Správná technika kojení

3251
10.1.13 23:45

správná technika kojení

Ahoj holky, potřebuju akutně radu - nevim, jestli to naše malá dělala vždycky, ale všimla sem si toho teď. jsou už jí 3měs. a prostě když pije, tak má v pusince jen bradavku :( právě, že přibírá, mě nic nebolí, tak sem si toho nikdy nevšimla. akorát posledních pár dní se jí občas propadaj tvářičky a podle toho sem usudila, že je asi něco špatně a začla jí zkoumat. jenže, ač sem zjistila, že chytá jen bradavku, nejsem schopná jí donutit přisát se správně. co s tím? díky za tipy a rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101710
11.1.13 00:18

@mattule Pokud s tím jak pije 3 měsíce přibírá a tebe to nebolí, tak bych ji nechala a nepřeučovala 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.13 00:31

No nemělo by to vadit, pokud nepřisává příliš vzduchu a pak z toho neblinká. Jiný problém by tam být neměl, ona si to najde, jak to potřebuje.

• Citovat
  • Upravit
3251
11.1.13 00:53

No, já právě byla na předporodním kurzu a tam nám říkaly, jak je tohle nevhodný, že to nič mě bradavky(je fakt, že mi z nich „ožrala“pigment, ale jinou újmu fakt nevidim),nic mě nebolí a ona taky dobře řibírá, jenmi řijde, že pije dýl a usíná u toho, ale to dělá asi víc dětí. vypadá spokojeně a hlady očividně netrpí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.13 01:04
@mattule píše:
No, já právě byla na předporodním kurzu a tam nám říkaly, jak je tohle nevhodný, že to nič mě bradavky(je fakt, že mi z nich „ožrala“pigment, ale jinou újmu fakt nevidim),nic mě nebolí a ona taky dobře řibírá, jenmi řijde, že pije dýl a usíná u toho, ale to dělá asi víc dětí. vypadá spokojeně a hlady očividně netrpí.

Můžeš zkusit ještě jednu věc, před kojením trochu odstříknout a mlíkem si potřít dvorec. A pak ještě zkontroluj pod jakým úhlem je dítko přisáté. mělo by být v takové poloze, aby při dosažení dvorce bylo celou pusinkou všude stejně.
Jak to má s tím vzduchem, říhá si přiměřeně? Neblinká? To, že usíná, vůbec nevadí.

• Citovat
  • Upravit
3251
11.1.13 01:19

No, od porodky skoro vůbec neodkrkává, jen občas a ublinkne málokdy. v porodnici mi tvrdili, že pokud neodkrkává, že to znamená, že pije dobře a nepolyká vzduch.tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.1.13 06:45

Moji kluci mi taky nikdy nedrželi celý dvorec a půlku prsa jako to bývá na obrázcích :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
11.1.13 06:53

@mattule však ona si poradí. Navíc jako 3 m. má svoji techniku a mlíčko si vytahne lip než na začátku.
Kdyby cucala jen bradavku myslim ze by te to bolelo, soudím dle sebe. Pravd. chytne bradavku i malou část dvorce, třeba to nevidis tak. jasne. Hlavně že pribira. :kytka: Nebuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
11.1.13 09:00

Můj to dělá stejně. Má malou pusinku, prostě se tam víc nevejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.13 12:47

@mattule Pak je to ok a neřešila bych to.

• Citovat
  • Upravit
3251
16.1.13 01:25

Ok, děkuji všem za rady:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat