SŠ Obchodka, ekonomka

9
1.9.21 17:33

SŠ Obchodka, ekonomka

Dobrý den, dneska nastoupila do 9. třídy a už tak nějak vím že chci na buď obchodku nebo na ekonomku, ale dneska mi někdo řekl, že prý tam chodil a je to k ničemu. Docela mě to znepokojilo, protože už od 6. třídy se trápím nad tím kam jít. Chtěla bych dělat např. asistentku nebo nějakou účetní a takovýhle věci
Moc děkuji za každou radu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65200
1.9.21 17:46
@Adel_-_H píše:
Dobrý den, dneska nastoupila do 9. třídy a už tak nějak vím že chci na buď obchodku nebo na ekonomku, ale dneska mi někdo řekl, že prý tam chodil a je to k ničemu. Docela mě to znepokojilo, protože už od 6. třídy se trápím nad tím kam jít. Chtěla bych dělat např. asistentku nebo nějakou účetní a takovýhle věci
Moc děkuji za každou radu :srdce:

tak jistě, a přitom řešíš, jak se vydělává s dedrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76656
1.9.21 17:57
@Adel_-_H píše:
Moc děkuji za každou radu :srdce:

běž na tu kadeřnici :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.9.21 17:59

@stinga no to by asi nedopadlo dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emouen
1.9.21 22:08

A s čím chceš poradit? Tu ti nikdo neřekne, jaká bude situace na trhu práce za 5 let, nemáme křišťálovou kouli. Jestli chceš být účetní nebo asistentka, tak je obchodka nejlepší řešení.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze