Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky vím že je toho tady hromadu ale potřebuji znát váš názor dnes jsem byla u Dr Mimi krásné roste vše je jak má být jsem 6+0 TT ale pořád tam není ❤️ 😭Dr říkal že za 14 dní mám přijít znovu a pokud tam nebudu budu muset asi na revizi nebo něco takového jsem z toho špatná 😥 měla jste to některá? Nebo je moc brzy na ❤️ moc děkuji 😭 ❤️
@Nina1010 Je moc brzo, obvykle je
až ke konci 6tt (já měla potvrzené srdíčko v 6+5). A navíc takhle na začátku se těhotenství určuje dle poslední MS a je možné, že ovulace byla později a takhle na začátku každý den může hrát roli. Takže hoď se do pohody, teď je to pro mimi zásadní a vydrž těch 14 dní
Trochu ti to nesedí.
Nina1010Povídálka6.11.23 19:2416 příspěvků
Ahoj holky potřebovala bych poradit jsem 8+1 když jsem šla na WC tak jsem trošku špinila a na papíru jsem měla růžový výtok a na vlhčenem ubrousků po utření slabá krev k Dr jdu zítra není to že by to ze mě doslova vytékalo jen když jsem si dovnitř sáhla tak byla slabá krev nic mě nebolí nevím jak víc popsat situaci 😂 tak se chci zeptat zda to některá měla páč když vidím krev panikařím moc všem děkuji
Doufám že to tak bude Dr říkal že je jinak vše v pořádku má tak vše co mít má jen to ❤️ už bych nesnesla abych o to po čtvrté přišla moc vám děkuju docela mě to uklidnilo 😊
@Markéta188 píše:Špatně přece počítala
22.10 jsi byla v 6tt, 6.11. v 9., tak jaký jsi teda týden?
@Markéta188 dnes mi Dr řekl že 6 já to počítala Podle poslední ms ale prý je mimi na 6
@Nina1010 píše:
@Markéta188 dnes mi Dr řekl že 6 já to počítala Podle poslední ms ale prý je mimi na píše: Více
No tak pokud podle ms má být 9tyden a dle utz je 7tyden, pak je vývoj těhotenství mladší a to dobře není ![]()
@Temnástranasíly píše:
No tak pokud podle ms má být 9tyden a dle utz je 7tyden, pak je vývoj těhotenství mladší a to dobře není
Jo, ten rozdil je velkej. Spis to vypada, ze to dobry nebude.
@Temnástranasíly píše:
No tak pokud podle ms má být 9tyden a dle utz je 7tyden, pak je vývoj těhotenství mladší a to dobře není
Nekdy se to da spocitat podle tehotenskeho testu.
@Temnástranasíly a mohu se zeptat proč? Prej velikostně sedí na 6 a je vše v pořádku akurad to
tam ještě není
@Nina1010 píše:
@Temnástranasíly a mohu se zeptat proč? Prej velikostně sedí na 6 a je vše v pořádku akurad totam ještě není
Kdy jsi mela pozitivni tehotensky test?
Velikostne sedi na 6, to je jasne, oni ho zmeri a podle velikosti urci stari.