Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
letos v září se budeme s přítelem brát a já řeším dilema. Strašně se mi líbí dlouhé svatební šaty, ale uvažuju i o krátkých. Bude mi 22, velikost šatů mám cca 44 (záleží na střihu, výrobci…) a hlavně - bude to moje první svatba. Moje matka (před 40 lety) i moje sestra (před 15 lety) se obě vdávaly v krátkých šatech. Mě na tom nepřijde nic divnýho, ale v jedný půjčovně, když jsem se ptala po krátkých šatech, tak ženská protivně natáhla obličej a zeptala se: „A vy se chcete vdávat v krátkých šatech??“. No a v druhý půjčovně byla paní úplně v pohodě.
Co si o tom myslíte? A vy, které jste už vdávaly, kdybyste vybíraly znovu, šly byste do krátkých nebo dlouhých?
Děkuji za odpovědi a názory ![]()
@Lasicka007 vdej se v čem chceš, je to přeci Tvoje volba.. Pokud se takto cítíš dobře, hurá do toho. Vdáváš se přeci Ty ![]()
Viděla jsem už pár nevěst v krátkých a slušelo jim to
jen na jedné svatbě se krátkých světlých šatů sešlo víc a nebylo hned jasné, kdo je nevěsta ![]()
Vdávej se v tom v čem chceš…taky počítám s tím, že až se budu vdávat budu mít krátké šaty ![]()
Já měla dlouhé, ale vyber si takové, aby se líbily hlavně tobě ![]()
Sestra se vdávala v květovaných šatech, které neměly se svatebními nic společného a nikdo to neřešil.
Ja taky nechci klasicke romanticke svatebni saty…spise by se mi libilo neco spesl
…celkem se mi libily ty saty, ktere mela ve videoklipu Tereza Kerndlova…takova kratke s cernymi prvky
…
Měla jsem krátký a bylo to pěkný. Měla jsem krátký, protože jsem měla úžasný růžový lodičky a odmítala jsem je schovat ![]()
Me se strasne libi svatebni saty pod kolena nebo ke kolenum ala 50.leta s kolovou sukni. Sama jsem mela princeznovske, ale kdybych se vdavala ted, chtela bych tyhle
@Lasicka007
My se brali po sedmi letech a s dvěma dětma, takže jsem nechtěla jít za princeznu v dlouhých bílých šatech… Nechala jsem si ušít krátké, smetanovo-červené ![]()
Jdi do toho, budeš originální ![]()
Taky se chci vdávat v krátkých
nepřijde mi na tom nic divnýho
Já měla taky krátký a nic divnýho mi na tom nepřišlo…já teda nechtěla šaty vůbec, ale muž zakázal
![]()
@Lasicka007 Vdej se, v čem se budeš sama sobě líbit a v čem se budeš cítit pohodlně.
Třeba já bych právě kvůli pohodlí nešla do korzetovek.
Ano, měla jsem krátké, světlě hnědé šaty s drobnou výšivkou a s áčkovou linií. Cítila jsem se v nich dobře, „problém“ spíš měli někteří obyvatele vesničky, kde jsme se fotili. Jo a vzdálený příbuzný manžela se mě před kostelem zeptal, kdy má dorazit nevěsta a pak za nevěstu považoval mojí družičku (bílo-modré dlouhé empírové šaty):D
S žádnou vysloveně negativní reakcí jsem se nesetkala.
Na beremese.cz je na toto téma myslím obsáhlá diskuze i s fotkami.
Příspěvek upraven 14.01.14 v 12:22