Chloé -fake nebo origo?

Anonymní
25.12.23 12:39

Chloé -fake nebo origo?

Ahoj, jsem si téměř jistá že je to fake, ale chtěla bych se ujistit.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10923
25.12.23 13:14

A kde to je koupený? Taky mi to tak přijde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
25.12.23 13:18

Vážně na tom tolik záleží? Předpokládám ze to asi byl dárek.. je divná doba, místo aby obdarovány mel radost, z čehokoli, tak zkoumá, kolik to stalo, jak moc je co pravé.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
25.12.23 13:21

Co ty anonymko, jsi pravá? Tvoje starosti bych fakt chtěla mít :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2403
25.12.23 13:23

Nechápu, že se dělá fake zrovna téhle značky… To se příště bude fejkovat Fa? Zrovna „parfémy“ Chloé nejsou nic drahého, a jsou složením na úrovni drogerky, takže on ten fake bude podobný jak originál… Takže je to fuk. :think: Voní ti? Nevoní ti? Nic jiného bych neřešila, a tady diskuze jak u Baccaratu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.23 13:27
@Eoma píše:
Vážně na tom tolik záleží? Předpokládám ze to asi byl dárek.. je divná doba, místo aby obdarovány mel radost, z čehokoli, tak zkoumá, kolik to stalo, jak moc je co pravé.. :?

Nezáleží, jde jen o to že daná osoba tvrdí jak na tom utratila přitom skutek utek, mně je to úplně jedno jestli je to origo nebo ne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.23 13:28
@ibis píše:
Co ty anonymko, jsi pravá? Tvoje starosti bych fakt chtěla mít :roll:

Tohle moje starosti fakt nejsou, pouze jsem se zeptala, toť vše.

• Citovat
  • Upravit
1161
25.12.23 13:48
@Eoma píše:
Vážně na tom tolik záleží? Předpokládám ze to asi byl dárek.. je divná doba, místo aby obdarovány mel radost, z čehokoli, tak zkoumá, kolik to stalo, jak moc je co pravé.. :?

No možná proto, že v těch fake parfémech a kosmetice je bůhví co a kdo má citlivější pleť, může to nadělat dost paseku. Mimoto ani výdrž vůně nebývá jako originál. Zakladatelko, tahle šarže byla vyrobena 21.12.2021. Ještě existovala stránka, kde se dalo zjistit, jestli je to vůbec vyrobeno pro evropský trh, ale to teď nemůžu dohledat. Třeba bude někdo úspěšnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
25.12.23 14:11
@Anonymní píše:
Nezáleží, jde jen o to že daná osoba tvrdí jak na tom utratila přitom skutek utek, mně je to úplně jedno jestli je to origo nebo ne

Tak ta daná osoba je ubožák, když povídá o dárku kolik stál! Tvl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
25.12.23 14:13
@deniiina píše:
No možná proto, že v těch fake parfémech a kosmetice je bůhví co a kdo má citlivější pleť, může to nadělat dost paseku. Mimoto ani výdrž vůně nebývá jako originál. Zakladatelko, tahle šarže byla vyrobena 21.12.2021. Ještě existovala stránka, kde se dalo zjistit, jestli je to vůbec vyrobeno pro evropský trh, ale to teď nemůžu dohledat. Třeba bude někdo úspěšnější.

Ale toto není parfém, ale pouze parfémovaná voda, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
25.12.23 14:32

Podle mě je to na 99% napodobenina. Originál má kolem slabý rámeček a i menší popisky.
@Tomie Žádná napodobenina tohohle parfému fakt nevoní stejně. Pokud ho člověk delší dobu používá, pozná to bezpečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2403
25.12.23 14:49
@Aduš8 píše:
Podle mě je to na 99% napodobenina. Originál má kolem slabý rámeček a i menší popisky.
@Tomie Žádná napodobenina tohohle parfému fakt nevoní stejně. Pokud ho člověk delší dobu používá, pozná to bezpečně.

Souhlas, že vůně může být různá a i ta výdrž (tam je ale třeba i rozdíl v některých trzích) - ale co do chemikálií a jejich případného alergenního potenciálu, tak Chloé origo a napodobenina budou kvalitativně velmi podobné. :nevim: Prostě „parfém“ za ticku - dvě (kde většina ceny je dána značkou) bude kvalitativně po chemické stránce tomu fejku za 200 hodně blízko… Takže pokud se tu řeší i zdravotní riziko, je dobrý to připomenout. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
25.12.23 14:51
@ibis píše:
Ale toto není parfém, ale pouze parfémovaná voda, ne?

To je jedno, prostě originál vůně nějaké značky, kterou někdo napodobí. I za tu parfémovou vodu dáš v originálu 2500 a víc.
Edit: nepíšu teď o Chloe, tu jsem nikdy nepoužívala, takže nevím, jak se originály cenově pohybují, ale to už tu rozebírá někdo další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6687
25.12.23 15:05
@deniiina píše:
To je jedno, prostě originál vůně nějaké značky, kterou někdo napodobí. I za tu parfémovou vodu dáš v originálu 2500 a víc.
Edit: nepíšu teď o Chloe, tu jsem nikdy nepoužívala, takže nevím, jak se originály cenově pohybují, ale to už tu rozebírá někdo další.

Kupovala jsem pod stromeček tchýni 100ml 2,5tis to mi nepřijde jako levné nic, jak zde některé píší 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8592
25.12.23 15:08
@Anonymní píše:
Nezáleží, jde jen o to že daná osoba tvrdí jak na tom utratila přitom skutek utek, mně je to úplně jedno jestli je to origo nebo ne

To se běžně říkává kolik daný dárek stál? 8o Abyste se pak předháněli kdo dal víc? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí