Těhotenské kalhoty H&M - míry

3.4.17 09:39

Těhotenské kalhoty H&M - míry

Ahoj, narazila jsem na eshopu H&M na hezké těhotenské kalhoty. Bohužel tam nejsou míry :( normálně jsem nosila v H&M kalhoty 36/38. Není tady některá maminka, která zná tabulky velikostí?
Jinak jsem ve 30 tt. Klahoty budu jistě nosit i chvíli po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1894
3.4.17 09:55

Jsem v 19tt a kupuji si u nich normální svou velikost. jde jen o to že je upravený ssed a bříško :-) jinak hm doporučuji, mají super věci pro těhulky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
3.4.17 09:59

@Mischaaa1992 Měla jsem z HM dvoje těhotenské rifle, také běžné mívám 36/38 a tyhle jsem si koupila oboje 38 a seděly perfektně. Ty jejich těhotenské věci mi velikostně přišly jako klasické jen vždy s prostorem pro břicho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
3.4.17 10:32

@Mischaaa1992 Já mám také těhotenské kalhoty z HM a koupila jsem si 36, svou velikost, a sedí mi perfektně, ještě jsem tam měla maličkou rezervu, kdybych trochu přibrala, což se stalo. Zatím mi sedí :palec: 38 mi už byly moc velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
3.4.17 10:39

Ja jsem tehu kalhoty nejak nepochopila. Prostoru na bricho tam bylo, ze bych se do nich vesla 2× a to i v poslednim mesici. Ten elasticky pas pres bricho mi neskutecne vadil a prisel mi zcela zbytecny. To jsem nakonec resila tak, ze jsem ho prelozila na pul a stahla dolu smerem k bokum. Tim padem to ale nedrzelo, protoze v bocich to bylo silene volne, nechapu proc a ja mela stale pocit, ze mi ty kalhoty behem chuze spadnou.

Resila jsem to tak, ze jsem si koupila normalni obleceni, jenom o cislo vetsi a kalhoty zapinala pod brichem a ne pres bricho ci dokonce nad nim. Nejvice se osvedcily elasticke veci, neko kalhoty s gumickou a snurkou na stazeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
3.4.17 12:10

Zalezi jak mas citlive brisko. Me ten pas na bricho taky vadi. Jsem ve 31. tydnu, pred tehotenstvim jsem nosila 36 (i v h&m), pribrala jsem momentalne 3 kila, ted jsem si tam koupila cerne kalhoty vel. 40 a pres boky mi trochu plandaji ale pres to brisko me stejne skrti :? predevsim v sede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
3.4.17 12:13

@Teniska7 také mám problém s tou látkou přes břicho, jsem 26. tt a myslím, že za chvíli mi už budou přes břicho malé. Naštěstí snad už bude teplo, tak to jistí volné šaty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
3.4.17 12:15

@VikiJ presne :palec: na teplo aby se daly nosit saty cekam jak na spasu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.17 12:46

@Teniska7 já jsem přibrala 6 kg, boky mám trošku širší, jinak šlo vše do břicha, tak mám docela strach :( asi si je zajedu osobně koupit do Brna a nebudu riskovat objednávání. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10971
3.4.17 13:07

@warita Nikdo nejsme konfekční. A nemáš třeba hodně úzké boky? Nebo jsi si třeba pořídila velké?
V zimě mi ten pás nevadil, ale teď mě to taky štve, je v tom horko, nicméně drží, nesjizdi. Normální kalhoty mi třeba nesedí, protože mám zvětšený celkový objem a to mám velikost 34, jak dám normální kalhoty, tak je prostě nezapnu ani pod břichem, protože jsem prostorově pro ně velká.

@Mischaaa1992 Všeobecně mi přijde, že těhotenské kalhoty sedí v obvyklé nošené velikosti a jsou uzpůsobené oblasti břicha a boků.
Jinak ta guma mi dosahuje pod prsa, jak mám podprsenku, takže mě nic přes břicho natáhne. Ale extra se v tom taky necítím.

Ještě existují pod břicho, jsou tam gumové vsadky, nebo ty posuvné gumy. Ty se mi líbí víc, ale padalo mi to v rozkroku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
3.4.17 13:22

To koukám, kolika vám těhotenské kalhoty nevyhovovaly 8o já je teda zas naopak nosila snad od 15tt, a to jsem prakticky žádné břicho ještě neměla. Ale normální kalhoty na knoflík mi děsně vadily a tlačily. Mě teda ale škrtila i podprsenka a musela jsem si nakoupit s větším obvodem (měla jsem pocit, že v klasické se dusím) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10971
3.4.17 13:43

@Popokatepetla Tak podprsenka, to je pecka. Ze 70 A jsem se vydrápala na 70 D, v cca 31. týdnu. Zatím mám obavu koupit kojící podprsenku. Poněvadž tohle se mi v prvním těhotenství až tak markantně nestalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
3.4.17 14:05

@Popokatepetla mě na začátku těhotenství vyhovovali hodně, nosila jsem je asi od 8tt dokud jsem měla jen malé bříško. Od té doby co narostlo tak mi přes bříško vadí a to hodně, ale já ho mám fakt citlivé, když si v nich sednu mám pocit, že mě ten pás přes břicho stahuje i přesto že mám kalhoty o číslo větší a pak mi břicho tvrdne. Třeba silonky a punčocháče jsem zatím nenašla žádné které by mě nestahovaly. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
3.4.17 14:10

@Mischaaa1992 určitě je lepší si je vyzkoušet pokud můžeš. Je to opravdu individuální a vybírej tak abys měla rezervu, já mám takhle doma všechny tři velikosti ( 36,38 a 40) ale je pravda že jsem je postupně nosila opravdu od začátku těhotenství. Pokus bys kupovala i ty jejich silonky tak rozhodně min. o číslo větší než nosíš, připadají mi skoro jak netěhotenské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
3.4.17 18:08

Holky, v lete jsem nosila hodne volne saty. To je v tehu absolutne to nejlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat