Pravděpodobně jsem těhotná

1
28.11.24 00:57

Pravděpodobně jsem těhotná

Ahojky, předevčírem se mi udělalo špatně a tak jsem si řekla jestli nemohu být v tom tak jsem si koupila těhotenský test a oba dva vyšli pozitivní. Dneska jsem byla u lékaře a tam vyšel test též pozitivní a jinak se doktor na mě koukal a říkal že tam nějaký Vacek nejspíše je že to vypadá že pravděpodobně těhotná jsem. A má otázka zní v kolikatým bych mohla být týdnů když to ještě skoro nejde poznat? Protože já už menstruaci neměla nějakých 45 dní. Měla jsem ji právě že nepravidelnou. Jinak mám prý v pátek jít na kontrolu to už tam doktor během dvou dnů po pozná více? Děkuji moc všem za odpověď :) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2564
28.11.24 01:20

@Minnie245 ovulace klidně mohla být později. Pokud je čárka slabá ještě tak konec 4.týdne (3+3 a více) nebo jestli už máš výraznou druhou čárku tak 5.týden (4+0 a více). Na utz většinou není nic vidět tak do toho 6-7.týdne. Pokud to podle ms nejde spočítat, při dlouhém cyklu, tak se bere ovulace jako 2+0, takže to dokážeš odhadnout třeba i podle možného dne početí. :hug: Podle ms jsi tak 6+2? To je klidně možný, že ovu byla o týden, dva posunutá, obzvlášť jestli míváš delší cykly občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14709
28.11.24 03:06

Nasla jsem toto: Žloutkový váček je vidět na ultrazvuku až od šestého týdne těhotenství, přesněji od gestačního stáří 5+3.

Podle MS se ridit nemuzes. Az bude videt embryo, lekar podle UZ urci stari tehotenstvi. A na prvotrimestralnim screeningu ho upresni. Ted jsi nejspis v 6. tt, ale je to silne orientacni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11816
28.11.24 03:41

Ano jsi těhotná, to 100%…5-6tyden tipuji. Později už by bylo videt více. Nicméně s určením délky těhotenství budeš muset počkat na další utz kde to určí podle toho co naměří. A i tak se to může klidně o týden lišit…není to nikdy úplně přesné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
28.11.24 06:39

@Minnie245 zkus těhotenskou kalkulačku , zásad jen datum poslední MŠ a vypočítá se ti pravděpodobný termín ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14709
28.11.24 06:50
@lucynka25 píše: Více

Jenze ona ma nepravidelny cyklus. A MS nemela 45 dni, kdyby mela ovulaci 14. DC, tak uz by na UZ bylo videt vic nez zloutkovy vacek.

A na profilu ma 3 deti, tak asi tehotenskou kalkulacku zna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí