Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím
dočetli jsme se že k otěhotnění je lepší dívčí orgasmus… tudíž přítel to vzal vážně že jsem prožila zřejmě mokrý orgasmus…jenže je po něm žlutý zapáchající flek jako po moci
nevím co to je zda opravdu jen moc či to tak prostě je a já se. Drážděním počůrala
děkuji za rady odpovědi popřípadě pomoc. děkuji všem hezký zbytek neděle
![]()
@ppalea píše:
Já myslím, že k otěhotnění je lepší mužský orgasmus…![]()
![]()
Tak jest.
![]()
Jestli to zapáchá jako moč, tak je to moč. ale proč to řešit, hlavní je že sis to užila.
Děkuji
akorát tedy příště snad raději na zemi nebaví mě pak hodinu lítat kolem a hned vše házet do pračky
samozřejmě víme že mužský především
![]()
@Katherine1995 píše:
Děkuji![]()
akorát tedy příště snad raději na zemi nebaví mě pak hodinu lítat kolem a hned vše házet do pračky
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jj to je nevýhoda tohoto orgasmu taky jsem lítala ![]()
@Katherine1995 píše:
Děkuji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
deset vteřin potěšení a hodina práce.
Dobrý chtěl bych se zeptat když s přítelkyní se snažíme o squirt. Tak u konce má nutkání curat, ale žádné tlaky podbřišku nema a atd.. Prostě se jí chce jen curat a cítím že se ji stahují svaly, ale výsledek ještě žádný. Za každou radu budu rád
@Anonymní píše:
Dobrý chtěl bych se zeptat když s přítelkyní se snažíme o squirt. Tak u konce má nutkání curat, ale žádné tlaky podbřišku nema a atd.. Prostě se jí chce jen curat a cítím že se ji stahují svaly, ale výsledek ještě žádný. Za každou radu budu rád
Musí se uvolnit a pustit to. Je to normální
on mokrý orgasmus je vlastně takové pocurani ![]()