Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,chci se poradit.6.10. jsem dostala menstruaci v termínu.Byla vždy jako obvykle,snad trošku silnější.Vždy mám šílené bolesti a křeče.Jenže tenhle měsíc je jiný.Podbříšek mě stále bolí a je to nepříjemné-jako když bych to měla dostat,do toho mě bolí v kříži.Byla jsem u svého dr.ale je to v pořádku.Tak jsem mu volala že bolesti neustupují a jdu tam zítra-nevíte čím to může být???chodím i častěji na wc…
A těhu? I když máš po menstruaci no.. ale třeba moje máma měla při holkách ms normálně
zas na gyndě si byla.. tak to nevim. ![]()
No asi ti moc neporadím, ale já mám stejný problém. MS jsem měla naposledy 9.10 a od té doby mě bolí v podbříšku taky chodím více na záchod ale test sem si zatím nědělala. Ale možná bych ho být tebou zkusila. A měříš si BT??
Bolí tě v kříži a chodíš častěji na WC - to mi skoro příjde jako něco jiného - něco s ledvinama
Spíš nějaký zánět z nastydnutí…Uvidíš zítra. Držím palce
já teda mám takový podobný příznaky při zánětu močáku
taky cejtim spodek, čůrání častý.. ![]()
Vůbec netuším,jakoby mě občas bolely vaječníky,nebo podbříšek vlevo.Občas tam píchne.Děkuju holky,snad mi doktor pomůže,tohle se mi ještě nestalo
![]()
Taky mě napadlo, měla jsem dvakrát zánět dělohy, hodně to bolelo a nejvíc při dosednutí, ale je fakt, že na malou jsem chodila asi normálně. Dostala jsem antibiotika. Držím pěsti a dej vědět jak jsi dopadla. ![]()
Tak co jak si dopadla u doktora? Já byla dneska taky u doktorky ale obvodní protože sem si myslela že by to mohl být zánět moč. měchýře (dost na to trpím) ale nic mi nezjistila. Na gyndě sem nebyla dneska tam totiž doktor nebyl tak sem zvědavá v pondělí co mi řekne. Ale bolest mám pořád a na wc chodím pořád často.....
Ahojky. mám taky takový problém a nakonec to prý je z nervů a do toho mám lehkou poševní infekci… Prý z toho no..
Myslíš že z nervů tě může bolet podbříško?? I když možný to je…Ale já už druhý den piju kontryhelový čaj a je to lepší…
kate908 píše:
Tak co jak si dopadla u doktora? Já byla dneska taky u doktorky ale obvodní protože sem si myslela že by to mohl být zánět moč. měchýře (dost na to trpím) ale nic mi nezjistila. Na gyndě sem nebyla dneska tam totiž doktor nebyl tak sem zvědavá v pondělí co mi řekne. Ale bolest mám pořád a na wc chodím pořád často.....
Ahoj holky konečně jsem našla čas a mohu vám konečně napsat.Podle UTZ je vše v pořádku.Ale prý když mám problémy s tím častějším chozením na záchod.Tak to prý může být lehký zánět močáku a zda chci léky tak mi je předepíše.Tak mám antibiotikak,prášky proti bolesti,čípky proti bolesti a mám pít urologický čaj.Tak uvidíme jak mi to pomůže a když by ne tak mě pošle na nějaká vyšetření
No mě doktor taky nic nenašel, takže ještě čekám na výsledky krve, ale nejspíš mě čeká laparoskopické vyšetření ![]()
kate908 píše:
Myslíš že z nervů tě může bolet podbříško?? I když možný to je…Ale já už druhý den piju kontryhelový čaj a je to lepší…
No, víš jak, stres může kolikrát za hodně věcí. a já měla proč se stresovat. Naštěstí už ten stres ustupuje, protože mám konečně po pro mně nekonečně dlouhé době vyhlídku toho, že budu mít svou holčičku zdravou a bez potíží. A jakmile začal ustupovat stres, bolesti jsou také pryč.
Ahojky, prosím o radu nebo zkušenost před týdnem mi normalně skončila ms a stále mám přiznaky jako bych ms měla, navic občas zimnice, depky nevim čim to muže být, muže to souviset že jsem před čtyřmi měsici prodělala potrat-revizi?.Těhu test jsem nedělala a dělat asi nebudu ms jsem měla, ale proč mam stále přiznaky jako bych jí měla stále, pouze ted vytok klasicky.