Soused a udírna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2092
18.7.24 07:39

Za tenhle „naschvál“ bych byla ráda. Já řeším u souseda horší věci a nemůžu se ničeho dovolat. Ale chápu že když je něčeho moc, tak je toho příliš i vůně z uzenin. Ale snažila bych se ty vztahy nerozhodit, není nic horšího než mít vedle sebe zlého člověka, co pak ničí systematicky život a majetek, to bych mohla vyprávět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.7.24 07:41
@a12 píše: Více

Ale to nemusí být jen, že jí uzené. Říkám, kolegyně je hubená a ji furt uzené. Ale je pravda, že ona je taky furt v pohybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.7.24 07:46

@biedronka105 asi tak. Máme jednoho souseda nemocného blázna. Ten je hned vedle nás. Bojím se hlavně o psa. Neudělá se nic. Policajt řekl, dokud nikoho nenapadne. Může si dělat, co chce. Slyšela jsem, jak on policajtovi řekl, když mi seberete zbraně (proto se na něj volali, že střílel na zahradě), tak si pořídím luk a šíp. Policajt neudělal nic. Nemohl. Musel by ho napadnout, aby ho mohl specifikovat a odtáhnout někde pryč do blázince. Kde se hrabe udírna. Děláme mrtvé brouky a nevšímáme si ho, ať mu nejebne víc v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
18.7.24 08:18

Zkus se s ním znovu domluvit a vysvětlit, že tě trápí neustálý zápach, i když si vážíš jeho omluvy. Pokud to nepomůže, můžeš zvážit kontaktování místního úřadu nebo hygieny, aby se pokusili najít řešení.

• Citovat
  • Upravit
8048
18.7.24 08:26
@Kelsey píše: Více

Ono to není jen o váze, ale častou konzumací uzenin jde dost člověk naproti rakovině tlustého střeva, v jejíž četnosti zaujímáme jako republika jedno z předních míst. Možná by poslání odkazů na pár článků o tomto zchladilo sousedovo nadšení z uzenin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
18.7.24 08:31
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.7.24 08:35
@Zeoli píše: Více

Proč fiflena? Zkus si nonstop čichat smrad z udírny, to není nic příjemnýho, zvlášť v tomhle počasí. Já bych šla za sousedem, ať si laskavě zvedne komín, aby se pachy aspoň trochu rozptýlili a aby laskavě neudil o víkendech. V tom se nedá dlouhodobě existovat.

• Citovat
  • Upravit
a12
61088
18.7.24 08:38
@Kelsey píše: Více

Prosimte neřeš to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
18.7.24 08:41
@Janli píše: Více

Ja teda nevim, jak běžná udirna coudi, ale tady u nás ji mm z udirny teda kouř jde a mít denne zauzenou zahradu, kde mám treba prádlo, bych nechtěla :nevim: stačí, že v topný sezóně se ven nedá dát prádlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.7.24 08:47

Ono to nekouří úplně moc, ale je to prostě hodně aromatický.

• Citovat
  • Upravit
a12
61088
18.7.24 09:28

To jo, ale uz tim všechno nacichne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.7.24 09:36

No právě, je to takovej vtíravej mastnej smrad. Kamarád doma dělá klobásy a má tím úplně načichlý dům. Když ti tohle dělá soused, je to na zabití….

• Citovat
  • Upravit
20892
18.7.24 12:57

Ale zase někteří po té vůní jdou jako po uzeným a začali by olizovat ty mastný stěny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
28.7.24 19:11

Sousedka hraje na bicí, a taky z toho nic nemáme, kromě koncertu zadarmo :) Natož nějaké domácí uzeniny

Ale nehraje často a je to slyšet jenom na zahradě, tak se to dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat