SŠ Obchodka, ekonomka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
SŠ Obchodka, ekonomka
Dobrý den, dneska nastoupila do 9. třídy a už tak nějak vím že chci na buď obchodku nebo na ekonomku, ale dneska mi někdo řekl, že prý tam chodil a je to k ničemu. Docela mě to znepokojilo, protože už od 6. třídy se trápím nad tím kam jít. Chtěla bych dělat např. asistentku nebo nějakou účetní a takovýhle věci
Moc děkuji za každou radu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Adel_-_H píše:
Dobrý den, dneska nastoupila do 9. třídy a už tak nějak vím že chci na buď obchodku nebo na ekonomku, ale dneska mi někdo řekl, že prý tam chodil a je to k ničemu. Docela mě to znepokojilo, protože už od 6. třídy se trápím nad tím kam jít. Chtěla bych dělat např. asistentku nebo nějakou účetní a takovýhle věci
Moc děkuji za každou radu
tak jistě, a přitom řešíš, jak se vydělává s dedrou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adel_-_H píše:
Moc děkuji za každou radu
běž na tu kadeřnici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A s čím chceš poradit? Tu ti nikdo neřekne, jaká bude situace na trhu práce za 5 let, nemáme křišťálovou kouli. Jestli chceš být účetní nebo asistentka, tak je obchodka nejlepší řešení.
- Citovat
- Upravit