Očistky po porodu a souvislost s naší fenou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.10.11 21:41

bohunko nahlaš si co chceš

• Citovat
  • Upravit
7584
25.10.11 21:42

Zaklzadatelko - co? Psí hárání se dá chytit? A fakt si z nás neděláš legraci? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
25.10.11 21:43

hkac ještě,že jsi to tady napsala,už si k manželovi na gauč nesednu,v poslední době nějak přibral :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.11 21:44
hkac píše:
Ahoj. Já po obou porodech krvácela celé šestinedělí (občas už to vypadalo, že je konec, ale pak se to zas rozjelo). Takže v tvém případě bych to viděla taky ještě na očistky.Nevím, co myslíš tím „chytit“, ale vzpomněla jsem si na období, kdy jsem bydlela na ubytovně a časem jsme se s holkama shodly na tom, že se nám MS tak nějak srovnaly, že jsme menstruovaly stejně :mrgreen: .

óóó děkuji velice za odpověd, snad jediná která mě pochopila díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
102087
25.10.11 21:44

No, upřímně, je to hodně blbý dotaz… proč myslíš, že se tomu po porodu říká šestinedělí… protože se tělo dává dohromady a čistí se. A může to trvat i déle než 6 týdnů.

A jinak MS není „nakažlivá“, tedy pokud žije několik žen dlouhodobě pohromadě, tak jsou určité studie, že se jejich MS srovná na totožný termín, ale je to dlouhodobá záležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
25.10.11 21:45
Anonymní píše:
jo jen si dělejte ze mě prču :mrgreen: za tenhle můj dotaz to fakt zkousnu

Můj manžel se nechá poroučet a ptá se, jestli by mu zdejší osvícené anonymy neporadily, jak se má chránit před nakažlivou MS, když teď vedle mne sedí na gauči… :mrgreen: :mrgreen:

Hele, sorry, ale to fakt nejde. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A nahlašovat nebudu - nahlašuju provokace, blbost ne. :mrgreen:

Příspěvek upraven 25.10.11 v 21:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie

tak já měla u našich fenku a nikdy jsem to od ní nechytila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jinak já měla očistky celé šestinedělí, dokonce se to po 16ti dnech zhoršilo a já jela na kontrolu do porodnice..vše bylo v pořádku, způsobila jsem si to horkou sprchou :wink:

• Citovat
  • Upravit
18148

Ale opravdu, to je dokázaný, že ženy - možná teda spíš v přírodních společnostech - žijící v jednom společenství mají synchronizovanou MS. Už nevím, kde jsem to četla, ale je to moc zajímavý.
Já mám synchronizovanou MS s dvěma nejlepšíma kamarádkama :lol: nebydlíme spolu teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
25.10.11 21:49
Anonymní píše:
hkac píše:
Ahoj. Já po obou porodech krvácela celé šestinedělí (občas už to vypadalo, že je konec, ale pak se to zas rozjelo). Takže v tvém případě bych to viděla taky ještě na očistky.Nevím, co myslíš tím „chytit“, ale vzpomněla jsem si na období, kdy jsem bydlela na ubytovně a časem jsme se s holkama shodly na tom, že se nám MS tak nějak srovnaly, že jsme menstruovaly stejně :mrgreen: .
óóó děkuji velice za odpověd, snad jediná která mě pochopila díky :kytka:

Ale to je opravdu prokázané, že ženám spolu žíjícím se sesynchronizovává (fujtajbl slovo :roll: ) cyklus. Nevím, jestli to ale takle narychlo fungujei se psem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
Eliška píše:
Ale opravdu, to je dokázaný, že ženy - možná teda spíš v přírodních společnostech - žijící v jednom společenství mají synchronizovanou MS. Už nevím, kde jsem to četla, ale je to moc zajímavý.
Já mám synchronizovanou MS s dvěma nejlepšíma kamarádkama :lol: nebydlíme spolu teda.

Ano je to pravda, taky jsem to takhle pochopila, že to zakladatelka myslela

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

bohunko vyřid manželovi at si nechá poradit od své vševědoucí manželky

kéž by jsme všechny byly tak inteligentní jako ty na světě by bylo tak krásně

• Citovat
  • Upravit
Hodaka

Ješt že mám psa uf, fakt úleva :mrgreen:
Ale napadlo mě člověk od člověka :think: protože až dostane má dcera menstruaci tak to to od sebe budem chytat pořád :think: to bude mít manžel radost :mrgreen: a sousedka má fenu, co když se potkáme na schodech :think:

• Citovat
  • Upravit
35545
25.10.11 21:50
Anonymní píše:
Ahoj

je možné že jsem chytla MS od naší feny která se zrovna hárá?

Je mi vážně blbý se na to ptát ale prostě mě to zajímá. Naše fenka se měla hárat už před několika měsíci ale furt nic, pak jsme potkaly naší kamarádku z její fenkou, ta se hárala a naše začala večer. Já jsem ted 14 dní po porodu a stále krvácím. Přijde mi to už nějak dlouho. Nebo není? Jak dlouho se tělo čistí po porodu? Když jsem odcházela z porodnice už jsem skoro nepotřebovala vložky, a najednou přijdu domu, a zase jsem začala hodně krvacet. Je možné jsem to nějak chytla od psa? Plně kojim. Ještě mě napadlo že v porodnici jsem používala porodnické vložky, a doma jen alwaysky, třeba to v té porodnici akorát nebylo tolik vidět :nevim: :nevim:

Ježiš to je tak blbej dotaz, fakt se za něj stydím, tak anonym doufám omluvíte :oops: :oops:

Kalhotky na hárání máš? tak to potom není problém :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584

Jo, to už jsem taky slyšela, že se u žen může MS synchronizovat.

Takže zakladatelko, to máš vlastně dobrý. Protože jestlis to od psa chytila, tak další MS přijde až někdy na jaře. Teda jestli to pro změnu fenka nezačne chytat častěji od tebe? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649

Ja mam teda menzes synchronizovanou jen s pocasim - kdyz je pekne na koupani hned je tady mrcha!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí