Srážení prádla v sušičce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Srážení prádla v sušičce
Ahoj maminky, tentokrát nepotřebuji ani tak radu, jako spíš srovnání.
Přes zimní měsíce používám k sušení prádla horkovzdušnou sušičku prádla. Je výborná, prádlo je z ní krásně měkké, ale dost rychle se nám věci zmenšují (sráží)
! A to jsem již vyzkoušela všechny programy a kombinace.
Chtěla bych se Vás prosím zeptat, jestli máte stejnou zkušenost, nebo jestli tohle dělá jen sušička horkovzdušná, nebo i kondenzační?
Předem moc děkuji za odpovědi a srovnání!!!
Také bych chtěla zároveň Všem popřát hezké Velikonoce a hlavně pevné zdraví v této složité situaci!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Záleží jaké materialy tam susis. Me to treba srazelo takove ty s umělou příměsí, na deti nekvalitní hadry z pepca apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ridim se piktogramy na obleceni a nic se mi nikdy nesrazilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Srazily se mi asi jen nekvalitní hadry, mám myslím kondenzační. Jo vlastně se mi srazily i trička - domácí výroba, ale tam to asi bylo ušitý z nevysrážené látky, protože se to srazilo už po vyprání. Sušička jen trochu přidala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám kondenzační, a srazilo mi to klasickou bavlněnou plinu..byla kvalitní, zachovala, 25 let stará.
Příspěvek upraven 12.04.20 v 17:33
- Citovat
- Upravit
@j.a.n.i1 píše:
@Vladkaz Co myslíš horkovzdušnou sušičkou? Odvětrávací?
Přesně řečeno s tepelným čerpadlem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám kondenzační, srazila se mi jenom látková taška z penny, ale netuším jestli to byla pračka nebo sušička. Na štítky vůbec nekoukám a všechno sušim v programu na bavlnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vsechno davam na mix, a co se srazi, to nema v nasi domacnosti co delat ![]()
Jedine, co do susicky nedavam, jsou funkcni sportovni veci. To je umelotina, to susicku fakt nesnese.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Srazí se, ale stačí obléct a je to zase good.. Mám pračku se sušičkou, nemám místo na klasické sušení. Problém je tedy hlavně u kalhot..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je úplně jedno jakou máš sušičku pokud ji používáš špatně a máš nekvalitní prádlo tak srazí každá. Nesmíš ti sušit moc rychle na vysokou teplotu. Mám s tepelným čerpadlem a pár věcí je taky srazila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka Házím tam všechno a zatím všechno přežilo, včetně funkčního, už 10 let… Ale mám odvětrávací.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit