Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
maltik2008 píše:hkac píše:to bych chtela vedet,kdo me nakazil,vazim 117kg! asi ho pujdu udat!!
Hele holky, nechte toho. Když může být nakažlivá obezita..
BohunkaP píše:eva valoi píše:Evo a proč si jako myslíš, že všude dávám ty smajlíky…?BohunkaP píše:Bohunko, možná bys nemusela nahlašovat ani ty provokace, prostě na ně nereaguj a je to vyřešený.Anonymní píše:
jo jen si dělejte ze mě prčuza tenhle můj dotaz to fakt zkousnu
Můj manžel se nechá poroučet a ptá se, jestli by mu zdejší osvícené anonymy neporadily, jak se má chránit před nakažlivou MS, když teď vedle mne sedí na gauči…
![]()
Hele, sorry, ale to fakt nejde.
Příspěvek upraven 25.10.11 v 21:46![]()
![]()
A nahlašovat nebudu - nahlašuju provokace, blbost ne.
Jako něco někam hlásit, to mi přijde takový…Já nevím,prostě trošku se mi to příčí.Já nevím, jsou dneska skvrny na slunci…?
No tak sorry.
Anonymní píše:
jo jen si dělejte ze mě prčuza tenhle můj dotaz to fakt zkousnujako ale psí hárání je nakažlivý, teda mezi psama
U žen je dokázaný, že když spolu tráví nějaký čas, tak můžou ,,synchronizovat" v menstruaci a skutečně jsem se o tom přesvědčila, když jsem byla na intru a synchronizovali jsme se spolubydlícíma.
Ale že by menstruace byla nakažlivá? To asi ne.
Barca12345 píše:
Ja mam teda menzes synchronizovanou jen s pocasim - kdyz je pekne na koupani hned je tady mrcha!!!
ALe zas máš celou zimu klid
![]()
no bohunka psala cosi o blbosti
všechny ostatní reakce jsem brala úplně v pohodě
ale jako proč by mě měla někam nahlašovat ![]()
hih to mě pobavilo já mám s fenkou takovou zkušenost že ta naše zas co jsem byla těhu nehárala…počkala až na mě ![]()
Aladina píše:
Zakladatelko - to byl vtip.![]()
Děkuji. Přesně tak. Ach bože…
„Blbost“ jsem použila jako označení pro Tvůj dotaz, ne pro Tebe. A ten dotaz jsi jako pitomý první označila Ty sama. ![]()
eva valoi píše:maltik2008 píše:hkac píše:to bych chtela vedet,kdo me nakazil,vazim 117kg! asi ho pujdu udat!!
Hele holky, nechte toho. Když může být nakažlivá obezita..BohunkaP píše:No tak sorry.eva valoi píše:Evo a proč si jako myslíš, že všude dávám ty smajlíky…?BohunkaP píše:Bohunko, možná bys nemusela nahlašovat ani ty provokace, prostě na ně nereaguj a je to vyřešený.Anonymní píše:
jo jen si dělejte ze mě prčuza tenhle můj dotaz to fakt zkousnu
Můj manžel se nechá poroučet a ptá se, jestli by mu zdejší osvícené anonymy neporadily, jak se má chránit před nakažlivou MS, když teď vedle mne sedí na gauči…
![]()
Hele, sorry, ale to fakt nejde.
Příspěvek upraven 25.10.11 v 21:46![]()
![]()
A nahlašovat nebudu - nahlašuju provokace, blbost ne.
Jako něco někam hlásit, to mi přijde takový…Já nevím,prostě trošku se mi to příčí.Já nevím, jsou dneska skvrny na slunci…?
No tak s tim nahlašováním to vtip nebyl,jen si přiznej,že nahlašuješ všechno co se ti nelíbí,jsi holt práskač
Hele nesmejte se,nadprirozene veci se preci deji neee
zakladatelko,kdyby si nebyla v sestinedeli,tak se usmeju,ale jelikoz v sestinedeli ses,tak hod coklovii plenku,a sobe nakup vozik vložek,čest Jahodovejm dnum ![]()
Tak to je fakt mazec, to snad ani zakladatelko nemůžeš myslet vážně… tím nemyslím očistky, taky jsem si nebyla jista, jestli nepřišla MS, ale že ses MS nakazila od psa???
Jak tě vůbec něco takovýho může napadnout proboha?
![]()
BohunkaP píše:Aladina píše:
Zakladatelko - to byl vtip.![]()
Děkuji. Přesně tak. Ach bože…
„Blbost“ jsem použila jako označení pro Tvůj dotaz, ne pro Tebe. A ten dotaz jsi jako pitomý první označila Ty sama.
Jenže zakladatelka to myslela s tim nahlašováním ![]()
Někdo práskač a někdo nepodepsanej srab.
Že tě nahlásím, aby tě admin odtajnil?
![]()
ten anonym ve 22:20 nejsem já, jen pro pořádek
ale taky si myslim že to nebyl vtip, jsem tady už docela dlouho a potkala jsem te ve spouste diskuzi
zakladatelka