Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@verrru píše:
Btw proč to domlouváš na emiminu
to něčemu vadí?
Nevadí to ničemu.. já kdybych neměla dítě, tak sem nechodím..
@verrru já děti nemám a chodim sem. A nikdy s tim nikdo neměl problém. Je tu sekce neplodnost, těhotenství se špatným koncem atd atd. Není to tu jen o miminech, i když se to tu jmenuje emimino. ![]()
No vidíš a já sem chodím i bez dětí.
Už nevím, jak to vzniklo, ale kdysi jsem něco hledala - už nevím kde a co a najednou na mě vykoukla reklama na emimino
.
@verrru píše:
Nevadí to ničemu.. já kdybych neměla dítě, tak sem nechodím..
@Izzz taky si nemyslím, že když se to tu jmenuje emimino, tak to hned zákonně patří jen těhulkám a maminám ![]()
Výborný postřeh, mně to tu někdy leze na mozek - možná by mi bývala stačila sekce - bezdětné
, ne se hned srážet na bowlingu
.
@Izzz píše:
@verrru já děti nemám a chodim sem. A nikdy s tim nikdo neměl problém. Je tu sekce neplodnost, těhotenství se špatným koncem atd atd. Není to tu jen o miminech, i když se to tu jmenuje emimino.
A proč nemohou ty s miminama? (samozřejmě na sraz bez mimin)
@subsomi píše:
A proč nemohou ty s miminama? (samozřejmě na sraz bez mimin)
mozna proto, ze maminy rady kecaji i detech, i kdyz je nemaji vedle sebe…coz me teda strasne stve, protoze ja se o detech nerada bavim ![]()
Já bych právě něldy uvítala hovor o něčem jiném než o plínkách ![]()
sice svoje děti nade vše miluju, ale nepamatuju si rozhovor ve kterém by nešlo o děti ![]()
@subsomi píše:
Já bych právě něldy uvítala hovor o něčem jiném než o plínkách
sice svoje děti nade vše miluju, ale nepamatuju si rozhovor ve kterém by nešlo o děti
tak ja nastesti o sve dceri nemluvim a s matkama srazy nedavam, protoze me to priserne vadi, ze kazda mele jen o decku ![]()
@Taminka tak to se shodneme, já bych se taky někdy ráda odpoutala od reality a přijdu na nějakou oslavu a slyším, jak maminy jen žvatlají o dětech. Nakonec stejně skončím s těma bezdětnýma, abych si vůbec od toho odpočinula
@subsomi to je přesně ono, pro mě je dcera taky vším, ale proboha, jiný radosti a věci kvůli tomu nepřestali existovat ![]()
Tak co, na kdy ho vymyslíme a kde
.