Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Aladina píše:strace píše:K této diskusi - to je přesně situace, kdy se jedni zasmějí a vše berou v legraci a druzí se čertí, že jsme netolerantní a neohleduplní vůči zakladatelce. A ti pak zakládají diskuse o špatných vztazích na Emiminu. Nemyslíte?
Souhlasím s Eliškou, chelsea001 a ostatními, kdo se zakladatelky zastal. Dotaz je hodně zvláštní, mě by tohle asi nikdy nenapadlo, ale proč se hned posmívatJe tu v diskuzích spousta nesmyslů, o pravopise ani nemluvím, a to se kolikrát přejde bez povšimnutí.
No a jeste jsou treti, kteri se zasmejou doma a na netu to bud vubec neventilujou, nebo napisou neco k veci. ![]()
tak nevím jak to anonymka myslí
jestli vážně nebo nějaká prča ![]()
každopádně já po porodu krvácela skoro 8 týdnů a intenzita se měnila.
bud v klidu
A mně zas přijde, že nejde o to, jak to berem každá z nás za sebe, ale jak to vezme zakladatelka. Nadhled je fajn, ale není vlastní každému, navíc když s ním mlátí hormony.
Stejně jako jsem se na diskusích na emiminu jako lakatační poradkyně naučila více empatii nekojícím maminkám (méně „nutit“ vlastní názor, více poslouchat druhou stranu, přemýšlet o její situaci), tak chápu, jak se cítí maminka v šestinedělí a že může dávat i nelogické dotazy a reagovat na mírnou ironii, byť dobře míněnou a pro autora zábavnou, dotčeně.
Vím, že jste to nikdo nemyslel zle ![]()
Eliška píše:
A mně zas přijde, že nejde o to, jak to berem každá z nás za sebe, ale jak to vezme zakladatelka. Nadhled je fajn, ale není vlastní každému, navíc když s ním mlátí hormony.
Stejně jako jsem se na diskusích na emiminu jako lakatační poradkyně naučila více empatii nekojícím maminkám (méně „nutit“ vlastní názor, více poslouchat druhou stranu, přemýšlet o její situaci), tak chápu, jak se cítí maminka v šestinedělí a že může dávat i nelogické dotazy a reagovat na mírnou ironii, byť dobře míněnou a pro autora zábavnou, dotčeně.
Vím, že jste to nikdo nemyslel zle
Eliško,mohla bych pisnout do SZ? Vidím,že jsi laktační poradkyně…
Ježkovy voči, že ještě reaguju. Ale teď je ten nadpis doopravdy naprosto blbej. ![]()
Aladina píše:
Ježkovy voči, že ještě reaguju. Ale teď je ten nadpis doopravdy naprosto blbej.
Míša8808 píše:Aladina píše:
Ježkovy voči, že ještě reaguju. Ale teď je ten nadpis doopravdy naprosto blbej.![]()
![]()
![]()
![]()
JEŽIŠMARJÁÁÁ! Já jsem si toho nového nadpisu všimla až teď a vybuchla jsem smíchy tak, že jsem si vzbudila dítě. To NEEEEEEEEEEEEE. To mi nedělejte!! http://www.smajlici163.wz.cz/…/emoce40.gif, promiň, tohle se tebe už vůbec netýká. Ale ten nadpis je masakr
![]()