Kuchyně akryl vysoký lesk - zkušenosti

24
13.10.17 18:06

Kuchyně akryl vysoký lesk

Máte někdo kuchyň od Trachea acrylic vysoký lesk? Jakou máte zkušenost s údržbou? Čím čistíte a leštíte otisky prstů a běžné nečistoty z kuchyňského provozu? Nepoškrábe se povrch desky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5425
13.10.17 18:27

Mám dřevěno-skleněnou (mléčné sklo), lesklá mi přijde kýčovitá. Kamarádka má kuchyň červenou ve vysokém lesku, firmu nevím, denně jí musí leštit švédskou utěrkou, protože jí malé děti oťapkávají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.10.17 18:47

@Borůvka1990 tak to budeme mít to, co kamarádka - a leští jen na sucho a nebo co třeba používá na odmaštění, aby to neudělalo nějaké fleky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
13.10.17 18:50

Zlatý dřevo! Když vidím svoji věčně dopatlanou kuchyň - a to nemám lesk, vysoký lesk bych nechtěla vůbec. Pokud ti nevadí neustále leštit, tak prosím, ale na údržbu šílený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
13.10.17 19:13
@iwitka1 píše:
@Borůvka1990 tak to budeme mít to, co kamarádka - a leští jen na sucho a nebo co třeba používá na odmaštění, aby to neudělalo nějaké fleky?
Čistí to vlhkou švédskou utěrkou, na mastnotu vodou s troškou jaru, ale vždy jen vlhkou. Bl. bý je, že je prostě opatlaná pořád, i když má nějakou úpravu proti otiskům prstů, stejně jí musí pořád leštit. Kdyby žila sama, tak jí má čistou a přetře ji jednou týdně, ale jak je víc lidí a ke všemu děti, tak to neuhlídá. Nedá se nic dělat. Buď leští, nebo má dominantní část kuchyně,,špinavou". Stejně tak proklíná tmavou plovoučku kvůli prachu, musí dvakrát denně stírat a po dvou letech už jeví opotřebení, přestože byla drahá ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
13.10.17 19:15
@Petraa89 píše:
Zlatý dřevo! Když vidím svoji věčně dopatlanou kuchyň - a to nemám lesk, vysoký lesk bych nechtěla vůbec. Pokud ti nevadí neustále leštit, tak prosím, ale na údržbu šílený.

Jj přesně :lol: :palec: Mám masiv, naštěstí není vidět šmouha ani na dřevě ani na ml.skle, ale deska bývá opatlaná a snažím se jí kvůli tomu udržovat neútulně prázdnou, abych to mohla jednou denně bezpracně otřít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný