Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, holky chci se zeptat na Váš názor, co se týče spaní v turbanu? Chtěla bych to zkusit, jestli je to tak fajn a přínosné na vlasy, jak někteří tvrdí
Moc děkuji za odpovědi ![]()
@Fagalaga píše:
Ahoj, holky chci se zeptat na Váš názor, co se týče spaní v turbanu? Chtěla bych to zkusit, jestli je to tak fajn a přínosné na vlasy, jak někteří tvrdí
Moc děkuji za odpovědi
jak to může být přínosné na vlasy? spíš negativně, že nebudou dýchat,
na vlasy má účinek, to co vmasíruješ do pokožky a hlavně to, co jíš - výživa,
turbanem se to nezachrání
@Fagalaga myslela jsem, že to používají černošky, když potřebují vlasy olejovat a krémovat na noc
Hedvábné turbany používají holky s kudrnatými vlasy, které nechtějí, aby se jim ty kudrnky rozvrkočily. Curly girl metoda. Je to složitý postup a když už si s vlasy dáš tolik práce, tak nechceš aby se přes noc zničila. Hedvábí je šetrné a neelektrizuje.
@Fagalaga píše:
Moc děkuji za odpovědi
pokud máš kudrnaté, vlnité vlasy nebo vlasy se sklonem ke krepatění, které chceš potlačit a naopak podpořit vlnky, tak hedvábný čepeček je fajn věc
Stejně jako hedvábný polštář na pleť
Nebudou se prý cuchat a zamotávat ani nekudrnaté vlasy, třeba delsi. ![]()
Ahoj holky.
Nemáte s turbanem některá zkušenosti i na delší, rovné vlasy? Uvažuji, že si ho koupím. Protože po probuzení nevypadají moje vlasy vůbec pěkně. A je jedno jestli je mám na spaní rozpuštěné, v culíku nebo v copánku..
Děkuji za případné odpovědi ![]()
Asi myslíte bonnet. používá se na kudrnaté a afro vlasy, pomáhá chránit během spánku což snižuje lámání a třepení. Za mě super ![]()
Za mě je to nepohodlné prostě. Nemůžu spát s ničím na hlavě, jakože přikrytým, vyloženě mi to vadí. Ale je to člověk od člověka. Vím jak tady píšou holky, že je to vhodné pro ty kudrnaté vlasy. Které osobně nemám, přijde mi že pokožka potom nedýchá, když ji něčím zakreješ.
Zdravím oživuji, moje 6 letá dcera má vlnité vlasy, po ranu ač spi se zapletenýma vlasy vypadá jak rorejs. Tak ji chci pořídit bonnet na spaní. Je to k něčemu?