Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, prosím o recenzi na tuto školu. Syn si vybral tuto školu a já jsem prozatím našla jen pár negativních recenzí. Uvažujeme buď o oboru Informační technologie nebo Informační a telekomunikační technologie. Je zde, prosím někdo, kdo má nebo měl na této škole dítě? Připraví škola kvalitně děti na další studium na VŠ nebo do zaměnstnání? Děkuji
Doufám že už nepíšu pozdě. 😅 Já jsem na škole odmaturoval přibližně 10 let zpátky, nebylo to tam úplně špatné, škola mi toho dost dala. Nicméně přístup k výuce některých kantorů byl hrozný. Jeden fungoval tak, že vždycky na projektoru pustil část z prezentace, řekl: “To si opište.” a odešel do kabinetu. Taky já jsem docela slabý ročník a přišlo mi že tehdy škola brala kohokoliv, i žáky co prostě na tu školu neměli, ti tam dělali během hodin bordel a pak je před maturitou vyhodili. (Z naší třídy co nastoupilo 30 lidí to myslím udělalo 12). Nicméně já jsem si pak udělal VŠ v oboru a pracuji v něm, takže jsem celkem spokojený.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.