Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:
Ahojje možné že jsem chytla MS od naší feny která se zrovna hárá?
Je mi vážně blbý se na to ptát ale prostě mě to zajímá. Naše fenka se měla hárat už před několika měsíci ale furt nic, pak jsme potkaly naší kamarádku z její fenkou, ta se hárala a naše začala večer. Já jsem ted 14 dní po porodu a stále krvácím. Přijde mi to už nějak dlouho. Nebo není? Jak dlouho se tělo čistí po porodu? Když jsem odcházela z porodnice už jsem skoro nepotřebovala vložky, a najednou přijdu domu, a zase jsem začala hodně krvacet. Je možné jsem to nějak chytla od psa? Plně kojim. Ještě mě napadlo že v porodnici jsem používala porodnické vložky, a doma jen alwaysky, třeba to v té porodnici akorát nebylo tolik vidět
Ježiš to je tak blbej dotaz, fakt se za něj stydím, tak anonym doufám omluvíte![]()
![]()
Očistky můžou odcházet celý šestinedělí
Já jsem přesně 24 dní od porodu a taky pořád vložkuju
Fakt dobrej dotaz, jsem se pobavila ![]()
od psa
to je dobrý
to by ses pak nemohla sejít ani s kámoškou která zrovna má menzes ![]()
jinak já krvácela po porodu snad celé šestinedělí, někdy víc někdy míň, takže když jsi 14 dní po porodu, je to normál
můžeš krvácet celých šest týdnů,někdy je to slabší jindy silnější
Že by byla MS nakažlivá
![]()
Hele, v klidu to jsou normální očistky, já je měla skoro celý šestinedělí ![]()
zatr sem nevěděla že je to nakažlivý
sibudu muset dávat mezi lidma bacha
![]()
lacenka píše:![]()
![]()
zatr sem nevěděla že je to nakažlivý
sibudu muset dávat mezi lidma bacha
![]()
to jsem se nasmala
......ja si myslim,ze na alwayskach je to prave videt min,nez na normalni vlozce…radsi bych alespon zavolala na gyndu,jestli je to normalni,popripade at udelaji ultrazvuk-ne aby jeste byly vevnitr nejake zbytky…ja nemela krvaceni skoro zadne,tak jako ty,kdyz te pousteli domu.....za zeptani nic nedas…
Chvíli jsem přemýšlela, jestli to nahlásit jako nevhodné… ale proč bych se namáhala
![]()
Napadá mne z nějakého důvodu jen okřídlená hláška doktora Štrosmajera o hlouposti a holubičce.
![]()
jo jen si dělejte ze mě prču
za tenhle můj dotaz to fakt zkousnu
jako ale psí hárání je nakažlivý, teda mezi psama
Ahoj. Já po obou porodech krvácela celé šestinedělí (občas už to vypadalo, že je konec, ale pak se to zas rozjelo). Takže v tvém případě bych to viděla taky ještě na očistky.
Nevím, co myslíš tím „chytit“, ale vzpomněla jsem si na období, kdy jsem bydlela na ubytovně a časem jsme se s holkama shodly na tom, že se nám MS tak nějak srovnaly, že jsme menstruovaly stejně
.
Ahoj
je možné že jsem chytla MS od naší feny která se zrovna hárá?
Je mi vážně blbý se na to ptát ale prostě mě to zajímá. Naše fenka se měla hárat už před několika měsíci ale furt nic, pak jsme potkaly naší kamarádku z její fenkou, ta se hárala a naše začala večer. Já jsem ted 14 dní po porodu a stále krvácím. Přijde mi to už nějak dlouho. Nebo není? Jak dlouho se tělo čistí po porodu? Když jsem odcházela z porodnice už jsem skoro nepotřebovala vložky, a najednou přijdu domu, a zase jsem začala hodně krvacet. Je možné jsem to nějak chytla od psa? Plně kojim. Ještě mě napadlo že v porodnici jsem používala porodnické vložky, a doma jen alwaysky, třeba to v té porodnici akorát nebylo tolik vidět

Ježiš to je tak blbej dotaz, fakt se za něj stydím, tak anonym doufám omluvíte