Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nina1010 píše:
@Temnástranasíly a mohu se zeptat proč? Prej velikostně sedí na 6 a je vše v pořádku akurad totam ještě není
Protože ten vývoj-velikost co ukáže utz je nastavený tak, že by měl odpovídat cca tomu kdy začala poslední menstruace. Prostě se to tak počítá a ten systém s tím počítá. Takže jestli ti doktor říká o tolik méně, není to bohužel moc dobré
Ale každý má jinak ovulaci, mohla nějak lítat, tohle já už z hlavy spočítat neumím.
@Nina1010 píše:
@Temnástranasíly a mohu se zeptat proč? Prej velikostně sedí na 6 a je vše v pořádku akurad totam ještě není
Musis nam napsat vse, dle tvych starsich diskuzi jsi byla na gynde uz pred 3 tydnama ccaa? To vypadalo jak? To jsi byla dle ms v 6. tydnu..
@Nina1010 píše:
Protože embrya se vyvíjí vesměs stejně a není možné, být v 9. tt a mít v sobě zdravé embryo v 6.tt. Buď jsi měla ovulaci o několik týdnů opožděnou a jsi skutečně v 6.tt, ale to bys tu nemohla v říjnu psát už těhotná. takže to spíš vypadá na zamlkle těhotenství.
@Nina1010 píše:
Kolem 11.10 nebo 12.10 teď přesně nevím ale tak nějak
Pozitivni test?
@Tarena píše:
Pozitivni test?
Tohle je jak debata s petiletym ditetem…
22.10. tady máš diskuzí že jsi v 6 týdnu. Dobře i kdyby jsi to špatně spočítala a měla sotva pocurany test, tak to je už skoro měsíc. Takže by si měla být dneska minimálně v 8 týdnu. Jestli embrio odpovídá 6 a ještě než srdeční akce tak bych to moc dobře neviděla. Ale naděje umírá poslední.
@Tarena píše:
Nekdy se to da spocitat podle tehotenskeho testu.
Jakpak se to dělá?
17.10 jsem byla na první prohlídce kde mi se potvrdil těhotenství pak 24.10 a už byl vidět zárodek ale ❤️tam nebylo pozval si mě pak zase za 14 dní to bylo už embryo krásně vidět dnes jsem byla zase a zase o něco vyrostl ale zase ❤️ nikde pozitivní test jsem měla kolem 11.10.nebo 12.10 už si přesně nepamatuji a poslední Ms byla 10.09 víc nevím jak popsat
@Temnástranasíly píše:
Jakpak se to dělá?
No tehotensky test muze zachytit ducha nejdrive tak 10 DPO. Takze vis, ze ten den jsi 3+3. Takze pokud mela ducha 12.10. Tak ted je uz skoro 9tt.
Pokud to nebyl duch, ale treba uz hezka carka, tak je to jeste starsi, ale tady uz by to roli nehralo.
@Nina1010 píše:
17.10 jsem byla na první prohlídce kde mi se potvrdil těhotenství pak 24.10 a už byl vidět zárodek ale ❤️tam nebylo pozval si mě pak zase za 14 dní to bylo už embryo krásně vidět dnes jsem byla zase a zase o něco vyrostl ale zase ❤️ nikde pozitivní test jsem měla kolem 11.10.nebo 12.10 už si přesně nepamatuji a poslední Ms byla 10.09 víc nevím jak popsat
A neprislo ti divne, ze za 2 tydny ti nikdy nevyrostlo o 2 tydny?
@Nina1010 píše:
To už by si měla být aspoň v 8-9 týdnu. To nevypadá moc dobře ![]()
@Nina1010 píše:
To co píšeš bys to měla mít stejne jako já.
Zacatek ms 10.9.
Pozitivní silný test jsem měla 10.10.
Dnes jsem 9+4 říká internet
30.10. už bylo srdíčko
7+2 dle utz
@Tarena nebyl to duch právě ale krásné dvě // a na Digi testu 2+3
@Nina1010 píše:
@Tarena nebyl to duch právě ale krásné dvě // a na Digi testu 2+3
Tak to by bylo tehotenstvi jeste starsi. Bohuzel to je spatne.