Těhotenské džíny z HM
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tehotenske dziny z HM
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli mate zkusenosti s tehu dzinami z hm..v Plzni tehotenske obleceni v HM zrusili a do Prahy se mi nechce, na e shopu maji velky vyber…normalni velikost kalhot mam 26,myslite, ze 34 by mi mohli byt ok? Jsou to skinny, ten pruvodce velikostmi jim.na e shopu nefunguje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@romik0013 píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli mate zkusenosti s tehu dzinami z hm..v Plzni tehotenske obleceni v HM zrusili a do Prahy se mi nechce, na e shopu maji velky vyber…normalni velikost kalhot mam 26,myslite, ze 34 by mi mohli byt ok? Jsou to skinny, ten pruvodce velikostmi jim.na e shopu nefunguje
Mela jsem je a v poho. Velikost by mela byt ok. Maji tam takovou tu gumu s knofliky na utahovani jako u detskych kalhot ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus napsat primo na hm mail, kdysi mi nekdo rikal, ze ke konkretnimu vyrobku posilaji presne rozmery.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romik0013 ja jsem si kupovala dvoje ale v Anglii. Jako netehotna jsem nosila anglickou velikost 10-12 a těhotenské jsem si koupila 14tky o cislo větší a jsem s tim spokojena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam normalne 38-40 a koupila jsem dvoje. 40 a 42. Paradoxne 42 byla menší ![]()
Nosila jsem az do 8.mesice..
Jsou úžasně pohodlné
Doporucuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MickaSonda tak to mas stejne jako ja
akorat ja jsem zatim v 6tem a taky pohoda a jeste verim ze to půjde několik mesicu. Mam jedny i boyfriendy a ty podle mne vydrží i do porodu (za předpokladu ze nepriberu moc)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nika1987 píše:
@MickaSonda tak to mas stejne jako jaakorat ja jsem zatim v 6tem a taky pohoda a jeste verim ze to půjde několik mesicu. Mam jedny i boyfriendy a ty podle mne vydrží i do porodu (za předpokladu ze nepriberu moc)
Ja jsem v 9tem.. a nahore 21 kg.. jako nacpu se do nich, ale neni to příjemný. Radeji nosím saty anebo leginy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MickaSonda ja zatim 8kg
jsem z toho trochu špatná protoze jsem doufala v min ale hele vim ze vůli mam a dolu to půjde kdyz ja budu chtít. No ale šatům se v létě ani nedivim - ono v tech vedrech co byli to ani neni příjemné byt v dzinach. Kdy mas termín?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nika1987
Ja taky doufala v min.. ale kdyz se vaha prehoupla nad +15 kg, prestala jsem se tim stresovat. Nemam zatim ani jednu strii. Mazu i 2-3× týdně.. presne jak pises.. holt budeme muset byt aktivni mamky.. ![]()
Moje kamaradka vzdy pri vsech trech dětech mela víc jak +20 kg a běhá závody a je jak proutek.. ![]()
Termin mam 31/7 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MickaSonda ja se taky snazim přestat stresovat, hlavne vim ze nejim jak čuně úplný - ano trosku volnější režim nez kdyz jsem byla tehotna ale netlaskam pate pres deváté a holt to bude tak jak bude
přeju hodne zdraví a at vse dobre dopadne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nika1987
Ja trosku hresila.. ale jak rikam, az to pujde tak najedu na zdravy jidelnicek a pohyb ![]()
Dekuji. I tobe a miminku pevne zdravi a at vse dobre dopadne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MickaSonda tak ja taky hresim
ale občas se zastavím protoze kdyby bylo na minimu tak na sladkym ziju
Tak at nám to dobre dopadne!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MickaSonda píše:
Ja mam normalne 38-40 a koupila jsem dvoje. 40 a 42. Paradoxne 42 byla menší
Nosila jsem az do 8.mesice..
Jsou úžasně pohodlné
Doporucuji
Mam stejnou zkusenost. 177/62 kg (netehotna) a byly mi dobre 42.
- Citovat
- Upravit