Krátké šaty na svatbu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.1.14 10:36

@Erian Smát se ti určitě nebudu. Já mám doma ve skříni krásný černý boty a nakonec taky asi budu podřizovat šaty botám :D. Nechce se mi zase běhat po obchodech a hledat boty, který se mi budou líbit, budou mi akorát a dle mých představ. Třeba loňský léto jsem takhle se snažila sehnat botky k letním šatům a marně… buď se mi nelíbily, nebo mi to nesedělo, nebo neměli velikost, nebo vysoká cena a vždycky jsem našla něco, kvůli čemu jsem je nechtěla. Radši budu takhle běhat a shánět šaty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
15.1.14 13:20

@Lasicka007 Já na ty boty narazila náhodou a když jsem je ve výkladu viděla, spadla mi brada :lol: Ale byla jsem líná lítat a shánět šaty, jak ty píšeš, nechala jsem si je ušít. Cenově to vyšlo snad líp než půjčovné a šaty jsou jen moje a není na nich vidět, že byly tolikrát půjčované a čištěné. Což mi u některých modelů v salonech přišlo, že vidět bylo hodně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
15.1.14 13:27

Me staly ty moje 780 kc ;) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5203
15.1.14 13:32

@Lasicka007, ja jsem se taky vdavala v kratkych a taky nebyly ani svatebni a jak mi to sluselo :palec: na fotkach jsem vzdycky vykopla nozicku :lol:
Ty jsi nevesta, tvoje svatba, co je komu do toho :cert: Kazdy ma jiny vkus a nikdy se vsichni neshodnou, tak je to stejne jedno, hlavne, aby ty jsi byla spokojena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný