrovna má menzes :lol:
jinak já krvácela po porodu snad celé šestinedělí, někdy víc někdy míň, takže když jsi 14 dní po porodu, je to normál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
25.10.11 21:32

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to nemyslíš vážně, že by opět provokace??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15103
25.10.11 21:34

:mrgreen: můžeš krvácet celých šest týdnů,někdy je to slabší jindy silnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
25.10.11 21:34

Že by byla MS nakažlivá :think: :lol:
Hele, v klidu to jsou normální očistky, já je měla skoro celý šestinedělí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
25.10.11 21:37

:mrgreen: :lol: :lol: zatr sem nevěděla že je to nakažlivý :zed: sibudu muset dávat mezi lidma bacha :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.10.11 21:37

Příspěvek upraven 26.04.16 v 11:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
25.10.11 21:38
lacenka píše: :mrgreen: :lol: :lol: zatr sem nevěděla že je to nakažlivý :zed: sibudu muset dávat mezi lidma bacha :lol: :lol:
:potlesk: :lol: Taky si říkám…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371

to jsem se nasmala :-D ......ja si myslim,ze na alwayskach je to prave videt min,nez na normalni vlozce…radsi bych alespon zavolala na gyndu,jestli je to normalni,popripade at udelaji ultrazvuk-ne aby jeste byly vevnitr nejake zbytky…ja nemela krvaceni skoro zadne,tak jako ty,kdyz te pousteli domu.....za zeptani nic nedas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15103

tot,sedneš si vedle někoho v kině a šup už je máš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051

Chvíli jsem přemýšlela, jestli to nahlásit jako nevhodné… ale proč bych se namáhala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Napadá mne z nějakého důvodu jen okřídlená hláška doktora Štrosmajera o hlouposti a holubičce. :roll: :roll: :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.11 21:39

jo jen si dělejte ze mě prču :mrgreen: za tenhle můj dotaz to fakt zkousnu

jako ale psí hárání je nakažlivý, teda mezi psama

• Citovat
  • Upravit
15674
25.10.11 21:39

Ahoj. Já po obou porodech krvácela celé šestinedělí (občas už to vypadalo, že je konec, ale pak se to zas rozjelo). Takže v tvém případě bych to viděla taky ještě na očistky.

Nevím, co myslíš tím „chytit“, ale vzpomněla jsem si na období, kdy jsem bydlela na ubytovně a časem jsme se s holkama shodly na tom, že se nám MS tak nějak srovnaly, že jsme menstruovaly stejně :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
25.10.11 21:41

Hele holky, nechte toho. Když může být nakažlivá obezita.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie