Časté močení 15. týden těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
27.11.24 20:16

Časté močení 15tt

Všechny zdravím,
Mám dotaz na který jsem bohužel nenašla nikde na internetu ani v diskuzích odpověď. Jsem podruhé těhotná (poprvé jsem bohužel ve 13tt potratila), teď jsem v 15 týdnu a objevilo se u mě časté močení-ale pouze večer. Během dne chodím úplně normálně, ale večer, když si jdu kolem deváté lehnout, jdu pak třeba do jedenácti hodin pětkrát/šestkrát na záchod (po troškách). Při čůrání mě nic nepálí, neřeže, moč nemá žádnou zvláštní barvu, žádná krev ani nijak nezapáchá. Prostě se mi jenom jak si lehnu jakoby pořád,,chce". Je pravda že před ulehnutím dost piju, ale je mi divné že pak nejdu najednou ale chodím takhle na etapy. Setkal se s tím někdo z Vás taky? Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3690
27.11.24 20:42

@Rose444 jsem v 25tt a chodím také klidně i 5× za noc. A to celkem už dlouho a když jdu, tak taky ze sebe nedostanu pul litru, jak to zpočátku cítím :D Prostě bych řekla, že časté močení a i v noci k jinému stavu prostě patří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
27.11.24 21:23

Jsem v 13 tt a chodím co pět minut i přes den, což je super, když někam jedu že musím pořád hledat kde je záchod. Chodit často na záchod jenom v noci jsem šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.24 23:43

Na začátku těhotenství je to tuším způsobené hormony. Ve druhém trimestru by to mělo být lepší. Ve třetím je to horor, vstávala jsem i co půl hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
28.11.24 04:17

Normalni. Taky jsem byla nastvana, ze ve dne ok a v noci furt chodim a to jsem se snazila vecer omezit piti a stejne, jen jsem sl lehla, uz jsem citila, ze zas potrebuju. Ke konci bude ale jeste hur :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.24 10:21
@DandátkoP píše: Více

Přesně tak. Na začátku těhotenství se to ještě dá. Ale na konci? Když je člověk jak vorvaň a má se co půl hodinu max hodinu vyštrachat z postele? To je teprve zábava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.11.24 11:33

@DandátkoP ja mam prave strach, aby to nebyl treba pocinajici zanet mocaku… fakt chodim,,ucuravat", nekdy i po deseti minutach. Samozrejme v prvnim trimestru je to spojene s hormony, ve tretim zase s tlakem mimca na delohu, ja jsem ale na pocatku druheho a o tom jsem prave nikde nic necetla, proto se ptam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.11.24 11:34

@suzka1 v pokrocilejsim stadiu tehotenstvi to chapu, ale v 15tt by jeste mimco na mocak tlacit nemelo, z toho co jsem se docetla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
28.11.24 12:31

@Rose444 chodila jsem curat fakt furt, ne jen na konci. Zanet mocaku ve vetsine pripadu provazi bolest pri curani. Tak jsem chodila jen ucuravat a nemela co… otravnyy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.11.24 15:30

@DandátkoP tak dekuju za uklidneni :srdce: doufam, ze bude teda vsechno v poradku, a ze je to proste jen tim tehotenstvim, to pak holt nejak vydrzim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
30.11.24 02:17

Taky jsem v 15tt a chodím často jen v noci, nezávisle na tom kolik toho vypiju:)
Já mám teda i těhotenskou cukrovku, tak sem si říkala, jestli to nemůže mít souvislost s tím, ale když to tu čtu, tak asi ne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí