Překvapení dětem k narozeninám

2044
15.1.14 21:10

Překvapení dětem k narozeninám

Zdravím koumavé maminky a prosím je o radu a inspiraci. Chci svým dětem uspořádat společnou narozeninovou oslavu. Kluci jsou ve věku 4 a 6 let. Oslavy mají společné, protože jsou chvilku od sebe, ale ráda bych je něčím překvapila. Budou tady i další děti. Přemýšlela jsem nad objednávkou klauna (manžel si dělal srandu, že s opičkou :mrgreen: ), divadla nebo něco podobného. Tak mě zajímají vaše tipy a zkušenosti za které předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13114
15.1.14 21:14

@dlouha já taky dělám dětem společnou oslavu, slaví me to vždy v zábavném parku, kde jsou různé atrakce, skluzavky, prolejzky, elektrická autíčka. Tam ani klauna nebo nějaký program nepotřebují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
15.1.14 21:19

@derida no to my máme tak hodinu a půl z ruky do nějakého parku a celou rodinu tam těžko vytáhnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
15.1.14 21:21

Takže to budete dělat doma? V tom případě bych pozvala třeba kouzelníka. U známých na oslavě měl velký ohlas. A udělala bych pro děti program např. Nějaké soutěže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
15.1.14 21:24

Ano bude to doma, docela se mi líbí i ta opička :mrgreen: ale těžko shánět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
15.1.14 21:27
@dlouha píše:
Ano bude to doma, docela se mi líbí i ta opička :mrgreen: ale těžko shánět

hmm, tak opička to už je vyšší level :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
15.1.14 21:53

Kouzelnik :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
15.1.14 22:07

Kamarádka dělala plnění jednoduchých úkolů typu Pevnost Boyard. V bytě by to teda bylo dost náročné. U nás jsou teda všechny dětské návštěvy nadšené z elektrického autíčka. Jenže my slavíme v létě, což je samozřejmě o něčem jiném :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
15.1.14 22:09

@Nsoci No venku by to měli lepší samozřejmě, my máme holt zimní děti :mrgreen: já je chtěla tak nějak zabavit a překvapit, tak jsem přemýšlela, že jim něco objednám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
15.1.14 22:22
@dlouha píše:
@Nsoci No venku by to měli lepší samozřejmě, my máme holt zimní děti :mrgreen: já je chtěla tak nějak zabavit a překvapit, tak jsem přemýšlela, že jim něco objednám

a kdyby si mohly třeba něco společně upéct, mufinny atd.? To by je mohlo bavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
16.1.14 06:42

Kouzelník, klaun to by mohli zabodovat…anebo dětem navrhnou oslavu ve stylu karnevalu, každý ať si vezme masku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14.8.20 19:12

Doporučuji kouzelníka

Kdyby někdo potřeboval pobavit děti na dětské oslavě kouzelník je super zábava :)
Nedávno jsme jednoho viděli na akci v Praze. Tak jsme si ho objednali domů na narozeniny. Kouzelník Jakub Bílek. Vybírali jsme podle recenzí na facebooku. Děti se smáli od začátku do konce :D umí i modelování zvířátek z balónků, tak to děti určitě zabaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný