Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Erian Smát se ti určitě nebudu. Já mám doma ve skříni krásný černý boty a nakonec taky asi budu podřizovat šaty botám
. Nechce se mi zase běhat po obchodech a hledat boty, který se mi budou líbit, budou mi akorát a dle mých představ. Třeba loňský léto jsem takhle se snažila sehnat botky k letním šatům a marně… buď se mi nelíbily, nebo mi to nesedělo, nebo neměli velikost, nebo vysoká cena a vždycky jsem našla něco, kvůli čemu jsem je nechtěla. Radši budu takhle běhat a shánět šaty ![]()
@Lasicka007 Já na ty boty narazila náhodou a když jsem je ve výkladu viděla, spadla mi brada
Ale byla jsem líná lítat a shánět šaty, jak ty píšeš, nechala jsem si je ušít. Cenově to vyšlo snad líp než půjčovné a šaty jsou jen moje a není na nich vidět, že byly tolikrát půjčované a čištěné. Což mi u některých modelů v salonech přišlo, že vidět bylo hodně ![]()
@Lasicka007, ja jsem se taky vdavala v kratkych a taky nebyly ani svatebni a jak mi to sluselo
na fotkach jsem vzdycky vykopla nozicku ![]()
Ty jsi nevesta, tvoje svatba, co je komu do toho
Kazdy ma jiny vkus a nikdy se vsichni neshodnou, tak je to stejne jedno, hlavne, aby ty jsi byla spokojena ![]()