Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
BohunkaP píše:Anonymní píše:
jo jen si dělejte ze mě prčuza tenhle můj dotaz to fakt zkousnu
Můj manžel se nechá poroučet a ptá se, jestli by mu zdejší osvícené anonymy neporadily, jak se má chránit před nakažlivou MS, když teď vedle mne sedí na gauči…
![]()
Hele, sorry, ale to fakt nejde.
Příspěvek upraven 25.10.11 v 21:46![]()
![]()
A nahlašovat nebudu - nahlašuju provokace, blbost ne.
Bohunko, možná bys nemusela nahlašovat ani ty provokace, prostě na ně nereaguj a je to vyřešený.
Jako něco někam hlásit, to mi přijde takový…Já nevím,prostě trošku se mi to příčí.
A s mamkou a segrou jsme bydleli asi pet let (samozrejme dele, ale tuto dobu jsme menstruovaly vsechny) a nijak jsme se nesjednotily… ![]()
Jinak tedy, jak se potkate vsechny na schodech, tak lituju sousedku, protoze to na ni taky preskoci!!! ![]()
No tak teď jsem zase našla, že je dost studií, které tu teorii synchronizované MS vyloučily
Ale já jsem asi výjimka potvrzující pravidlo.
A vůbec bych neřekla, že to je hloupej dotaz
Nacházejme v sobě pokoru a zvědavost ![]()
Anonymní píše:
já nevim noprostě mi bylo divný že jsem odcházela z porodnice a téměř jsem nekrvácela, a doma se mi to opět naplno rozjelo
ale že bych hned musela být blbá
Nemusela bys být hned blbá, akorát tady je tolik chytrejch, že je z toho každej druhej úplně blbej.
Anonymní píše:
já nevim noprostě mi bylo divný že jsem odcházela z porodnice a téměř jsem nekrvácela, a doma se mi to opět naplno rozjelo
Myslim, ze vlnu veseli nevyvolal dotaz ohledne krvaceni, ale ohledne „nakazeni se MS“… ![]()
Anonymní píše:
Nikdo tady neřekl, že jsi blbá
Ale, že je to blbej dotaz, což jsi sama v názvu uvedla sama(jen jsi použila slovo „pitomej“ dotaz)
Takže nebuď zbytečně vztahovačná
, tyhle reakce jsi mohla čekat.......
no tak bóže trošku špatně napsaný dotaz, ale pobavyl ![]()
Ne já si taky myslím že to jsou očistky mě taky občas jakoby končily a pak se zase rozjely a trvalo mi to skoro 8 týdnů
Majkla píše:Anonymní píše:Nikdo tady neřekl, že jsi blbá
ale že bych hned musela být blbáAle, že je to blbej dotaz, což jsi sama v názvu uvedla sama(jen jsi použila slovo „pitomej“ dotaz)
Takže nebuď zbytečně vztahovačná, tyhle reakce jsi mohla čekat.......
souhlas ![]()
Já byla s kamoškou synchronizovaná asi dva roky, co jsme spolu studovaly a byly zároveň nejlepší kamošky, takže jsme se vídaly hodně i mimo školu, pak jsme šly každá jinam a bylo po synchronizaci. ![]()
Ale „sladění se“ nám trvalo několik měsíců.
Jinak odpověď na dotaz je ne.
![]()
eva valoi píše:BohunkaP píše:Bohunko, možná bys nemusela nahlašovat ani ty provokace, prostě na ně nereaguj a je to vyřešený.Anonymní píše:
jo jen si dělejte ze mě prčuza tenhle můj dotaz to fakt zkousnu
Můj manžel se nechá poroučet a ptá se, jestli by mu zdejší osvícené anonymy neporadily, jak se má chránit před nakažlivou MS, když teď vedle mne sedí na gauči…
![]()
Hele, sorry, ale to fakt nejde.
Příspěvek upraven 25.10.11 v 21:46![]()
![]()
A nahlašovat nebudu - nahlašuju provokace, blbost ne.
Jako něco někam hlásit, to mi přijde takový…Já nevím,prostě trošku se mi to příčí.
Evo a proč si jako myslíš, že všude dávám ty smajlíky…?
Já nevím, jsou dneska skvrny na slunci…? ![]()
hkac píše:
Hele holky, nechte toho. Když může být nakažlivá obezita..
to bych chtela vedet,kdo me nakazil,vazim 117kg! asi ho pujdu udat!!
já nevim no
prostě mi bylo divný že jsem odcházela z porodnice a téměř jsem nekrvácela, a doma se mi to opět naplno rozjelo