Spaní v hedvábném turbanu názor?

3
13.12.23 21:00

Spaní v hedvábném turbanu názor?

Ahoj, holky chci se zeptat na Váš názor, co se týče spaní v turbanu? Chtěla bych to zkusit, jestli je to tak fajn a přínosné na vlasy, jak někteří tvrdí
Moc děkuji za odpovědi :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76590
13.12.23 21:01
@Fagalaga píše:
Ahoj, holky chci se zeptat na Váš názor, co se týče spaní v turbanu? Chtěla bych to zkusit, jestli je to tak fajn a přínosné na vlasy, jak někteří tvrdí
Moc děkuji za odpovědi :andel:

jak to může být přínosné na vlasy? spíš negativně, že nebudou dýchat,
na vlasy má účinek, to co vmasíruješ do pokožky a hlavně to, co jíš - výživa,
turbanem se to nezachrání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
13.12.23 21:41

@Fagalaga myslela jsem, že to používají černošky, když potřebují vlasy olejovat a krémovat na noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
13.12.23 21:44

Hedvábné turbany používají holky s kudrnatými vlasy, které nechtějí, aby se jim ty kudrnky rozvrkočily. Curly girl metoda. Je to složitý postup a když už si s vlasy dáš tolik práce, tak nechceš aby se přes noc zničila. Hedvábí je šetrné a neelektrizuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
13.12.23 21:46
@Fagalaga píše:
Moc děkuji za odpovědi :andel:

pokud máš kudrnaté, vlnité vlasy nebo vlasy se sklonem ke krepatění, které chceš potlačit a naopak podpořit vlnky, tak hedvábný čepeček je fajn věc :palec: Stejně jako hedvábný polštář na pleť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
13.12.23 21:58

Na kudrnaty vlasy je to fajn, nebudou se ti tolik cuchat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5378
14.12.23 00:52

Nebudou se prý cuchat a zamotávat ani nekudrnaté vlasy, třeba delsi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.12.24 08:04

Ahoj holky.
Nemáte s turbanem některá zkušenosti i na delší, rovné vlasy? Uvažuji, že si ho koupím. Protože po probuzení nevypadají moje vlasy vůbec pěkně. A je jedno jestli je mám na spaní rozpuštěné, v culíku nebo v copánku..

Děkuji za případné odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.12.24 15:28

Asi myslíte bonnet. používá se na kudrnaté a afro vlasy, pomáhá chránit během spánku což snižuje lámání a třepení. Za mě super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.12.24 10:17

Za mě je to nepohodlné prostě. Nemůžu spát s ničím na hlavě, jakože přikrytým, vyloženě mi to vadí. Ale je to člověk od člověka. Vím jak tady píšou holky, že je to vhodné pro ty kudrnaté vlasy. Které osobně nemám, přijde mi že pokožka potom nedýchá, když ji něčím zakreješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
22.1.25 08:26

Zdravím oživuji, moje 6 letá dcera má vlnité vlasy, po ranu ač spi se zapletenýma vlasy vypadá jak rorejs. Tak ji chci pořídit bonnet na spaní. Je to k něčemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí