Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@1Janinka1 píše:
To je ta genová (ne)kompatibilita. Některým párům se nedaří, protože si genově nesedí. Vzniklé dítě by mohlo mít vadu, nemoc…
hele možná, ale tady na emiminu je to diskuze týden co týden, kdo je otcem dítěte?? Mám přítele a zakukala jsem si jinde a ted jsem těhotná. Schválně si to projdi
Otec je jistej. Z Tebe je mi smutno.
Tohle jsem delala ve 20ti, kdyz jsem rozhodne dite nechtela. Vis o tom, ze jsi tehotna s nekym nepravým?
Ahoooj! ![]()
@mamule42 píše:
Tak jsi měla držet kolena u sebe, když chceš mít 100% jistotu, z rodného listu jen tak manžela nevymažeš. Stejně to vypadá na tvého manžela. Být tebou tak se v tom neštourám. A hlavně to dítě za to nemůže, takže větší ubohost by byla jít na potrat.
Jakože má podstrčit svému muži kukačku jo?
@ka2ka píše:
hele možná, ale tady na emiminu je to diskuze týden co týden, kdo je otcem dítěte?? Mám přítele a zakukala jsem si jinde a ted jsem těhotná. Schválně si to projdi
Sákryš, asi už při večeru spím. Já to ani v nejmenším neschvaluju, ba naopak, pro toto chování nemám slušného slova. Jen jsem reagovala, že s ofiko partnerem to leta nejde a najednou s bokovkou je to raz dva, že v tom může být ta genová neshoda s ofiko partnerem.
@1Janinka1 píše:
Sákryš, asi už při večeru spím. Já to ani v nejmenším neschvaluju, ba naopak, pro toto chování nemám slušného slova. Jen jsem reagovala, že s ofiko partnerem to leta nejde a najednou s bokovkou je to raz dva, že v tom může být ta genová neshoda s ofiko partnerem.
jasně ono může to tak být, ale fascinuje mě že tady je to každá druhá. Ono se říká že když to nejde a přijde cizí že to oživí a pak to jde ![]()
@ka2ka píše:
jasně ono může to tak být, ale fascinuje mě že tady je to každá druhá. Ono se říká že když to nejde a přijde cizí že to oživí a pak to jde
Jojo, oživí to tak moc, až z toho vznikne kukačka. 😁 Nechtěla bych bejt chlapem. To bych jinak musela mít bokem na každé domněle své dítě prachy na testy DNA. 😁
@Barevné klubíčko píše:
Jakože má podstrčit svému muži kukačku jo?
Tak existuje i takova vec, jmenuje se rozvod…
Zajimave to „vztahy“ ![]()
Stran tehotenstvi - v 10tt uz lze udelat DNA z krve a porovnat s DNA milence, cimz ho lze vyloucit. Byl ten milenec jen jeden? Neco to stoji, tak aby to neplatili treba na vylouceni dvou milencu, ze?
Den oplodneni nelze stanovit s presnosti na den (ikdyz v prvnim trimestru to lze z utz docela presne, tolerance muze byt treba 5 dni) a spermie vydrzi i 5 dni, takze v krajnim pripade 15 dni nejistota v datumu sexu uplne v pohode.
Ze se rok nedarilo a ted ano, neni zadna nestandardni doba, takze manzela to spis bude.
Akorat jim ten vztah asi vevydrzi, manzel jednou na neveru prijde, urcite nebyla posledni.
@Hanka1 píše:
Tak existuje i takova vec, jmenuje se rozvod…
Rozvod nestaci, je ochrana lhuta po rozvodu. Ex to musi dat k soudu nebo se tehotna musi znovu vdat.
@1Janinka1 píše:
Jojo, oživí to tak moc, až z toho vznikne kukačka. 😁 Nechtěla bych bejt chlapem. To bych jinak musela mít bokem na každé domněle své dítě prachy na testy DNA. 😁
hele třeba naše děti jsou věrné kopie manžela takže my za test DNA ušetříme ![]()
@ka2ka píše:👍 😆
hele třeba naše děti jsou věrné kopie manžela takže my za test DNA ušetříme
@Petra Star píše:
Rozvod nestaci, je ochrana lhuta po rozvodu. Ex to musi dat k soudu nebo se tehotna musi znovu vdat.
Tak dite bude mit manzela v RL kazdopadne. Jen zakladatelka v posledním příspěvku psala, te pokud dite nebude manzela, tak ue se přizná a z manzelstvi odejde…
Sedím si na rukách, abych něco nenapsala, ale fakt mi to nedá. Já teda opravdu nemám ráda, když si tu někdo nad někým odplivne a vím, že život přináší různé situace. Mám pochopení pro pro nevěru, když je ten vztah nějak vyčpělý, s nedostatkem sexu, nedostatkem porozumění, se ztrátou přitažlivosti atd. atd.
Pro co ale nemám a nikdy nebudu mít pochopení, je nevěra, když se ti dva snaží o dítě. Podle mě by každé dítě počaté ve vztahu mělo být zplozené z lásky a když někoho miluju a plánuju s ním rodinu a děti, tak přece nejsem schopná nevěry. To je pro mě úplné tabu.
Tohle je hnus největší, když ženská nebo chlap se doma tváří, jak plánují a plodí z lásky miminko a přitom normálně sprostě shukají někde jinde. Pro tohle nebudu mít pochopení nikdy. Je mi z toho regulérně zle. Úplně stejně jak z chlapů, kteří zahýbají, když mají doma těhotnou ženskou. Tohle má být jedno z nejhezčích období pro ty dva a nerozumím tomu, že to někdo takto zničí.
Zakladatelko, ty sis nakálela do vlastního hnízda a teď, místo aby ses těšila na mimčo a užívala si to, tak budeš mít celé těhotenství peklo v duši. To je prostě ta karma.
To je ta genová (ne)kompatibilita. Některým párům se nedaří, protože si genově nesedí. Vzniklé dítě by mohlo mít vadu, nemoc…