Spotřebiče Whirlpool - zkušenosti

24
13.10.17 18:08

Spotřebiče Whirlpool

Ahoj ženy,
Budeme se stěhovat a dělat novou kuchyň. Návrh i barvy jsme snad už nějak vyřešili, ale pořád mi vrtají hlavou spotřebiče. Na Miele ani Bosh nemáme, levnejší se nabízí AEG a Electrolux a tam to zase nedokážu sladit designově (chci všechno ze stejné série a chci pyrolytickou troubu). U Brandt mi přijde že za hodně peněz nabízí základní funkce (byť se o tom říká, že je sebekvalitnější), takže uvažuju vážně o Whirlpool a sice sérii Absolute 6th sense v černé barvě. Máte zkušenosti s Whirlpool? Co se týče kvality, funkčnosti, poruch, oprav?
Díky moc za Vaše tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4072
13.10.17 18:10

Máme vše Whirpool lednici mikrovlnku troubu myčku máme bauknecht(lepší Whirpool) a sporák taky Whirpool. Za mě maximální spokojenost.mame 4 roky a žádná závada žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
13.10.17 18:30

Vím pouze u pračky whp, tchyně spokojena deset let, poruchovost netuším, zkus pátrat na recenzích, kde bude víc recenzí na konkrétní typ, tady jich bude jen pár…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
13.10.17 19:16

Kombinovana lednice s mrazakem Whirpool (model uz nevim, ale zrovna lwvna nebyla) des bes. Mela byt antifrost a nulovou zonu. V poslednim supliku na zeleninu porad stala voda a tvoril se led v lednici! Takze ja whirpool lednici nedoporucuju. A pak servis take hruza, maji servisni linku pro celou evropu, takze na telefonu sice cesky mluvili, ale presto jsme si nerozumeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
13.10.17 19:20

Pračka Whirlpool, mám ji 3,5 roku a zatím bez problémů. Tuk, ťuk, ťuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
13.10.17 19:39

Mám lednici Whirlpool už čtyři roky a zatím bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
13.10.17 20:09

Pračka whirpool velmi závadová, pokazila se hned po záruce. Koupili jsme novou, jiný tip a opět hned po záruce odešla, takže třetí už whirpool není. Z kuchyně máme lednici a drží 12 let - jen doufám, že to teď nezakřiknu. Teda teď po těch letech se občas někde zlomí plastové přihrádky, ale to manžel zvládá lepit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
14.10.17 11:24

Ja mam Whirlpool jen pracku, od roku 2009, tuk tuk jede jak po masle :)

• Citovat
  • Upravit
14.10.17 15:05

Mame vestavnou troubu a za me hruza. Po dvou letech odesel zrejme termostat, prehriva se i na nejnizsi teplotu. Ale od zacatku jsem nebyla spokojena. Koupili jsme uz s bytem a tehdy byla uplne nova nepouzita. Peceni v ni- bes bes :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
15.10.17 08:24

Máme v kuchyni kompletní vybavení Whirlpool, cca 9let. Nejhorší asi myčka, ta už byla servisovana 2×, jinak lednice taky žádná hitparáda.
Naopak trouba a mikrovlnka funguje v pořádku.
Obecně už od Whirlpool ale nic nekoupím a příště jdeme do AEG, protože Siemens a Miele je cenově trochu mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.10.17 10:47

@Fotr Lotr díky. asi nakonec půjdu do Electrolux. SIce ten design půjde trochu stranou ale nebudu žít ve strachu, že to budu muset reklamovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.9.22 20:35

Měla jsem ledničku Whirlpool a i teď natož před pěti lety bylo dvacet tisíc za lednici celkem dost za ty peníze jsem čekala delší životnost po pěti letech odešla a už bych si ji znovu nekoupila zbytečně vyhozené peníze 💰.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
7.9.22 21:15
@iwitka1 píše:
Ahoj ženy,
Budeme se stěhovat a dělat novou kuchyň. Návrh i barvy jsme snad už nějak vyřešili, ale pořád mi vrtají hlavou spotřebiče. Na Miele ani Bosh nemáme, levnejší se nabízí AEG a Electrolux a tam to zase nedokážu sladit designově (chci všechno ze stejné série a chci pyrolytickou troubu). U Brandt mi přijde že za hodně peněz nabízí základní funkce (byť se o tom říká, že je sebekvalitnější), takže uvažuju vážně o Whirlpool a sice sérii Absolute 6th sense v černé barvě. Máte zkušenosti s Whirlpool? Co se týče kvality, funkčnosti, poruch, oprav?
Díky moc za Vaše tipy.

Co jsme v rodině měli whirpool tak nic dlouho nevydrželo. Takže už z principu ne. Máme AEG, Elektrolux a Beco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.6.24 16:15

Whirlpool je laciná značka. Koupili jsme pračku a je to bída. Problémy s reklamací, posílají vás od čerta k ďáblu. Příště si raději připlatíme.👎 👎 👎

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný