Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím koumavé maminky a prosím je o radu a inspiraci. Chci svým dětem uspořádat společnou narozeninovou oslavu. Kluci jsou ve věku 4 a 6 let. Oslavy mají společné, protože jsou chvilku od sebe, ale ráda bych je něčím překvapila. Budou tady i další děti. Přemýšlela jsem nad objednávkou klauna (manžel si dělal srandu, že s opičkou
), divadla nebo něco podobného. Tak mě zajímají vaše tipy a zkušenosti za které předem děkuji.
@dlouha já taky dělám dětem společnou oslavu, slaví me to vždy v zábavném parku, kde jsou různé atrakce, skluzavky, prolejzky, elektrická autíčka. Tam ani klauna nebo nějaký program nepotřebují.
@derida no to my máme tak hodinu a půl z ruky do nějakého parku a celou rodinu tam těžko vytáhnu
Takže to budete dělat doma? V tom případě bych pozvala třeba kouzelníka. U známých na oslavě měl velký ohlas. A udělala bych pro děti program např. Nějaké soutěže.
Ano bude to doma, docela se mi líbí i ta opička
ale těžko shánět
@dlouha píše:
Ano bude to doma, docela se mi líbí i ta opičkaale těžko shánět
hmm, tak opička to už je vyšší level ![]()
Kamarádka dělala plnění jednoduchých úkolů typu Pevnost Boyard. V bytě by to teda bylo dost náročné. U nás jsou teda všechny dětské návštěvy nadšené z elektrického autíčka. Jenže my slavíme v létě, což je samozřejmě o něčem jiném ![]()
@Nsoci No venku by to měli lepší samozřejmě, my máme holt zimní děti
já je chtěla tak nějak zabavit a překvapit, tak jsem přemýšlela, že jim něco objednám
@dlouha píše:
@Nsoci No venku by to měli lepší samozřejmě, my máme holt zimní dětijá je chtěla tak nějak zabavit a překvapit, tak jsem přemýšlela, že jim něco objednám
a kdyby si mohly třeba něco společně upéct, mufinny atd.? To by je mohlo bavit
Kouzelník, klaun to by mohli zabodovat…anebo dětem navrhnou oslavu ve stylu karnevalu, každý ať si vezme masku ![]()
Kdyby někdo potřeboval pobavit děti na dětské oslavě kouzelník je super zábava ![]()
Nedávno jsme jednoho viděli na akci v Praze. Tak jsme si ho objednali domů na narozeniny. Kouzelník Jakub Bílek. Vybírali jsme podle recenzí na facebooku. Děti se smáli od začátku do konce
umí i modelování zvířátek z balónků, tak to děti určitě zabaví.