Očistky po porodu a souvislost s naší fenou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.10.11 21:51

já nevim no

prostě mi bylo divný že jsem odcházela z porodnice a téměř jsem nekrvácela, a doma se mi to opět naplno rozjelo

ale že bych hned musela být blbá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14809
25.10.11 21:52
BohunkaP píše:
Anonymní píše:
jo jen si dělejte ze mě prču :mrgreen: za tenhle můj dotaz to fakt zkousnu

Můj manžel se nechá poroučet a ptá se, jestli by mu zdejší osvícené anonymy neporadily, jak se má chránit před nakažlivou MS, když teď vedle mne sedí na gauči… :mrgreen: :mrgreen:

Hele, sorry, ale to fakt nejde. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A nahlašovat nebudu - nahlašuju provokace, blbost ne. :mrgreen:

Příspěvek upraven 25.10.11 v 21:46

Bohunko, možná bys nemusela nahlašovat ani ty provokace, prostě na ně nereaguj a je to vyřešený.
Jako něco někam hlásit, to mi přijde takový…Já nevím,prostě trošku se mi to příčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
25.10.11 21:53

A s mamkou a segrou jsme bydleli asi pet let (samozrejme dele, ale tuto dobu jsme menstruovaly vsechny) a nijak jsme se nesjednotily… :think:

Jinak tedy, jak se potkate vsechny na schodech, tak lituju sousedku, protoze to na ni taky preskoci!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17959

No tak teď jsem zase našla, že je dost studií, které tu teorii synchronizované MS vyloučily :nevim: Ale já jsem asi výjimka potvrzující pravidlo.

A vůbec bych neřekla, že to je hloupej dotaz :wink: Nacházejme v sobě pokoru a zvědavost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
Anonymní píše:
já nevim no

prostě mi bylo divný že jsem odcházela z porodnice a téměř jsem nekrvácela, a doma se mi to opět naplno rozjelo

Nemusela bys být hned blbá, akorát tady je tolik chytrejch, že je z toho každej druhej úplně blbej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
25.10.11 21:54
Anonymní píše:
já nevim no

Myslim, ze vlnu veseli nevyvolal dotaz ohledne krvaceni, ale ohledne „nakazeni se MS“… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
25.10.11 21:55

Evi- já to od Bohunky pochopila jako vtip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
25.10.11 21:55
Anonymní píše:
já nevim no

Nikdo tady neřekl, že jsi blbá 8-) Ale, že je to blbej dotaz, což jsi sama v názvu uvedla sama(jen jsi použila slovo „pitomej“ dotaz)
Takže nebuď zbytečně vztahovačná :roll: , tyhle reakce jsi mohla čekat.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
25.10.11 21:57

Majkla - chtěla jsem napsat to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
25.10.11 21:57

:lol: no tak bóže trošku špatně napsaný dotaz, ale pobavyl :mrgreen:
Ne já si taky myslím že to jsou očistky mě taky občas jakoby končily a pak se zase rozjely a trvalo mi to skoro 8 týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
25.10.11 22:02
Aladina píše:
Majkla - chtěla jsem napsat to samé.
:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
25.10.11 22:03
Majkla píše:
Anonymní píše:
já nevim no

Nikdo tady neřekl, že jsi blbá 8-) Ale, že je to blbej dotaz, což jsi sama v názvu uvedla sama(jen jsi použila slovo „pitomej“ dotaz)
Takže nebuď zbytečně vztahovačná :roll: , tyhle reakce jsi mohla čekat.......

souhlas :wink:

• Citovat
  • Upravit
15319
25.10.11 22:07

Já byla s kamoškou synchronizovaná asi dva roky, co jsme spolu studovaly a byly zároveň nejlepší kamošky, takže jsme se vídaly hodně i mimo školu, pak jsme šly každá jinam a bylo po synchronizaci. :mrgreen:
Ale „sladění se“ nám trvalo několik měsíců.
Jinak odpověď na dotaz je ne. :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
25.10.11 22:08
eva valoi píše:
BohunkaP píše:
Anonymní píše:
jo jen si dělejte ze mě prču :mrgreen: za tenhle můj dotaz to fakt zkousnu

Můj manžel se nechá poroučet a ptá se, jestli by mu zdejší osvícené anonymy neporadily, jak se má chránit před nakažlivou MS, když teď vedle mne sedí na gauči… :mrgreen: :mrgreen:

Hele, sorry, ale to fakt nejde. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A nahlašovat nebudu - nahlašuju provokace, blbost ne. :mrgreen:

Příspěvek upraven 25.10.11 v 21:46
Bohunko, možná bys nemusela nahlašovat ani ty provokace, prostě na ně nereaguj a je to vyřešený.
Jako něco někam hlásit, to mi přijde takový…Já nevím,prostě trošku se mi to příčí.

Evo a proč si jako myslíš, že všude dávám ty smajlíky…? :wink: Já nevím, jsou dneska skvrny na slunci…? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
25.10.11 22:08
hkac píše:
Hele holky, nechte toho. Když může být nakažlivá obezita.. :lol:

to bych chtela vedet,kdo me nakazil,vazim 117kg! asi ho pujdu udat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí