Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj vsem.
Chtěla bych chlapovi pořídit novy strojek (požádal si o něj), a nevim… ![]()
Na netu jsou propastné rozdíly v cene, kdyz koupim na Allegro, nebude to nejaka napodobenina nebo nekvalitní?
Rada ušetřím dve tři kila, ale zase ne za cenu horší kvality.
Mate někdo zkušenost? Děkuji ![]()
Ježiš nad čím přemýšlíš? Stojí to pár stovek, tak prostě zajdi do nejbližšího obchodu a tam to kup, ne?
Já jsem se vždy holila pánskými strojky. Na pohled sice nejsou pěkné jako dámské, ale vždy byly lepší. Začínala jsem před lety Gilletem Mach 3, byl skvělý, potom jsem vyzkoušela ten Fusion, byl ještě lepší. Používala jsem ho roky. Opravdu nej strojek. Oholil jedním tahem.
Potom jsem několikrát koupila v drogerce Teta, Rossman náhradní hlavice a jaké zklamání. Vůbec neholily. A nestály málo.
Zakládala jsem tady i o tom téma. Kupuji již nějakou dobu hlavice na strojek z DM drogerie, který mi doporučil uživatel @Prof. Farnsworth a jsou hodně podobné Gillette a určitě u nich zůstanu. Fusion i Mach3 byl sice o něco málo lepší, ale už je nekoupím, nelíbí se mi vyhazovat jen tak stovky oknem.
@MartinL45 píše:
Ježiš nad čím přemýšlíš? Stojí to pár stovek, tak prostě zajdi do nejbližšího obchodu a tam to kup, ne?
Tak treba díky informaci, co napsala Klopka, nechce se mi vyhazovat z okna penize. A jestli koupit novy strojek i s nahradnimi hlavicemi na netu za treba pět stovek, nebo v kamenny prodejne to same za 1200, nebo se na to vyprdnout a pořídit uplne něco jiného ![]()
@Klopotkova v tom dm maji vicero typu? Mrknu tam, tak at vim, po cem koukat. Děkuju za tip ![]()
@Klopotkova píše:
Já jsem se vždy holila pánskými strojky. Na pohled sice nejsou pěkné jako dámské, ale vždy byly lepší. Začínala jsem před lety Gilletem Mach 3, byl skvělý, potom jsem vyzkoušela ten Fusion, byl ještě lepší. Používala jsem ho roky. Opravdu nej strojek. Oholil jedním tahem.
Potom jsem několikrát koupila v drogerce Teta, Rossman náhradní hlavice a jaké zklamání. Vůbec neholily. A nestály málo.
Zakládala jsem tady i o tom téma. Kupuji již nějakou dobu hlavice na strojek z DM drogerie, který mi doporučil uživatel @Prof. Farnsworth a jsou hodně podobné Gillette a určitě u nich zůstanu. Fusion i Mach3 byl sice o něco málo lepší, ale už je nekoupím, nelíbí se mi vyhazovat jen tak stovky oknem.
Ty si to pořád pamatuješ? Tak to máš u mě plus
![]()
@Prof. Farnsworth tak ten odkaz, cos tehdy Klopě posílal, uz neni funkční
jdu omrknout dm stranky.
@Mar__tanka1983 píše:
@Prof. Farnsworth @Klopotkova tenhle?
Ne, ten levnější: https://www.dm.cz/…7077872.html
A nechtěla bys mu koupit spis neco jako je Philips oneblade? Muz roky používal klasiku, pak dostal tohle a od té doby ziletky reznou ve skříni
@Tichošlápek píše:
A nechtěla bys mu koupit spis neco jako je Philips oneblade? Muz roky používal klasiku, pak dostal tohle a od té doby ziletky reznou ve skříni
Nevim
on kouka právě po tech vicebritejch
doteď měl mach 3, kouká se po pěti.
V cem je pro tvyho muže lepsi ten jednobritej?
Jinak se holí denně, max. obden, takže neřeší delší vousy.
@Mar__tanka1983 tak jsem se zeptala - je to rychlejší, nepoužívá k tomu pěnu a seřizne to blíže k pokožce. Manzel taky 90% času chodi úplně bez vousu, tak to mají stejne
@Mar__tanka1983 píše:
@Prof. Farnsworth @Klopotkova tenhle?
Ne, je to strojek za 129,–Kč. A fakt super, náhradní hlsvice 8 ks 249,–, což je bomba cena vzhledem ke kvalitě.