Squirt či moč

18.6.17 23:01

Squirt či moč

Zdravím :) dočetli jsme se že k otěhotnění je lepší dívčí orgasmus… tudíž přítel to vzal vážně že jsem prožila zřejmě mokrý orgasmus…jenže je po něm žlutý zapáchající flek jako po moci :zed: :oops: ;) :oops: nevím co to je zda opravdu jen moc či to tak prostě je a já se. Drážděním počůrala :,( :roll: děkuji za rady odpovědi popřípadě pomoc. děkuji všem hezký zbytek neděle :srdce: :srdce: :srdce: :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
430
18.6.17 23:14

A není to jedno, když sis to užila? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
18.6.17 23:29

Já myslím, že k otěhotnění je lepší mužský orgasmus… :D :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
18.6.17 23:34
@ppalea píše:
Já myslím, že k otěhotnění je lepší mužský orgasmus… :D :mrgreen: :mrgreen:

Tak jest. :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.6.17 05:38
@Barbora1993 píše:
A není to jedno, když sis to užila? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15184
19.6.17 06:31

Jestli to zapáchá jako moč, tak je to moč. ale proč to řešit, hlavní je že sis to užila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.6.17 06:32

@Katherine1995 to máš jedno co to je důležitý je výsledek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.17 06:48

Děkuji :lol: :lol: akorát tedy příště snad raději na zemi nebaví mě pak hodinu lítat kolem a hned vše házet do pračky :potlesk: :palec: :poblion: samozřejmě víme že mužský především :? :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.6.17 06:59
@Katherine1995 píše:
Děkuji :lol: :lol: akorát tedy příště snad raději na zemi nebaví mě pak hodinu lítat kolem a hned vše házet do pračky :potlesk: :palec: :poblion: samozřejmě víme že mužský především :? :think: :mrgreen: :mrgreen:

jj to je nevýhoda tohoto orgasmu taky jsem lítala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
19.6.17 07:16
@Peťuláková píše:
Tak jest. :lol: :palec:
:) :) super hlaska
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.6.17 19:45
@Katherine1995 píše:
Děkuji :lol: :lol: akorát tedy příště snad raději na zemi nebaví mě pak hodinu lítat kolem a hned vše házet do pračky :potlesk: :palec: :poblion: samozřejmě víme že mužský především :? :think: :mrgreen: :mrgreen:

deset vteřin potěšení a hodina práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.21 11:25

Dobrý chtěl bych se zeptat když s přítelkyní se snažíme o squirt. Tak u konce má nutkání curat, ale žádné tlaky podbřišku nema a atd.. Prostě se jí chce jen curat a cítím že se ji stahují svaly, ale výsledek ještě žádný. Za každou radu budu rád

• Citovat
  • Upravit
5.4.21 14:28
@Anonymní píše:
Dobrý chtěl bych se zeptat když s přítelkyní se snažíme o squirt. Tak u konce má nutkání curat, ale žádné tlaky podbřišku nema a atd.. Prostě se jí chce jen curat a cítím že se ji stahují svaly, ale výsledek ještě žádný. Za každou radu budu rád

Musí se uvolnit a pustit to. Je to normální :) on mokrý orgasmus je vlastně takové pocurani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí