Kdo je otec 12

Anonymní
16.11.23 15:03

Kdo je otec 12

Ahoj holky,
jsem těhotná a nejsem si jistá otcovstvím, prosím o vaše názory.
Hormonální antikoncepci jsem vysadila po spoustě let loni v listopadu. Bohužel jsem pak měla velmi nepravidelný cyklus, mívala jsem menstruaci po 2-3 měsících. Doktor mi říkal, že potřebuju víc času na srovnání a do roka od vysazení to nemusím aktivně řešit. My jsme doma miminko chtěli, ale nijak zásadně na to netlačili.
Včera (15.11.) jsem byla u lékaře na druhé prohlídce a byla jsem prý podle velikosti miminka 10+4 a termín porodu mi řekl 8.6.2024.
Poslední menstruaci jsem měla v červenci, takže je naprosto nevypovídající.
Jde mi o to, kdy jsem mohla otěhotnět. Některé stránky uvádějí, že by to mělo být 267 dní od termínu porodu, což je sobota 16.9. Jiné kalkulačky mi uvádějí nejpravděpodobnější termín početí 14-15.9.
Bohužel 14.9. jsem měla styk s mužem, který není můj partner. Pro vykreslení situace to vezmu víc do detailu. Měli jsme sex s kondomem, poté jsem ležela a on si kondom sundal a nademnou si ho dohonil jednou rukou. Následně ejakuloval na mé prsa, zatímco druhou rukou mě prstil. Vyvrcholili jsme víceméně spolu. On si ho i ruce utřel do vlhčeného kapesníčku, já si utřela prsa (nejsem si jistá, jestli jsem měla vlhčený kapesník nebo obyč) a utřela jsem si také vlhkost z vnějšku poševního vchodu. Bohužel si zaboha nemohu vzpomenout, zda jsem u toho omylem nepoužila „použity“ kapesníček.
Kdy jsme měli sex s manželem si bohužel přesně nevybavuju. Ve středu 13.9. mohl být sex, ve čtvrtek 14.9. určitě nebyl, v pátek 15.9. si myslím, že spíš nebyl, ale nevím to s jistotou, v sobotu 16.9. nebyl určitě, v neděli 17.9. sex mohl být. Manžel pravidelně ejakuluje do mě. Případně mohla jsem otěhotnět úplně jiný den?
Na prvotní prohlídce mi doktor řekl jiný termín, proto mi datum početí vychazelo na sex s manželem a neřešila jsem to. Včera po vyšetření jsem znejistěla.
Jaká je podle vás šance, že by z té jednorázovky mohlo být těhotenství? Prosím jakoukoliv radu na toto téma.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
694
16.11.23 15:08
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
jsem těhotná a nejsem si jistá otcovstvím, prosím o vaše názory.
Hormonální antikoncepci jsem vysadila po spoustě let loni v listopadu. Bohužel jsem pak měla velmi nepravidelný cyklus, mívala jsem menstruaci po 2-3 měsících. Doktor mi říkal, že potřebuju víc času na srovnání a do roka od vysazení to nemusím aktivně řešit. My jsme doma miminko chtěli, ale nijak zásadně na to netlačili.
Včera (15.11.) jsem byla u lékaře na druhé prohlídce a byla jsem prý podle velikosti miminka 10+4 a termín porodu mi řekl 8.6.2024.
Poslední menstruaci jsem měla v červenci, takže je naprosto nevypovídající.
Jde mi o to, kdy jsem mohla otěhotnět. Některé stránky uvádějí, že by to mělo být 267 dní od termínu porodu, což je sobota 16.9. Jiné kalkulačky mi uvádějí nejpravděpodobnější termín početí 14-15.9.
Bohužel 14.9. jsem měla styk s mužem, který není můj partner. Pro vykreslení situace to vezmu víc do detailu. Měli jsme sex s kondomem, poté jsem ležela a on si kondom sundal a nademnou si ho dohonil jednou rukou. Následně ejakuloval na mé prsa, zatímco druhou rukou mě prstil. Vyvrcholili jsme víceméně spolu. On si ho i ruce utřel do vlhčeného kapesníčku, já si utřela prsa (nejsem si jistá, jestli jsem měla vlhčený kapesník nebo obyč) a utřela jsem si také vlhkost z vnějšku poševního vchodu. Bohužel si zaboha nemohu vzpomenout, zda jsem u toho omylem nepoužila „použity“ kapesníček.
Kdy jsme měli sex s manželem si bohužel přesně nevybavuju. Ve středu 13.9. mohl být sex, ve čtvrtek 14.9. určitě nebyl, v pátek 15.9. si myslím, že spíš nebyl, ale nevím to s jistotou, v sobotu 16.9. nebyl určitě, v neděli 17.9. sex mohl být. Manžel pravidelně ejakuluje do mě. Případně mohla jsem otěhotnět úplně jiný den?
Na prvotní prohlídce mi doktor řekl jiný termín, proto mi datum početí vychazelo na sex s manželem a neřešila jsem to. Včera po vyšetření jsem znejistěla.
Jaká je podle vás šance, že by z té jednorázovky mohlo být těhotenství? Prosím jakoukoliv radu na toto téma.

Tak pokud obrazne receno rano spis s jednim a vecer s druhym, tak si nech udelat po porodu testy DNA. To bude jedina jistota.
Jinak se zdrzuji komentaru na tve chovani. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14952
16.11.23 15:08

Myslím, že je malá šance na otěhotnění s milencem. O tom, že nerozumím, proč z manžela děláš paroháče v době, kdy se snažíte o dítě a tudíž by váš svazek na takové rozhodnutí měl být pevný, pomlčím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
16.11.23 15:09

Cca 16.9. Takze otec kdoliv od 12. do 16.9. Termin poceti, cili oplodneni vajicka neni to same jako sex, ze ktereho jsou spermie co vajicko oplodnily. Spermie tam vydrzi na vajicko cekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
16.11.23 15:14

Otcové mohou byt oba :nevim: teoreticky

Ale že je otcem milenec je nepravděpodobné i kdyby jsi použila na otření vnějšku použity kapesníček spermie by se k děložnímu čípku nedostaly zase to nejsou supermani.

• Citovat
  • Upravit
27679
16.11.23 15:18

No jo no to můžou být oba dva, nikdo ti to neřekne pokud kukáš během pár dní s oběma :nevim: takže jedině po porodu test DNA a upřímně chudák tvůj partner

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27679
16.11.23 15:18
@ludmilaadamkova píše:
Otcové mohou byt oba :nevim: teoretickyAle že je otcem milenec je nepravděpodobné i kdyby jsi použila na otření vnějšku použity kapesníček spermie by se k děložnímu čípku nedostaly zase to nejsou supermani.

to sice ne ale on se v ní taky hrabal a ona si evidentně toho moc nepamatuje takže kdoví co podstatného jí uniklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.23 15:19

No já tipuji spíš tvého partnera… Ale ve výsledku je to asi jedno ne? Nebo kdyby náhodou bylo milence tak co? Šla bys s pravdou ven? Spíš bys ze svého chlapa udělala blbce a nechala ho dělat tatínka kukačce, že ano? Fakt nechápu… Chcete dítě a necháš se osouložit jiným…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.11.23 15:19

Jako že si otřes frndu kapesníkem, kde je sperma a z toho ze bys otěhotněla jo? To je dost nepravděpodobný…

• Citovat
  • Upravit
10863
16.11.23 15:20
@Barevné klubíčko píše:
No já tipuji spíš tvého partnera… Ale ve výsledku je to asi jedno ne? Nebo kdyby náhodou bylo milence tak co? Šla bys s pravdou ven? Spíš bys ze svého chlapa udělala blbce a nechala ho dělat tatínka kukačce, že ano? Fakt nechápu… Chcete dítě a necháš se osouložit jiným…

Tak zase s partnerem se snazi rok a nic a pak buch nevera a je tehotna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
16.11.23 15:20

Cha chááá no to se řežu smíchy, jedny baby jsou zhroucený, že si příťa čuchl k jinýmu stehnu a druhý š. kaj ráno s jiným večír s jiným ani neví který semeno je vod koho… cháá to se picnu… :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
16.11.23 15:21
@Hanka1 píše:
Jako že si otřes frndu kapesníkem, kde je sperma a z toho ze bys otěhotněla jo? To je dost nepravděpodobný…

Prstikova metoda :mrgreen: to neznas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Tarena píše:
Tak zase s partnerem se snazi rok a nic a pak buch nevera a je tehotna.

Jakože to schvaluješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Tarena píše:
Prstikova metoda :mrgreen: to neznas?

Neeee :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu