Co vám usnadňuje vaření? Spotřebiče do kuchyně typu rýžovar apod.

970
7.8.23 12:40

Spotřebiče do kuchyně typu rýžovar apod

Co Vám v kuchyni ulehčuje vaření? Vždy jsem vaření milovala, ale teď mě s dětmi spíše otravuje.

Mám rýžovar, elektrické struhadlo… Co ještě používáte, co Vám práci ulehčí, zrychlí?

Děkuji moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
417
7.8.23 12:42

Kromě už zmíněného rýžovaru mám moc ráda kontaktní gril. Dělám v něm maso, ale také často zapékám tortilly apod. Také máme pečenku (remoska od ETY), která u nás také jede často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
7.8.23 12:42

Teď dost jedou pomalé hrnce.

• Citovat
  • Upravit
4385
7.8.23 12:43

Kuchyňský robot - na těsto i mixování. Naopak rýžovar nám leží ve sklepě, rýži peču v troubě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17977
7.8.23 12:44

Ryzovar mame, ale pouziva ho jen muz na sushi. Zakladni veci jsou pro me slehac, tycovy mixer, pekarna (na zadelavani testa). Mam i robota, ale nevyuzivam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
7.8.23 12:49

Krásná hra češtiny:

@Mamca_1234 píše: … Co ještě používáte, co Vám práci ulehčí, zrychlí?
@Prostě Vodnář píše: … pomalé hrnce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
7.8.23 12:52

U nás hodně jede kontaktní grill, rýžovar používáme také pravidelně. Pak ruční šlehač a tyčák. Pekárnu máme, ale zas tak moc ji nevyužíváme, ale nemáme ji dlouho a zatím se s ní spíš sžívám.
Chci eventualně pořídit nějakého dobrého robota, manžel rád sladké snídaně, tak několikrát do týdne peču, ale zatím nevím kam bych ho dala tak si vystačím s ručním šlehačem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
7.8.23 12:59
@Eliška píše:
Ryzovar mame, ale pouziva ho jen muz na sushi. Zakladni veci jsou pro me slehac, tycovy mixer, pekarna (na zadelavani testa). Mam i robota, ale nevyuzivam.

Od té doby, co mám Etu Gratus, co utáhne jakékoli těsto, jsem pekárnu přestala používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
7.8.23 13:02

Ja mam akorat klasiku: mixer, slehac, tycak, toustovace a pomaly hrnec. Jedine o cem jeste uvazuju je kontaktni gril.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
7.8.23 13:06

Rýžovar používám vždy, když dělám rýží jako přílohu. Super je taky Remoska a dost jsem si oblíbila vařič na vejce - ten u nás jede často. Kontaktní gril (větší) na rychlý oběd a teplé večeře. Toaster a sendvičovač na rychlé a „teplé“ večeře nebo snídaně. Na pečení pak výkonný robot - nemusíš u toho stát, když pracuje jako u šlehače. Tyčový mixér je už asi standard všude. Jo a nezapomeň na opravdu velkou kuchyň, abys to vše měla kam uložit😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
7.8.23 13:09

Horkovzdušná fritéza. Tu používám pořád. Kráječ na zeleninu a mřížka na brambory.
Ještě by se mi hodil robot ale nemám místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
7.8.23 13:12

Mně také ulehčuje život elektrické struhadlo, dělám často okurkové, mrkvové a zelné saláty, také dobré na sýr, brambory, salámové pomazánky a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.8.23 13:16

Nevymýšlet složitá jídla jako domácí knedlíky apod..Nejčastěji vařím den předem(večer) a pak se jen ohřívá. Z vymožeností používám při vaření asi jen tyčový mixér(hlavně na nepojmenovatelné polévky a omáčky s x druhy zeleniny).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
7.8.23 13:25
@Roxy ivka píše:
Mně také ulehčuje život elektrické struhadlo, dělám často okurkové, mrkvové a zelné saláty, také dobré na sýr, brambory, salámové pomazánky a pod.

Můžu se zeptat jakou máš značku? Děláme hodně saláty, tak o tomto struhadle dost uvažuju a tvůj příspěvek mě navnadil. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
7.8.23 13:25

@Atisia prosím na co konkrétně používáš? Není to podobné jako horkovzduch v troubě? Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí