Očistky po porodu a souvislost s naší fenou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
25.10.11 22:10
maltik2008 píše:
hkac píše:
Hele holky, nechte toho. Když může být nakažlivá obezita.. :lol:
to bych chtela vedet,kdo me nakazil,vazim 117kg! asi ho pujdu udat!!
BohunkaP píše:
eva valoi píše:
BohunkaP píše:
Anonymní píše:
jo jen si dělejte ze mě prču :mrgreen: za tenhle můj dotaz to fakt zkousnu

Můj manžel se nechá poroučet a ptá se, jestli by mu zdejší osvícené anonymy neporadily, jak se má chránit před nakažlivou MS, když teď vedle mne sedí na gauči… :mrgreen: :mrgreen:

Hele, sorry, ale to fakt nejde. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A nahlašovat nebudu - nahlašuju provokace, blbost ne. :mrgreen:

Příspěvek upraven 25.10.11 v 21:46
Bohunko, možná bys nemusela nahlašovat ani ty provokace, prostě na ně nereaguj a je to vyřešený.
Jako něco někam hlásit, to mi přijde takový…Já nevím,prostě trošku se mi to příčí.
Evo a proč si jako myslíš, že všude dávám ty smajlíky…? :wink: Já nevím, jsou dneska skvrny na slunci…? :mrgreen:

No tak sorry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
25.10.11 22:12
Anonymní píše:
jo jen si dělejte ze mě prču :mrgreen: za tenhle můj dotaz to fakt zkousnujako ale psí hárání je nakažlivý, teda mezi psama

U žen je dokázaný, že když spolu tráví nějaký čas, tak můžou ,,synchronizovat" v menstruaci a skutečně jsem se o tom přesvědčila, když jsem byla na intru a synchronizovali jsme se spolubydlícíma.
Ale že by menstruace byla nakažlivá? To asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
Barca12345 píše:
Ja mam teda menzes synchronizovanou jen s pocasim - kdyz je pekne na koupani hned je tady mrcha!!! :mrgreen:

ALe zas máš celou zimu klid :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

no bohunka psala cosi o blbosti

všechny ostatní reakce jsem brala úplně v pohodě

ale jako proč by mě měla někam nahlašovat 8-o

• Citovat
  • Upravit
7584
25.10.11 22:13

Zakladatelko - to byl vtip. :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
25.10.11 22:18

hih to mě pobavilo já mám s fenkou takovou zkušenost že ta naše zas co jsem byla těhu nehárala…počkala až na mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
25.10.11 22:19
Aladina píše:

Děkuji. Přesně tak. Ach bože…

„Blbost“ jsem použila jako označení pro Tvůj dotaz, ne pro Tebe. A ten dotaz jsi jako pitomý první označila Ty sama. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
25.10.11 22:19

jak nadpis napovídá-úplně pitomej dotaz :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.11 22:20
eva valoi píše:
maltik2008 píše:
hkac píše:
Hele holky, nechte toho. Když může být nakažlivá obezita.. :lol:
to bych chtela vedet,kdo me nakazil,vazim 117kg! asi ho pujdu udat!!
BohunkaP píše:
eva valoi píše:
BohunkaP píše:
Anonymní píše:
jo jen si dělejte ze mě prču :mrgreen: za tenhle můj dotaz to fakt zkousnu

Můj manžel se nechá poroučet a ptá se, jestli by mu zdejší osvícené anonymy neporadily, jak se má chránit před nakažlivou MS, když teď vedle mne sedí na gauči… :mrgreen: :mrgreen:

Hele, sorry, ale to fakt nejde. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A nahlašovat nebudu - nahlašuju provokace, blbost ne. :mrgreen:

Příspěvek upraven 25.10.11 v 21:46
Bohunko, možná bys nemusela nahlašovat ani ty provokace, prostě na ně nereaguj a je to vyřešený.
Jako něco někam hlásit, to mi přijde takový…Já nevím,prostě trošku se mi to příčí.
Evo a proč si jako myslíš, že všude dávám ty smajlíky…? :wink: Já nevím, jsou dneska skvrny na slunci…? :mrgreen:
No tak sorry.

No tak s tim nahlašováním to vtip nebyl,jen si přiznej,že nahlašuješ všechno co se ti nelíbí,jsi holt práskač

• Citovat
  • Upravit
398
25.10.11 22:22

To se da chytit??? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
25.10.11 22:23

Hele nesmejte se,nadprirozene veci se preci deji neee :mrgreen: zakladatelko,kdyby si nebyla v sestinedeli,tak se usmeju,ale jelikoz v sestinedeli ses,tak hod coklovii plenku,a sobe nakup vozik vložek,čest Jahodovejm dnum :pankac:

• Citovat
  • Upravit
13338
25.10.11 22:23

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak to je fakt mazec, to snad ani zakladatelko nemůžeš myslet vážně… tím nemyslím očistky, taky jsem si nebyla jista, jestli nepřišla MS, ale že ses MS nakazila od psa??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jak tě vůbec něco takovýho může napadnout proboha? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
25.10.11 22:24
BohunkaP píše:
Aladina píše:

Děkuji. Přesně tak. Ach bože…

„Blbost“ jsem použila jako označení pro Tvůj dotaz, ne pro Tebe. A ten dotaz jsi jako pitomý první označila Ty sama. :zed:

Jenže zakladatelka to myslela s tim nahlašováním :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
25.10.11 22:25

Někdo práskač a někdo nepodepsanej srab. :jazyk: Že tě nahlásím, aby tě admin odtajnil? :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.11 22:26

ten anonym ve 22:20 nejsem já, jen pro pořádek

ale taky si myslim že to nebyl vtip, jsem tady už docela dlouho a potkala jsem te ve spouste diskuzi

zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí