Sprchování při ms

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80418
28.12.23 19:55
@Anonymní píše:
Jenže pokud se zakladatelčini rodiče taky myjí jen 2× týdně, tak když jim to na rovinu tu větu takto řekne, tak jim vlastně řekne, že jsou prasata, nemají základní hygienické návyky. Tohle kdybych řekla rodičům já, byli by uražení, možná by mi i přiletěla facka.
Znám to, jelikož já jsem v dětství měla ještě horší návyky než tady zakladatelka.

dočítej, je to troll, Vojta467

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80418
28.12.23 19:56
@Anonymní píše:
Jenže pokud se zakladatelčini rodiče taky myjí jen 2× týdně, tak když jim to na rovinu tu větu takto řekne, tak jim vlastně řekne, že jsou prasata, nemají základní hygienické návyky. Tohle kdybych řekla rodičům já, byli by uražení, možná by mi i přiletěla facka.
Znám to, jelikož já jsem v dětství měla ještě horší návyky než tady zakladatelka.
dočítej, je to troll, Vojta467
@topazio píše:
Náboženskou diskuzi admin zavřel bez vysvětlení. Jako vždy.

že, také jsem hleděla, žádné vysvětlení, nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
28.12.23 19:58
@stinga píše: že, také jsem hleděla, žádné vysvětlení, nic :zed:

To je typické pro Emimino. :zed: Zavřít diskuzi a nic nevysvětlit.

Příspěvek upraven 28.12.23 v 20:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.23 19:58

Tak to nakonec troll opravdu je…ale holky, věřte nebo ne, to co jsem psala, je opravdu pravda, já jsem byla v šoku, když jsem se dozvěděla někdy na 1. stupni, že se lidé myjí každodenně (zmínila to učitelka v prvouce), já mohla max 2× do měsíce, nechápala jsem, proč se lidé myjí tak často. Pro Vás sci-fi, ale některé děti opravdu vyrůstají v takových podmínkách.

• Citovat
  • Upravit
21079
28.12.23 19:59

Dobrý den @Vojta467,
ráda bych Vás upozornila, že reagovat sám sobě v diskuzi je proti pravidlům, stejně jako trollení. Pokud budete toto chování opakovat, bude Vám zablokován profil.

Přeji hezký zbytek dne,
Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102776
28.12.23 19:59
@stinga píše: že, také jsem hleděla, žádné vysvětlení, nic :zed:

A vas to ještě furt překvapuje? Ja si o zamykání a vůbec správě diskuzi adminy uz nedelam žádné iluze. Když nekdo trolli, tak jsou v tahu, ale když zakladatelka nedostava odpovedi, jake by si prala, tak se se zamykáním pretrhnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118704
28.12.23 20:04
@admin píše:
Dobrý den @Vojta467,
ráda bych Vás upozornila, že reagovat sám sobě v diskuzi je proti pravidlům, stejně jako trollení. Pokud budete toto chování opakovat, bude Vám zablokován profil.Přeji hezký zbytek dne,
Kačka

Proč ho nesmažete? Vždyť je ti trol. Nebo myslíte, že Vojta má menstruaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
28.12.23 20:05
@admin píše:
Dobrý den @Vojta467,
ráda bych Vás upozornila, že reagovat sám sobě v diskuzi je proti pravidlům, stejně jako trollení. Pokud budete toto chování opakovat, bude Vám zablokován profil.Přeji hezký zbytek dne,
Kačka

Proč ho tu necháváte? Vždyť on nemá žádnou menstruaci. :zed:
Je to troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
28.12.23 20:08

@admin Tato diskuze je taky trollení. Byla zavřena bez vysvětlení. Jen na přání zakladatelky trolla.

https://www.emimino.cz/…ankovani/27/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast