Očistky po porodu a souvislost s naší fenou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2183
26.10.11 12:26

To bude tim,že každej je jinej,ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
26.10.11 12:27
Aladina píše:
strace píše:
Souhlasím s Eliškou, chelsea001 a ostatními, kdo se zakladatelky zastal. Dotaz je hodně zvláštní, mě by tohle asi nikdy nenapadlo, ale proč se hned posmívat :nevim: Je tu v diskuzích spousta nesmyslů, o pravopise ani nemluvím, a to se kolikrát přejde bez povšimnutí.
K této diskusi - to je přesně situace, kdy se jedni zasmějí a vše berou v legraci a druzí se čertí, že jsme netolerantní a neohleduplní vůči zakladatelce. A ti pak zakládají diskuse o špatných vztazích na Emiminu. Nemyslíte?

No a jeste jsou treti, kteri se zasmejou doma a na netu to bud vubec neventilujou, nebo napisou neco k veci. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
26.10.11 12:32

Asho - jo, jo. To je pravda. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
26.10.11 13:20

:lol: :lol: :mrgreen: tak nevím jak to anonymka myslí :-D jestli vážně nebo nějaká prča :-D
každopádně já po porodu krvácela skoro 8 týdnů a intenzita se měnila.
:pankac: :pankac: bud v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17959
26.10.11 16:52

A mně zas přijde, že nejde o to, jak to berem každá z nás za sebe, ale jak to vezme zakladatelka. Nadhled je fajn, ale není vlastní každému, navíc když s ním mlátí hormony.
Stejně jako jsem se na diskusích na emiminu jako lakatační poradkyně naučila více empatii nekojícím maminkám (méně „nutit“ vlastní názor, více poslouchat druhou stranu, přemýšlet o její situaci), tak chápu, jak se cítí maminka v šestinedělí a že může dávat i nelogické dotazy a reagovat na mírnou ironii, byť dobře míněnou a pro autora zábavnou, dotčeně.
Vím, že jste to nikdo nemyslel zle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
26.10.11 21:51
Eliška píše:
A mně zas přijde, že nejde o to, jak to berem každá z nás za sebe, ale jak to vezme zakladatelka. Nadhled je fajn, ale není vlastní každému, navíc když s ním mlátí hormony.
Stejně jako jsem se na diskusích na emiminu jako lakatační poradkyně naučila více empatii nekojícím maminkám (méně „nutit“ vlastní názor, více poslouchat druhou stranu, přemýšlet o její situaci), tak chápu, jak se cítí maminka v šestinedělí a že může dávat i nelogické dotazy a reagovat na mírnou ironii, byť dobře míněnou a pro autora zábavnou, dotčeně.
Vím, že jste to nikdo nemyslel zle :wink:

Eliško,mohla bych pisnout do SZ? Vidím,že jsi laktační poradkyně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17959
26.10.11 21:53

jasně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
27.10.11 16:27

Ježkovy voči, že ještě reaguju. Ale teď je ten nadpis doopravdy naprosto blbej. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
28.10.11 07:35
Aladina píše:
Ježkovy voči, že ještě reaguju. Ale teď je ten nadpis doopravdy naprosto blbej. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
2.11.11 00:21
Míša8808 píše:
Aladina píše:
Ježkovy voči, že ještě reaguju. Ale teď je ten nadpis doopravdy naprosto blbej. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :pankac:

JEŽIŠMARJÁÁÁ! Já jsem si toho nového nadpisu všimla až teď a vybuchla jsem smíchy tak, že jsem si vzbudila dítě. To NEEEEEEEEEEEEE. To mi nedělejte!! http://www.smajlici163.wz.cz/…/emoce40.gif, promiň, tohle se tebe už vůbec netýká. Ale ten nadpis je masakr :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí