Dá se podle škytání určit poloha miminka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
62
29.11.24 14:28

Škytání a poloha miminka

Ahoj holky,

Jsem ve 35tt a malá už pár týdnů škytá několikrát denně. Někdy na levo pod pupíkem, někdy vpravo pod pupíkem. Poznám podle toho polohu miminka? Protože to škytání je sice pod pupíkem, ale furt dost vysoko. Ono to asi neodráží polohu hlavičky jako takové, ale spíš hrudníčku, že? Taky normálně člověk škytá spíš hrudníkem.
Malá se totiž hlavně v noci různě točí a já už nejsem moc schopna odhadnout její polohu 😃 a pokud je hlavičkou, tak ji má zas dost vysoko a na levo, ne na středu dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35564
29.11.24 14:36

Ja jsem cítila škytavku až tam kde bývá ochlupení, hodně dole, když byla malá už otočená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
29.11.24 14:44

@JancaS84

Děkuju za zkušenost, zajímavé, já byla v úterý u svého gynekologa a dělal mi utz a našel hlavičku těsně nad ochlupením, přitom to škytání cítím nalevo pod pupíkem, kde má i záda. Dole v podbřišku si ani pohmatem hlavičku nenahmatam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
29.11.24 14:49

Ja cítila skytani uplne dole v rozkroku, kdyz jsem sedela v čekárně na kontrolu. Byla jsem překvapená, když mi dr řekl, ze je furt hlavickou nahoru 🤔 prisahala bych, ze je hlavou dole, ale nebylo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
29.11.24 14:58

Takže myslíte, že když to centrum pohybů cítím nalevo (někdy napravo) pod pupíkem, cca v místě, kde slyším i nejvíce srdíčko podle angel sounds, tak cca tam je i hlavička? Připisovala jsem to místo hrudníčku. Ale hlavu před břicho na dotek necítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
29.11.24 15:03

Ja taky cejtila skytani a prisahala bych, ze je uplne jinak natocena, nez pak byla za hodinu na ultrazvuku. :D moc bych se tim neridila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.24 15:57

Já třeba vůbec netuším. Např podle monitoru škytavka byla a já necítila vůbec nic. Pokud šlo o pohyby tak by byli vždycky na jedné straně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10921
29.11.24 20:19
@Anonymní píše: Více

U me dite skytalo snad 6 krat za den, cejtit to bylo dost. Ted budeme koncit sestinedeli a skyta furt dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
7.12.24 08:34

Já to poznala, myslim že skytal napravo, doleva občas kopal - takze měl záda vpravo a nožičky směřovaly doleva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí