Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj ženy,
Budeme se stěhovat a dělat novou kuchyň. Návrh i barvy jsme snad už nějak vyřešili, ale pořád mi vrtají hlavou spotřebiče. Na Miele ani Bosh nemáme, levnejší se nabízí AEG a Electrolux a tam to zase nedokážu sladit designově (chci všechno ze stejné série a chci pyrolytickou troubu). U Brandt mi přijde že za hodně peněz nabízí základní funkce (byť se o tom říká, že je sebekvalitnější), takže uvažuju vážně o Whirlpool a sice sérii Absolute 6th sense v černé barvě. Máte zkušenosti s Whirlpool? Co se týče kvality, funkčnosti, poruch, oprav?
Díky moc za Vaše tipy.
Máme vše Whirpool lednici mikrovlnku troubu myčku máme bauknecht(lepší Whirpool) a sporák taky Whirpool. Za mě maximální spokojenost.mame 4 roky a žádná závada žádný problém.
Vím pouze u pračky whp, tchyně spokojena deset let, poruchovost netuším, zkus pátrat na recenzích, kde bude víc recenzí na konkrétní typ, tady jich bude jen pár…
Kombinovana lednice s mrazakem Whirpool (model uz nevim, ale zrovna lwvna nebyla) des bes. Mela byt antifrost a nulovou zonu. V poslednim supliku na zeleninu porad stala voda a tvoril se led v lednici! Takze ja whirpool lednici nedoporucuju. A pak servis take hruza, maji servisni linku pro celou evropu, takze na telefonu sice cesky mluvili, ale presto jsme si nerozumeli.
Pračka Whirlpool, mám ji 3,5 roku a zatím bez problémů. Tuk, ťuk, ťuk…
Pračka whirpool velmi závadová, pokazila se hned po záruce. Koupili jsme novou, jiný tip a opět hned po záruce odešla, takže třetí už whirpool není. Z kuchyně máme lednici a drží 12 let - jen doufám, že to teď nezakřiknu. Teda teď po těch letech se občas někde zlomí plastové přihrádky, ale to manžel zvládá lepit.
Ja mam Whirlpool jen pracku, od roku 2009, tuk tuk jede jak po masle ![]()
Mame vestavnou troubu a za me hruza. Po dvou letech odesel zrejme termostat, prehriva se i na nejnizsi teplotu. Ale od zacatku jsem nebyla spokojena. Koupili jsme uz s bytem a tehdy byla uplne nova nepouzita. Peceni v ni- bes bes ![]()
Máme v kuchyni kompletní vybavení Whirlpool, cca 9let. Nejhorší asi myčka, ta už byla servisovana 2×, jinak lednice taky žádná hitparáda.
Naopak trouba a mikrovlnka funguje v pořádku.
Obecně už od Whirlpool ale nic nekoupím a příště jdeme do AEG, protože Siemens a Miele je cenově trochu mimo.
@Fotr Lotr díky. asi nakonec půjdu do Electrolux. SIce ten design půjde trochu stranou ale nebudu žít ve strachu, že to budu muset reklamovat…
Měla jsem ledničku Whirlpool a i teď natož před pěti lety bylo dvacet tisíc za lednici celkem dost za ty peníze jsem čekala delší životnost po pěti letech odešla a už bych si ji znovu nekoupila zbytečně vyhozené peníze 💰.
@iwitka1 píše:
Ahoj ženy,
Budeme se stěhovat a dělat novou kuchyň. Návrh i barvy jsme snad už nějak vyřešili, ale pořád mi vrtají hlavou spotřebiče. Na Miele ani Bosh nemáme, levnejší se nabízí AEG a Electrolux a tam to zase nedokážu sladit designově (chci všechno ze stejné série a chci pyrolytickou troubu). U Brandt mi přijde že za hodně peněz nabízí základní funkce (byť se o tom říká, že je sebekvalitnější), takže uvažuju vážně o Whirlpool a sice sérii Absolute 6th sense v černé barvě. Máte zkušenosti s Whirlpool? Co se týče kvality, funkčnosti, poruch, oprav?
Díky moc za Vaše tipy.
Co jsme v rodině měli whirpool tak nic dlouho nevydrželo. Takže už z principu ne. Máme AEG, Elektrolux a Beco.
Whirlpool je laciná značka. Koupili jsme pračku a je to bída. Problémy s reklamací, posílají vás od čerta k ďáblu. Příště si raději připlatíme.👎 👎 👎