Ahoj holky,mám dotaz.mám 3 měsíce po porodu,menstruaci už jsem měla dvakrát,ted to mám dostat 15.1. a hlavně začít brát antikoncepci.A ted o co jde…Ve středu jsem byla no KO po šestinedělí(vše v pořádku)Dr. mi dělal stěr z čípku a od soboty špiním,myslela jsem,že už to přijde,sice o týden dřív,ale pořád špiním už třetí den a nic se neděje,divný mi přijde,kdyby to bylo k čípku,tak se nešpiní takhle dlouho a né hlavně 3 dny po stěru ne?????Nikdy jsem tohle neměla,jen teda doufám,že to v neděli dostanu a práškama se to zpraví.Počkám každopádně do úterý,udělám si tt a půjdu k dr.Nemáte s tím někdo podobnou zkušenost??Děkuji.omlouvám se za anonymitu.
Ahoj holky,mám dotaz.mám 3 měsíce po porodu,menstruaci už jsem měla dvakrát,ted to mám dostat 15.1. a hlavně začít brát antikoncepci.A ted o co jde…Ve středu jsem byla no KO po šestinedělí(vše v pořádku)Dr. mi dělal stěr z čípku a od soboty špiním,myslela jsem,že už to přijde,sice o týden dřív,ale pořád špiním už třetí den a nic se neděje,divný mi přijde,kdyby to bylo k čípku,tak se nešpiní takhle dlouho a né hlavně 3 dny po stěru ne?????Nikdy jsem tohle neměla,jen teda doufám,že to v neděli dostanu a práškama se to zpraví.Počkám každopádně do úterý,udělám si tt
a půjdu k dr.Nemáte s tím někdo podobnou zkušenost??Děkuji.omlouvám se za anonymitu.