Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj Maminky, vím že na toto téma jsou už nějaké diskuze založené, ale nejsou už moc aktuální…Chtěla jsem velmi poprosit o pomoc s výběrem golfáče pro mého 15 měsíčního syna. Potřebuji hlavně něco stabilního, máme velkého pejska se kterým chodíme na dlouhé procházky, no a samozřejmě něco lehkého a skladného. Nevím zda investovat nebo ne, jako sporťák máme Brio Go, což je naprosto luxusní kočárek, takže zvykat si na golfky bude pro mě asi trošku složitější:-( Ale už opravdu chceme něco menšího, zaujali mě české golfky Zopa city 2012 http://www.malvik.cz/…-City-2012za poměrně nízkou cenu mi připadli hodně lehoučké a stabilní, máte je některá pokud ano jste spokojené? V těch starších diskuzích se hodně opakuje Cybex Onyx, nebo Jané a také TFK, je jich tolik, že už se v tom pomalu ztrácím…tak budu vděčná za jakoukoliv radu! Předem moc děkuji!
Kdybych měla prachy, koupím si Baby jogger citi mini gt. Nemám je, tak mám Chicco Multiway a za ty prachy dobrý, zaaretovaný projede vše i sníh a vyspí se v něm dvouletá i ve fusaku. A na rukojetích odvezu vše. Ale jednou rukou se dá tlačit jen prázdný a po složení je docela velký.
Já jsem investovala do Valco Snap 4 a vůbec nelituju. Jsou perfektní. Prostorné, lehké, skladné a velmi stabilní.
Tak po briu se Vam bude velmi těžko zvykat na jiný vím z vlastní zkušenosti ![]()
Cybex ne taky jsem nad nima uvažovala ale jsou uzky, divne se mi s nima jelo mela jsem je půjčene.
Asi bych taky koukla na bj citi mini gt do terénu asi jiné moc nebudou max. ještě buggster air.. ![]()
@tatranka1 co to je za bus? Jako dálkový? Tam je spousta místa, jestli to dávají dolů.. Tam se vejde, to bych se nebála..
@Sibyla0
Taky uvažuju nad chicco multiway, není moc těžký? někde jsem četla, že má 8kg někde zase že má 10kg tak nevím ![]()
Tědka mám britax b-agile, ale chtěla bych něco, co se skládá jako deštník.
@pavlinka77 No malá má 15 kg a stále jí i s kočárkem v případě nouze vynesu do tramvaje, takže to tak hrozný nebude..
Moc děkuji za odpovědi!
@adelina3 No právě Brio mi tu laťku nastavilo hodně vysoko…na ten city mini jsem se dívala, ale přijde mi celkem velký, že by to nebyl až takový rozdílu oproti Bria a hlavně se mi už nechce nějak extra investovat…
@PetiteFillette Valco vypadá hodně dobře, ale není to spíše sporťák než golfky?
@Markolina Je to něco mezi. Prostorem sporťák, váhou a skladností golfky. Je suprovej ![]()