Sprchy v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
U nás sprchy nemáme, ale máme plně vybavenou kuchyňku s myčkou, lednicí, kávovarem. U kuchyňky je i několik stolů, tj. jídelna. Máme tam i odpočinkovou část (u té kuchyňky) s takovýma vakama na které si můžete sednout.
Jen já jsem tam jednou za čas, pracuji z domu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pivoňka91 píše:
Ale u takových práci, jako prodavačka sprcha není.
Někde jo. Pak už záleží na konkrétní prodejně, ale i prodavačky nekde mají kvalitní zázemí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My ve škole sprchy máme. Ale ještě mě nenapadlo ji použít. Pravda, tělocvik neučím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuji ve skladu, sprchy máme, ale hnusné, špinavé a staré, navíc sprchový kout je totálně průhledný, takže tam vidí každý, kdo jde na záchod (ty sprchové kouty jsou metr od záchodu). Nikdy jsem neviděla nikoho se tam sprchovat ![]()
Dřív jsem pracovala v jedné továrně na výrobu sladkostí a tam byly sprchy naprosto luxusní, sprchovala jsem se tam denně. Krásné, čisté, navíc s takovou uzamykatelnou „předmístností“, kde si člověk mohl nechat osobní věci.
Jinak teď v tom skladu máme k dispozici několik mikrovlnek, rychlovarnou konvici a každý má uzamykatelnou skříňku, ale jsou fakt mini a naprosto nahňácané na sobě, takže to není vůbec komfortní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit