Stahovací pás, prádlo

3.12.17 20:57

Stahovací pás, prádlo

Ahoj mam více otazek… Od kdy by se měl nosit poporodní stahovací pás? Po šestinedělí nebo už dříve? Mohli byste mi doporučit nějaký kvalitní do 500 Kč případně kde koupit/objednat. Co je podle vás lepší stahovací pás nebo kalhotky? Děkuji všem za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23966
3.12.17 21:08

Mě doktor řekl, že poporodní pás není potřeba. Děloha se stáhne sama. Bylo mi řečeno, že je nevhodný, takže já nedoporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
3.12.17 21:27

Ahoj já nosila kalhotky asi za 300kč a to už 3 den po porodu (po císaři) a super. Nevím proč by měli být nevhodné, ale mě moc pomohly k rychlejšímu stažení a proti povislé kůži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
3.12.17 21:47

Měla jsem stahovací pás, ale zda pomohl :nevim:. Bolely mě z něj záda. Nechala jsem si ho doporučit přes poradnu eschopu, kde jsem kupovala výbavičku. I když jsem pás nosila, mám doteď problémy s ne zcela srostlými břišními svaly (skoro 5let po porodu) a to jsem dělala všechna doporučovaná cvičení. Kdysi se po porodu doporučovalo stahovat si břicho pružným ručníkem ( za dob našich babiček), takže to doporučení není výstřelem moderní doby. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
3.12.17 21:49

Nedoporučoval mi to kvůli tomu, že si můžu svaly špatně „skřípnout“ a nezatáhnou se jak mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
3.12.17 22:21

Dávala jsem si ho po porodu hned druhý den, zn. farlin, ale nebylo mi to moc příjemmn, dost jsem to flákala, určitě jsem ho nenosila celý den…ale mně se břicho zatáhlo pěkně, u prvního bez pásu, u druhého jsem si ten pás pořídila, protože jsem se bála, že to půjde hůř…viděla mě sestřička v nemocnici a neřekla na to vůbec nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat