Srpňátka 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
716
2.12.24 14:05

@Zuzana 91 záleží, kdy jsi mela posledni MS, ja 5.11. a vím přesně, ze ovulace byla 20.11. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.12.24 14:06

@Fra8 u mě MS naposledy 25.10. a ovulace nevím přesně ale někdy kolem 10.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
2.12.24 14:28

@Zuzana 91 tak to uz jsi napred, to bys mela byt v 6 tt uz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.12.24 14:31

@Fra8 no já ani nevěděla že jsem. Ani jsme to s přítelem nijak neřešili. Po tom roce kdy se nic nedělo, tak už jsme mysleli že je jeden z nás neplodný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
2.12.24 14:36

@Zuzana 91 tak máte prekvapko, to je super :hug: urcite
Bude vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.12.24 14:57

@Fra8 no hodně velké překvápko. Ale tak hlavně ať je všechno v pořádku a pak už se to nějak zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
2.12.24 18:33

@Fra8
Je mi dobře, kdybych si neudělala test, tak vůbec nevím, že jsem těhotná :D co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.24 11:28

Ahoj,
test jsem si dělala přesně před týdnem a hned mi na mě vyskočily 2 silné čárky. Podle těhotenské kalkulačky dnes začínám 6. týden. :) Na kontrolu mě pan doktor objednal za 2 týdny, abychom měli jistotu, že tam bude už něco vidět. Já se jenom modlím, aby bylo všechno v pořádku. Zatím jediné co pociťuji, tak je bolest prsou, citlivý čich, absolutní nechuť na cokoliv sladkého, kdykoliv něco vypiju, tak musím obratem na záchod, sem tam nějaké píchnutí v podbřišku, což je snad v pohodě. :D Jediné co mě znervózňuje jsou bolesti levé kyčle a levé strany zad, ale to je dost možná způsobeno předělanou artroskopií levého kolene a navštěvováním rehabilitací (jelikož jsem té straně více ulevovala a zatěžovala tu pravou). Ale stále se modlím, aby bylo vše v pořádku. Pan doktor mi do telefonu řekl, že mám brát těhotenské vitamíny (beru je už 6 měsíců) a mám se šetřit. Co si budeme, jsem nervózní z každého píchnutí, ale snažím se důvěřovat miminku a myslet pozitivně. :srdce: Zatím o tom ví pouze partner a fyzioterapeutka, i když bych se o to strašně ráda podělila už i s někým dalším, tak mám pořád strach říct to nahlas, abych to nezakřikla. S partnerem jsme vlastně ani nečekali, že to bude tak rychlé. V červenci jsem po 7 letech vysadila antikoncepci. Z okolí znám spíše případy, kdy se o miminko snažili klidně i 2 roky než to klaplo, takže jsem na jednu stranu ráda, že máme takové štěstí, ale zároveň mám strach, který si snažím co nejméně připouštět. Tak doufám, že jsou ty bolesti ok a miminko je zdravé a má se k světu. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
716
3.12.24 11:47

Ahojky, bolesti na začátku těhu jsou normální :) mně je taky blivno, podbřišek pěkně cítím a prsa mám strašný :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
3.12.24 11:47

@Magdi94 my to plánovali, takže jsem věděla, kdy přesně byla ovulace a pak jsem zkusila test a bylo to tam :D Jinak je mi dobre, trosku jako jinak a mam takovou divnou pachuť :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
3.12.24 17:42

No a holky už jste to všechny říkaly partnerům? Já si pořád prohrávám s myšlenkou, že mu to dám jako dárek pod stromeček, ale nevím, jestli to ještě 3 týdny vydržím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
3.12.24 17:47

@Magdi94 ja jo 😃

Pouze jemu a to nejakou dobu to tak zustane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.24 10:59

@Magdi94 Kromě partnera a fyzioterapeutky o tom neví nikdo. :D Pohráváme si s myšlenkou, že bychom to na Vánoce oznámili našim nejbližším (jelikož je trávíme u našich a bojím se, že mě má citlivost na pachy, nechuť na sladké jídlo a změny nálad prozradí), ale jsem hodně na vážkách. Mluvit o tom uurčitě nebudu do doby než navštívím gynekologa a potom uvidíme…přeci jen do toho ukončeného prvního trimestru je to takové hodně citlivé.

• Citovat
  • Upravit
84
4.12.24 11:38

Ahoj holky, přidávám se. Duch na testu 9 dpo 21.11. a druhá čárka neustále sílila. Byla jsem v šoku, nečekala jsem, že to vyšlo. Měla jsem pocit, že mám úplně klasické PMS - výkyvy nálad, bolest prsou a lehké pobolívání v podbřišku :) Manžel slavil narozeniny, tak dostal překvápko :D jinak to nikdo neví. Do Vánoc bych nevydržela nechat si to jen pro sebe navíc jsem dost unavená, myslím, že by si změn stejně všiml ;) První kontrola mě čeká až 16.12. Už se těším, docela se ten čas vleče :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.24 11:57

@Milka559 S tím časem to mám úplně stejně. :D První kontrola 16.12. těším se, ale zároveň mám strach, ale já mám takový ten problém, že nad vším až moc přemýšlím a všechno až moc řeším. :D Vždycky si řeknu „Nějak to dopadne.“, ale za 5 minut řeším, že jsem si někde přečetla něco jiného a skrz to začínám stresovat. Ty (už naštěstí) necelé 2 týdny do kontroly budou ještě kruté. :D Nejradši bych to už taky všem oznámila, ale uvidíme, co nám řekne pan doktor za těch 12 dní. :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky