Očistky po porodu a souvislost s naší fenou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4880
25.10.11 23:12

Hmm to je zajímavý nikdy jsem to neměla stejně jak ségry a ani oni navzájem, každá jsme to měly jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
25.10.11 23:14
Sumaya píše:
Hmm to je zajímavý nikdy jsem to neměla stejně jak ségry a ani oni navzájem, každá jsme to měly jinak.

Že by málo feromonů? :think: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
25.10.11 23:17
Wiolla píše:
Sumaya píše:
Hmm to je zajímavý nikdy jsem to neměla stejně jak ségry a ani oni navzájem, každá jsme to měly jinak.
Že by málo feromonů? :think: :wink:

Asi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
25.10.11 23:24

Pokud ještě krvácíš červeně, mělo by se to časem zbarvovat do hněda, růžova, žluta atd. Průšvih by byl, kdybys začala krvácet jasně červenou krví - potom honem do nemocnice!
Já jsem byla taky zmatená. U prvního porodu krvácení 5 týdnů, postupně procházelo těmi barvami. U druhého porodu vždy pár dnů klid a pak zase krvácení nebo špinění, tak jsem nevěděla. Ale byly to normální očistky a šlo právě o tu barvu. Nesmí být jasně červená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
25.10.11 23:39
Sumaya píše:

U nás bylo to samé mam 2 sestry a každá jsmeto měly jinak i mamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
25.10.11 23:41

Závidím vám ty ségry… :think: :oops: :lol: Společnou MS už tolik ne :lol:

• Citovat
  • Upravit
2616
26.10.11 00:03

lulje - jen se směj, ale otěhotněla moje kamarádka, pak jsem otěhotněla já, pak jiná kamarádka, která se pokoušela o dítě několik let!! a teď v listopadu porodí další naše kamarádka. Prostě se roztrhl s mimči pytel, to je dobře :-) Myslím si, že příroda ví, co dělá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
26.10.11 00:06
Kamka33 píše:
lulje - jen se směj, ale otěhotněla moje kamarádka, pak jsem otěhotněla já, pak jiná kamarádka, která se pokoušela o dítě několik let!! a teď v listopadu porodí další naše kamarádka. Prostě se roztrhl s mimči pytel, to je dobře :-) Myslím si, že příroda ví, co dělá :palec:

Tak mě to nějak nepomohlo se vyskytovat tam kde jsou těhule a hladit bříško stejně jsem neotěhotněla.Spíš jde jen o náhodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
26.10.11 00:17
Kamka33 píše:
lulje - jen se směj, ale otěhotněla moje kamarádka, pak jsem otěhotněla já, pak jiná kamarádka, která se pokoušela o dítě několik let!! a teď v listopadu porodí další naše kamarádka. Prostě se roztrhl s mimči pytel, to je dobře :-) Myslím si, že příroda ví, co dělá :palec:

Neměly vy jste kondom ze stejne drogerie? :lol: jinak s tou spolecnou menstruaci je to pravda,ja sestra a neter,bydlici drive ve stejnem dome,jsme t mely vetsinou do dvou dnu d sebe :think:

• Citovat
  • Upravit
810
26.10.11 00:23

Zakladatelko, to budou určitě očistky.
A jinak, jen tak pro zajímavost, když jsem dorazila z porodnice, do týdne nám začaly hárat všechny 3 feny, i když dvě byly 2 M po posledním hárání a malamutka, která hárá jen jednou ročně a to v zimě … Takže, příroda je mocná čarodějka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
26.10.11 00:28
Kamka33 píše:

A já jsem tomu svému říkala, že je to nakažlivé. Rok jsme spolu nespali a je z toho kluk. A on furt, že to není možné. Je to možné. Ne kurva, ale nakažená jsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
26.10.11 00:57

Ta synchronizace cyklu je známá, říká se jí KLÁŠTERNÍ EFEKT.(asi si každý domyslí proč :mrgreen: :wink: ) Poprvé jsem o tom slyšela před asi deseti lety a skutečně jsem vypozorovala, že to funguje, ale není to hned, je to postupné, pokud s nějakou ženou nebo skupinou žen trávíte pravidelně nějaký čas, cykly se vám sjednotí. Měla jsem to jak doma s mamkou a sestrou, tak s kamarádkama, a potom dokonce i s kolegyněma z práce. :mavam: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
26.10.11 01:21

Klášterní efekt… :think: co se tady člověk všechno nedozví :think: :palec:
Teď ještě jak se nazývá synchronizaace s fenou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
26.10.11 01:34
lulje píše:
Kamka33 píše:
A já jsem tomu svému říkala, že je to nakažlivé. Rok jsme spolu nespali a je z toho kluk. A on furt, že to není možné. Je to možné. Ne kurva, ale nakažená jsem :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
26.10.11 01:37

lulje - nevím, jestli stačí se vyskytovat, tam kde jsou těhotné. My jsme všechny dobré přítelkyně :wink:
A dám ti další příklad, sestra mého muže se s manželem pokoušeli taky strašně dlouho o dítě a narodila se jim dcerka půl roku po naší. Podle mě tolik náhod snad nemůže být pravda? :-) Já věřím tomu, že v tom nějaká magie bude.

Příspěvek upraven 26.10.11 v 01:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria