Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:
já nevim noprostě mi bylo divný že jsem odcházela z porodnice a téměř jsem nekrvácela, a doma se mi to opět naplno rozjelo
ale že bych hned musela být blbá
Nejsi blba
![]()
Tak nějak nechápu, proč tolik emocí, zakladatelka je v šestinedělí, počítám s prvním, hormony lítaj, jak to chodí, neví, tak ji napadne leccos. No a co? Trefit se do někoho je tak jednoduchý, ale v šestinedělí může i vtip zabolet ![]()
Eliška píše:
Tak nějak nechápu, proč tolik emocí, zakladatelka je v šestinedělí, počítám s prvním, hormony lítaj, jak to chodí, neví, tak ji napadne leccos. No a co? Trefit se do někoho je tak jednoduchý, ale v šestinedělí může i vtip zabolet
Přesně tak,prostě se chtěla jen zeptat a pak se tu najde někdo,kdo chce všechno nahlašovat jako provokaci,to mi taky hlava nebere.Za provokaci teda beru úplně něco jiného
Nevím,ale fakt si myslím,že tvůj dotaz je dost pitomý.Jak by si proboha mohla chytit MS od psa???
To snad vědí holky vpubertě,že MS není nakažlivá ![]()
V rodině jsme byly ženský a nikdy jsme společně MS neměly.Každá to měla v jinou dobu a žily jsme spolu x let.
V šestinedělí můžeš krvácet celou dobu a různě silně.
Já myslim že zakladatelka by měla dostat alespon flašku vína za to prodloužila život polovině emimina.Opravdu sem se moc pobavila díky
![]()
Myslím že jediné co mužeš chytit od své fenky jsou blechy
špinit nebo krvácet mužeš po celé 6 nedělí.Pokud se ti nezdá něco tak si zajdi k dr at se na tebe koukne ale pokud nemáš bolesti tak je to jen klasická očista těla
Kamča.dalmatinka píše:
Já myslim že zakladatelka by měla dostat alespon flašku vína za to prodloužila život polovině emimina.Opravdu sem se moc pobavila díky![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Myslíš že jediné co mužeš chytit od své fenky jsou blechy
špinit nebo krvácet mužeš po celé 6 nedělí.Pokud se ti nezdá něco tak si zajdi k dr at se na tebe koukne ale pokud nemáš bolesti tak je to jen klasická očista těla
To jsou blechy psí, ty na člověka nejdou…
Ahojky, já si teda myslím, že na tom něco bude. Když jsme měly ve druháku lyžařskej kurz, tak jsme tam postupně začaly menstruovat všechny a to nás bylo na pokoji šest holek.. A vím, že mě to teda zaskočilo, neměla jsem to vůbec dostat.. Ale taky se říká, že menzes můžeš dostat i změnou prostředí. Co se týče hárání mezi fenkama, myslím si, že to může taky být. To samé se stává s otěhotněním, když se žena víc stará o svou těhotnou kamarádku, případně jí pak i hlídá mimčo, tak může i daleko rychleji otěhotnět. Příroda je v tomto záhadná, ale funguje. ![]()
Anonymní píše: …Ježiš to je tak blbej dotaz, fakt se za něj stydím, tak anonym doufám omluvíte![]()
Zas tak blbej dotaz to není. Kdysi jsem viděla jeden dokument, kde doktoři říkali, že u žen žijících ve společné domácnosti dochází k synchornizaci MS cyklu. Ale jestli to platí i na psa to nevím… ![]()
Jinak si myslím, že máš normálně očistky. Já si taky myslela po 14 dnech, že už utrum a pak se to na týden jakoby vrátilo.
kamko každá žena má určitý cyklus.Není možné se nakazit.Náhoda an,spoždění o 3 dny nebo určité rozhození ano ale nemuže se stát že budu menstruovat do 2 září a 5 září potkám kamarádku a začnu menstruovat znovu?To by muselo být ženské tělo uplný kouzelník aby došlo tak rychle ke všemu znovu ![]()
kozisek píše:Anonymní píše:Kalhotky na hárání máš? tak to potom není problém
Ahojje možné že jsem chytla MS od naší feny která se zrovna hárá?
Je mi vážně blbý se na to ptát ale prostě mě to zajímá. Naše fenka se měla hárat už před několika měsíci ale furt nic, pak jsme potkaly naší kamarádku z její fenkou, ta se hárala a naše začala večer. Já jsem ted 14 dní po porodu a stále krvácím. Přijde mi to už nějak dlouho. Nebo není? Jak dlouho se tělo čistí po porodu? Když jsem odcházela z porodnice už jsem skoro nepotřebovala vložky, a najednou přijdu domu, a zase jsem začala hodně krvacet. Je možné jsem to nějak chytla od psa? Plně kojim. Ještě mě napadlo že v porodnici jsem používala porodnické vložky, a doma jen alwaysky, třeba to v té porodnici akorát nebylo tolik vidět
Ježiš to je tak blbej dotaz, fakt se za něj stydím, tak anonym doufám omluvíte![]()
![]()
No tak to je super reakce
![]()
Kamka33 píše:
Ahojky, já si teda myslím, že na tom něco bude. Když jsme měly ve druháku lyžařskej kurz, tak jsme tam postupně začaly menstruovat všechny a to nás bylo na pokoji šest holek.. A vím, že mě to teda zaskočilo, neměla jsem to vůbec dostat.. Ale taky se říká, že menzes můžeš dostat i změnou prostředí. Co se týče hárání mezi fenkama, myslím si, že to může taky být. To samé se stává s otěhotněním, když se žena víc stará o svou těhotnou kamarádku, případně jí pak i hlídá mimčo, tak může i daleko rychleji otěhotnět. Příroda je v tomto záhadná, ale funguje.
„To samé se stává s otěhotněním“… a dál jsem se úplně bála to dočíst, abych se nedozvěděla, že těhotenství je taky nakažlivé
![]()
Bohu - my, které tě známe, chápem.
Mě jsi pobavila, ale zakladatelka teda víc. Takže tobě jednu flašku, zakladatelce dvě
(Jo, a ten anonym tě musí ale hodně nenávidět - já jsem pro jeho odtajnění
)
Příspěvek upraven 26.10.11 v 00:23
Kamča.dalmatinka píše:
kamko každá žena má určitý cyklus.Není možné se nakazit.Náhoda an,spoždění o 3 dny nebo určité rozhození ano ale nemuže se stát že budu menstruovat do 2 září a 5 září potkám kamarádku a začnu menstruovat znovu?To by muselo být ženské tělo uplný kouzelník aby došlo tak rychle ke všemu znovu
Ne, ne, tak to není. Dochází k postupné synchronizaci, ale dochází k ní a ne že ne. ![]()
Cituji:
U žen, žijících společně v blízkém prostředí, má začátek menstruace tendenci se synchronizovat. Výzkumníci popsali tento jev poprvé v roce 1971 a vysvětlili ho působením feromonů v roce 1998 (Stern a McClintock).
http://cs.wikipedia.org/…C3%AD_cyklus