Kde koupit těhotenskou podprsenku?

787
2.10.17 11:46

@manuska25 pro me je nejpohodlnejsi klasicka sportovni podprsenka. Prso proste vyndas, samozrejme zalezi na velikosti. Me se po porodu ruzne menila velikost prsou, podle toho jak se mi nalevaly ze zacatku, takze to co mi chvili sedelo tak odpoledne mi bylo neprijemne, takze jsem ji mela nekolik. Pozdeji jsem vytahla tu sportovni a je klid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3612
2.10.17 12:06

Já mám z Debenhamsu v Praze a z Astratexu. Ale záleží na velikosti, já mám dost velká prsa, takže v běžných obchodech nekoupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23964
2.10.17 12:14

Já mám zas objednané z Astratexu. Ale mám košíčky G, takže podprsenku jen tak někde neseženu. U prvorozené jsem si koupila alá sportovní od Aventu.
Záleží jak máš velká prsa a kolik jsi ochotná investovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
2.10.17 12:27

Já mam tuhle z hmka( ve 4 barvách), nosím už asi od 8 měsíce těhotenství, dcerce bude rok.. a jsem moc spokojená. Mám vetsi prsa, ale podprsenka je krásně poddajná a pružná a zvládla tak ruzne velikosti prsou na začátku kojení i teď. Nikde netlačí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
2.10.17 15:11

Ahojky, mrkni na spravna podprsenka, maji tam krasne materske a kojici podprsenky. Ja tady kupuji veskere pradlo i plavky, neb mam velky rozdil obvod a kosicky (vel.65 K) a to nikde nemaji a v normalnim obchode uz vubec. Na jejich strankach funguje i poradna ve forme chatu, docela rychle odpovidaji, kdyz clovek potrebuje poradit. Pokud nenas moc velka prsa, tak sportovka hlavne zezacatku je asi nejpohodlnejsi, ale pri velkych prsou je lepsi poradna kojici podprsenka i s kosticemi… dobre mi prijdou i podprsenky anita… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23964
2.10.17 15:57

@Michalka80 jestli jsi z Prahy tak prodejnu mají na Palmovce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17136
9.10.17 09:18

@manuska25

Ahoj,

já mám kojící podprsenky budto z Lidlu nebo Mark Spencer - obě značky mi velmi sedí a mám je ráda. Je pravda, že Lidl má levnější, dostupnější a líbivější. MS má spíše jednobarevné, obyčejné, hladké. Ale i to mám ráda.
Vzhledem k tomu, že asi většina nosí prsní vložky, tak bych se nebála i na bazárku koupit. :-)

:kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat