Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, prosím o radu a pomoc! Moje maminka za chvíli staví své 60-té narozky a já bych jí chtěla něco vymyslet - nemyslím dárek, ale nějakou srandu na oslavu, kde bude dost lidí:). Třeba přečíst vtipnou báseň, udělat scénku, prostě cokoli co pobaví a maminku třeba i potěší i dojme. Máte nějaké zkušenosti? díky!
A jak je tva mamca zalozena? moje mamca je takova rockerka, tak mou by potesila kapela. ja mySlim, ze at ji usporadas cokoli bude dojata, ze sis s tim dala praci!
@rebeccca píše:
Bude tam dost chlapů? i postarších?
ano, bude tam asi 10 chlapů v jejím věku ![]()
@Measmille píše:
A jak je tva mamca zalozena? moje mamca je takova rockerka, tak mou by potesila kapela. ja mySlim, ze at ji usporadas cokoli bude dojata, ze sis s tim dala praci!
mamča má sice 60, ale není to žádná stará baba
. Velmi ráda tancuje a baví se. A kapelu tam už budeme mít takže ta bude bohatě stačit ![]()
@mokan píše:
ano, bude tam asi 10 chlapů v jejím věku
to by ty labutě byly super ![]()
Me se libi odkaz od rebeccci -je to slusnej umeleckej zazitek!
@rebeccca píše:
to by ty labutě byly super
jenže těžko to nacvičím dopředu s pozvanými hosty… to prostě nejde aby strýčkové XY jezdili na zkoušky
. Mám k dispozici max. svého muže, 2 bráchy a švagrovou ![]()
Něco jako svatební tombolu
jen něco doma pohledat
![]()
jazykový kurz dle vlastního výběru – lízátko
osobní strážce – váleček na těsto
dívčí sen – klobáska
výlet do Tater – tatranky
puzzle pro náročné – strouhanka a rohlík
invaze z vesmíru – mražený hrášek
výlet do Alp – Alpa v polystyrénu
bublifuk pro celou rodinu – jar
cestovní příbor – čínské hůlky
pirátův sen – prázdné CD
vysněná cesta pro dvě osoby – dva prášky na spaní
poznávací zájezd pro dva – dvě jízdenky na MHD
košík plný hub – košík s houbičkami na mytí nádobí
vyhlídkový let – Redbull
zlaté dědictví – paštika Májka a čtvrtka chleba šperky pro businesswoman – náhrdelník z kancelářských sponek
sada kol – 2× Coca-cola
sušička na prádlo – prádelní šňůra a kolíčky
přenosný sprchový kout – malý rozprašovač
zájezd pro dvě osoby – katalog z cestovní kanceláře
poznávání Vysočiny – šiška salámu
spodní prádlo Brigitte Johnson na svatební noc – kalhotky XXL s kytičkama čínský porcelán – umělohmotný kelímek, tácek a příbory
@mokan nemusí to být přímo hosté, stačí poprosit nějaké kamarády aby přišli „zatančit“… ![]()
My jsme do fotorámečku naskládali fotky od doby kdy byl ten dotyčný člověk malý a dál pokračovali s fotkami jak šel život. Tak jak přibývali do rodiny další členové
A na oslavě to můžete pustit přes televizi, aby to všichni zúčastnění viděli
K té tombole - romantická večeře pro dva (dvě svíčky, sirky, a dvě instantní polévky, co se jen zalijí do hrníčku)
Příspěvek upraven 09.10.14 v 10:04