Řasenka smývatelná teplou vodou

569
16.12.23 16:25

Řasenka smývatelná teplou vodou

Poraďte prosím řasenku, která vydrží celý den, neobtiskává se a hlavně jde smýt ve sprše jen teplou vodou-neudělá černé kruhy pod očima.
Měla jsem roky Loreal Double extension, červenobílý obal, ale přestali ji vyrábět. Smývala se jen teplou vodou, barva v takových trubičkách jakoby odpadala, vůbec se nerozmazala. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16.12.23 16:35

Sensai :) na můj vkus má moc malý kartáček, ale kritéria splňuje :)

https://www.douglas.cz/…-380c-424940

Edit: koukám, že mají ještě variantu Volumen, tu jsem nezkoušela, ale ten kartáček vypadá fajn. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
16.12.23 17:04

@broskvová zmrzlina diky, ta vypada skvele, presne co potrebuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
16.12.23 17:39

Jakákoli řasenka? Odličuju se teplou vodou a froté tamponem léta a řasenku jsem nikdy neřešila, vždy se smyje bez problému.

• Citovat
  • Upravit
1403
16.12.23 21:34

Přesně mám stejný problém, cca 15 let jsem používala loreal double extension cerveno bílou a teď najednou ji přestanou vyrábět :zed: bohužel všechny řasenky na této bázi jsou i poznání dražší a min vydrží… používám teď od clinique, má takový tenoucky kartáček a fakt je za chvilku vypotrebovana :( takže klidně uvítám jiný tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
16.12.23 21:37

@broskvová zmrzlina drží i v bazénu? Měla by byt vodeodolna, ale s takovýmto druhem nemám zkusenosti. Jinak se mi líbí, tak bych ji chtěla zkusit, ale abych nevypadala na plavání jak panda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
16.12.23 22:37

@alialiali kterou presne od Clinique pouzivas? Koukala jsem, ze jich delaji docela dost, tak abych vedela, ktera je ta spravna. A smyva se stejne, jak ta lorealka, ze se jakoby sunda ze ras bez jakehokoli rozmazani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
16.12.23 22:42

L'Oréal volume milion lashes, jde dolů jen vodou, používám léta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.23 22:51

@Tichošlápek to nevím, bazén jsem nezkoušela :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.12.23 00:19

Revolution volume pink. Jde jen vodou a neobtiskava se vubec. Je jak guma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
18.12.23 10:31
@KackaHracka píše:
@alialiali kterou presne od Clinique pouzivas? Koukala jsem, ze jich delaji docela dost, tak abych vedela, ktera je ta spravna. A smyva se stejne, jak ta lorealka, ze se jakoby sunda ze ras bez jakehokoli rozmazani?

Clinique lash Power. ano jde umýt teplou vodou, jen ten kartáček je takový malinký tak je potřeba víckrát nanést aby to mělo hustotu. Nesnáším pandi oči po normálních rasenkach ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
7.4.24 20:47

@KackaHracka Potvrzuju, ze Sensai je skvela rasenka. Dela krasne rasy a vecer s ni neni zadny 🎈ser 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
7.4.24 23:59
@Jsem maminka píše: Více

Diky, uz jsem si ji take koupila a je perfektni. Jen kartacek je hodne maly, ale je to o cviku a zvyku, takze ted uz mi to nevadi. :lol: Koukala jsem, ze existuji od Sensai i dalsi smyvatelne jen teplou vodou, ktere maji vetsi kartacky, tak priste nekterou zkusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.24 00:04

@KackaHracka podala bys prosím report, jestli zkusíš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
8.4.24 10:18

@broskvová zmrzlina urcite pak napisu, ale bude to trvat trosku dyl, jsem doma s miminem, tak se maluju jen obcas a pokud Sensai vydrzi stejne dlouho, jak ta Lorealka, tak ted mam vystarano na nekolik let :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí