Bolest podbřišku po menstruaci

20.10.11 15:38

Bolest podbříšku po menstruaci.Pomoc

Ahoj holky,chci se poradit.6.10. jsem dostala menstruaci v termínu.Byla vždy jako obvykle,snad trošku silnější.Vždy mám šílené bolesti a křeče.Jenže tenhle měsíc je jiný.Podbříšek mě stále bolí a je to nepříjemné-jako když bych to měla dostat,do toho mě bolí v kříži.Byla jsem u svého dr.ale je to v pořádku.Tak jsem mu volala že bolesti neustupují a jdu tam zítra-nevíte čím to může být???chodím i častěji na wc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9307
20.10.11 16:00

A těhu? I když máš po menstruaci no.. ale třeba moje máma měla při holkách ms normálně :think: zas na gyndě si byla.. tak to nevim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
20.10.11 16:30

No asi ti moc neporadím, ale já mám stejný problém. MS jsem měla naposledy 9.10 a od té doby mě bolí v podbříšku taky chodím více na záchod ale test sem si zatím nědělala. Ale možná bych ho být tebou zkusila. A měříš si BT??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10004
20.10.11 16:40

Bolí tě v kříži a chodíš častěji na WC - to mi skoro příjde jako něco jiného - něco s ledvinama :nevim: Spíš nějaký zánět z nastydnutí…Uvidíš zítra. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
20.10.11 18:03

já teda mám takový podobný příznaky při zánětu močáku :think: taky cejtim spodek, čůrání častý.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.11 18:36

Vůbec netuším,jakoby mě občas bolely vaječníky,nebo podbříšek vlevo.Občas tam píchne.Děkuju holky,snad mi doktor pomůže,tohle se mi ještě nestalo :-( :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10004
20.10.11 20:08

Taky mě napadlo, měla jsem dvakrát zánět dělohy, hodně to bolelo a nejvíc při dosednutí, ale je fakt, že na malou jsem chodila asi normálně. Dostala jsem antibiotika. Držím pěsti a dej vědět jak jsi dopadla. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
21.10.11 14:03

Tak co jak si dopadla u doktora? Já byla dneska taky u doktorky ale obvodní protože sem si myslela že by to mohl být zánět moč. měchýře (dost na to trpím) ale nic mi nezjistila. Na gyndě sem nebyla dneska tam totiž doktor nebyl tak sem zvědavá v pondělí co mi řekne. Ale bolest mám pořád a na wc chodím pořád často.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
22.10.11 12:57

Ahojky. mám taky takový problém a nakonec to prý je z nervů a do toho mám lehkou poševní infekci… Prý z toho no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.10.11 16:11

Myslíš že z nervů tě může bolet podbříško?? I když možný to je…Ale já už druhý den piju kontryhelový čaj a je to lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.11 08:06
kate908 píše:
Tak co jak si dopadla u doktora? Já byla dneska taky u doktorky ale obvodní protože sem si myslela že by to mohl být zánět moč. měchýře (dost na to trpím) ale nic mi nezjistila. Na gyndě sem nebyla dneska tam totiž doktor nebyl tak sem zvědavá v pondělí co mi řekne. Ale bolest mám pořád a na wc chodím pořád často.....

Ahoj holky konečně jsem našla čas a mohu vám konečně napsat.Podle UTZ je vše v pořádku.Ale prý když mám problémy s tím častějším chozením na záchod.Tak to prý může být lehký zánět močáku a zda chci léky tak mi je předepíše.Tak mám antibiotikak,prášky proti bolesti,čípky proti bolesti a mám pít urologický čaj.Tak uvidíme jak mi to pomůže a když by ne tak mě pošle na nějaká vyšetření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
25.10.11 17:39

No mě doktor taky nic nenašel, takže ještě čekám na výsledky krve, ale nejspíš mě čeká laparoskopické vyšetření :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
4.11.11 12:08
kate908 píše:
Myslíš že z nervů tě může bolet podbříško?? I když možný to je…Ale já už druhý den piju kontryhelový čaj a je to lepší…

No, víš jak, stres může kolikrát za hodně věcí. a já měla proč se stresovat. Naštěstí už ten stres ustupuje, protože mám konečně po pro mně nekonečně dlouhé době vyhlídku toho, že budu mít svou holčičku zdravou a bez potíží. A jakmile začal ustupovat stres, bolesti jsou také pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.13 20:44

Ahojky, prosím o radu nebo zkušenost před týdnem mi normalně skončila ms a stále mám přiznaky jako bych ms měla, navic občas zimnice, depky nevim čim to muže být, muže to souviset že jsem před čtyřmi měsici prodělala potrat-revizi?.Těhu test jsem nedělala a dělat asi nebudu ms jsem měla, ale proč mam stále přiznaky jako bych jí měla stále, pouze ted vytok klasicky.

• Citovat
  • Upravit
2184
21.8.13 21:27

Můžou to být příznaky ovulace. Někdo to tak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria