Spouštěcí garnýže

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
kmk
37
12.3.14 12:55

Spouštěcí garnýže

Začala jsem mít závratě ve výškách a mám tedy problém s věšením záclon. Rozhodla jsem se pro spouštěcí garnýže, které si stáhnu na zem a mám po problému. Našla jsem si firmu Petr Strejc z Prahy-Stodůlek. Chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenost se spouštěcími garnýžemi a hlavně s touto firmou. Podle mailové komunikace se mi zdají féroví, ale za osobní zkušenost bych byla vděčná. :) Díky

Příspěvek upraven 12.03.14 v 13:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3175
12.3.14 12:57

Reklama? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
12.3.14 12:57

@kmk Zkušenost nemám, ale potíže s výškami by pro mě byl výborný důvod proč by to věšení měl dělat manžel :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
12.3.14 12:58
@jakuve píše:
Reklama? :think:

asi jo, vzhledem k vytučnění :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kmk
37
12.3.14 13:01

Ale houby, žádná reklama!! Jsem obyčejná ženská a nikde nepodnikám. Vytučnila jsem to jen proto, aby bylo jasné, na co se ptám. Klidně to zase odtučním :lol:.´A ptám se skutečně jen proto, že chci znát názor, abych se nespálila. Stejně tak jsem to kdysi udělala s Centriem a Vaše přípavěky mě úspěšně odradily od uzavření smlouvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kmk
37
15.3.14 21:02

Mrzí mě, jak jste rychle hotoví s názorem na příspěvěk a domněnkou, že je to reklama. K názoru, že by záclony měl věšet manžel - souhlasím, když byl naživu, tak je věšel. Taky by mohl syn - jenomže toho ve čtyřech letech na štafle nevyženu. Takže mě napadly ty spouštěcí žaluzie a hledala jsem firmu. Tuto jedinou jsem našla v regionálním časopisu (název se bojím napsat, je to Praha 13). No, a jelikož vdovský důchod a ještě chvíli rodičovská nejsou nijak závratné, tak se nechci nechat napálit. Proto ten dotaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
15.3.14 23:03

@kmk No, nediv se, že si někdo myslí, že je to reklama. Takových tu je každou chvíli… :roll:. Ale… pokud tu na jednu stranu řešíš peníze a že jsi vdova, nebude lepší se na to vykašlat a jednou do roka si zjednat na pomoc kamaráda/kamarádku? Nechci rýpat, jen taková rada, aby se zbytečně neutrácelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.14 01:24

Garnyže

Nechala jsem si dělat spouštěcí konzole na všechna okna,
protože mám strop 3,5 m.
Dělali mi je v Praze 8 Kobylisích, firma Hemtex. Přidělával je manžel, ale kamarádka si je v paneláku nechala od nich i přidělat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max