Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hmm to je zajímavý nikdy jsem to neměla stejně jak ségry a ani oni navzájem, každá jsme to měly jinak.
Sumaya píše:
Hmm to je zajímavý nikdy jsem to neměla stejně jak ségry a ani oni navzájem, každá jsme to měly jinak.
Že by málo feromonů?
![]()
Wiolla píše:Sumaya píše:Že by málo feromonů?
Hmm to je zajímavý nikdy jsem to neměla stejně jak ségry a ani oni navzájem, každá jsme to měly jinak.![]()
Asi
![]()
Pokud ještě krvácíš červeně, mělo by se to časem zbarvovat do hněda, růžova, žluta atd. Průšvih by byl, kdybys začala krvácet jasně červenou krví - potom honem do nemocnice!
Já jsem byla taky zmatená. U prvního porodu krvácení 5 týdnů, postupně procházelo těmi barvami. U druhého porodu vždy pár dnů klid a pak zase krvácení nebo špinění, tak jsem nevěděla. Ale byly to normální očistky a šlo právě o tu barvu. Nesmí být jasně červená.
Sumaya píše:
U nás bylo to samé mam 2 sestry a každá jsmeto měly jinak i mamka.
lulje - jen se směj, ale otěhotněla moje kamarádka, pak jsem otěhotněla já, pak jiná kamarádka, která se pokoušela o dítě několik let!! a teď v listopadu porodí další naše kamarádka. Prostě se roztrhl s mimči pytel, to je dobře
Myslím si, že příroda ví, co dělá ![]()
Kamka33 píše:
lulje - jen se směj, ale otěhotněla moje kamarádka, pak jsem otěhotněla já, pak jiná kamarádka, která se pokoušela o dítě několik let!! a teď v listopadu porodí další naše kamarádka. Prostě se roztrhl s mimči pytel, to je dobřeMyslím si, že příroda ví, co dělá
Tak mě to nějak nepomohlo se vyskytovat tam kde jsou těhule a hladit bříško stejně jsem neotěhotněla.Spíš jde jen o náhodu.
Kamka33 píše:
lulje - jen se směj, ale otěhotněla moje kamarádka, pak jsem otěhotněla já, pak jiná kamarádka, která se pokoušela o dítě několik let!! a teď v listopadu porodí další naše kamarádka. Prostě se roztrhl s mimči pytel, to je dobřeMyslím si, že příroda ví, co dělá
Neměly vy jste kondom ze stejne drogerie?
jinak s tou spolecnou menstruaci je to pravda,ja sestra a neter,bydlici drive ve stejnem dome,jsme t mely vetsinou do dvou dnu d sebe ![]()
Zakladatelko, to budou určitě očistky.
A jinak, jen tak pro zajímavost, když jsem dorazila z porodnice, do týdne nám začaly hárat všechny 3 feny, i když dvě byly 2 M po posledním hárání a malamutka, která hárá jen jednou ročně a to v zimě … Takže, příroda je mocná čarodějka.
Kamka33 píše:
A já jsem tomu svému říkala, že je to nakažlivé. Rok jsme spolu nespali a je z toho kluk. A on furt, že to není možné. Je to možné. Ne kurva, ale nakažená jsem ![]()
Ta synchronizace cyklu je známá, říká se jí KLÁŠTERNÍ EFEKT.(asi si každý domyslí proč
) Poprvé jsem o tom slyšela před asi deseti lety a skutečně jsem vypozorovala, že to funguje, ale není to hned, je to postupné, pokud s nějakou ženou nebo skupinou žen trávíte pravidelně nějaký čas, cykly se vám sjednotí. Měla jsem to jak doma s mamkou a sestrou, tak s kamarádkama, a potom dokonce i s kolegyněma z práce.
![]()
Klášterní efekt…
co se tady člověk všechno nedozví
![]()
Teď ještě jak se nazývá synchronizaace s fenou ![]()
lulje píše:Kamka33 píše:A já jsem tomu svému říkala, že je to nakažlivé. Rok jsme spolu nespali a je z toho kluk. A on furt, že to není možné. Je to možné. Ne kurva, ale nakažená jsem
lulje - nevím, jestli stačí se vyskytovat, tam kde jsou těhotné. My jsme všechny dobré přítelkyně ![]()
A dám ti další příklad, sestra mého muže se s manželem pokoušeli taky strašně dlouho o dítě a narodila se jim dcerka půl roku po naší. Podle mě tolik náhod snad nemůže být pravda?
Já věřím tomu, že v tom nějaká magie bude.
Příspěvek upraven 26.10.11 v 01:49