Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Misa 508 píše: Více
panebože, pro svět je štěstí, že test je negativní ![]()
jaké početí miminka?
Dobrý den děkuji za odpověď ale myslela sem pohlavní styk aby stě to věděla jenom se ptam co to může by dekuji
@Dahlia0409 píše: Více
Tak promiň že sem se zeptala nebudu se už na nic ptát ![]()
@Misa 508 píše: Více
To neříkám, ale špatně se to čte ![]()
Počkej pár dní, zkus zase test. Uvidíš, co kdyžtak zjistíš na kontrole
@Dahlia0409 píše: Více
Děkuji za odpověď a můžu se ještě zeptat co kdyz mne boli v podbřišku a sem nafoukla můžou to být příznaky ![]()
Gramatika sice oci boli, ale treba je autorka cizinka nebo me napadaji dalsi objektivni duvody, proc muze mit osoba problem s psanym textem, takze proc autorku zase urazite?
Uz me vazne nebavi, jak at jde o jakekoliv tema zde na emiminu, tak se vzdy najdou „hrdinky“, ktere ostatni jenom urazeji. Snad pak mate lepsi den.
@Anonymní píše: Více
Nejde o urážku, ale opravdu je to hrozné číst. Myslím, že by měla mít základní školu hotovou každá. A jelikož je tam těch chyb až až, tak bude zřejmě problém jinde. Ještě v jejím věku
@Misa 508 Těhotná nebudeš, po 10-ti dnech by byl test pozitivní. Zajdi si na gyndu.
Ať vše dopadne podle přání. ![]()
Dobrý den máte někdo stejný problém měsíčky sem měla 21.5.2024 a početí pohlavního styku bilo 2.6.2024 a měsíčky mneli přijít 18.6 a stale nic už mám Spozdeni 10 dni a test mam negativní dochtorce jdu 11.7 poradíte mi prosím děkuji za odpověď
Příspěvek upraven 26.06.24 v 22:21