Těhotenské kalhoty H&M - míry
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Teniska7 Je fakt, že já ty kalhoty nosila jen do doby co bylo břicho ještě celkem malé (na dvojčata
), pak mě ve 32tt zavřeli do porodnice a mým jediným úborem až do porodu byla mega velká erární noční košile…nejpohodlnější to oděv
![]()
@Trojlístek kojící podprsenku jsem měla jednu od kamarádky a novou jsem kupovala až po porodu, taky jsem neměla odvahu to riskovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám velikost těhotenských kalhot z H&M stejnou jako klasickou a musím říct, že mě vyhovují moc! Nosím je už cca od 12. týdne, kdy mě klasické kalhoty začly tlačit. Teď jsem 22. týden a jsem s nimi pořád spokojená - mám asi troje střih SLIM, ty nosím denně a pak jedny boyfriendy - do těch si dávám teda pásek, aby nepadaly… Uvidím jak mi půjdou v pokročilejším stádiu, prozatím spokojenost veliká
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petivka Prosím tě a jakou velikost těch slim máš? Šlo by prosím zmerit mira pres boky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trojlístek Mám tu teď dvoje 42, ale nevím nevím jestli ti pomůžu - jedny mají přes boky 40 a druhé 50 (takže vlastně 80 a 100), ale jsou oboje elastické…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit