Těhotenská móda v Brně

408
9.3.17 13:57

Tehotenska moda v Brne

Ahoj holky, moc prosim o radu :andel:, nevite o nejakem obchudku v Brne s tehotenskou modou za rozumny peniz? :think: V HMku ani CA se mi nic moc nelibi, tak sem myslela spis nejaky specializovany obchudek, ale zase nic extra predrazeneho :oops: Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9793
9.3.17 14:01

Co vím tak v centru je obchůdek s těhotenskou módou na Svoboďáku jak je Billa, tak v patře. A pak je obchod v pasáži na Orlí. Ale ceny jsou tam o dost vyšší než v CA nebo HM, takže já jsem nakupovala v CA a HM v Olympii, v jiných prodejnách nebyla vůbec těhotenská móda nebo malý výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
9.3.17 14:22

Těhotenská móda je bohužel velmi drahá, takže pokud nechcete sekáčovou nebo bazárkovou módu zbývá už jen zmíněné CA, HM, lindex, myslím že je někdo z Brna i na MMB + o dost dražší v pasáži na Orlí- je myslím už jediný ve městě. v omeze už je delší dobu zrušený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
9.3.17 15:43

V Rozkvetu je Leny. Ale nekolikrat drazsi nez HM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
9.3.17 15:50

Ja jsem si v Olypii v HM vyzkousela, jaka mi sedi velikost a od te doby objednavam z jejich eshopu. Nemusim do Olympie a maji tam mnohem sirsi vyber. Doma to mas za par dni a dost casto maji dopravu zdarma, nebo napr. vcera byla na vse 15% sleva. Nebo taky bonprix ma velky vyber

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.17 21:03

Kolem svoboďáku jsou dva specializované obchůdky s těhu módou, ale levné to teda rozhodně není… ve Vaňkovce nemaj vůbec nic a rifle jsem sehnala až v Olympii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
19.11.17 08:53

Ahoj holky, nevite, jestli je v Brne nejake misto, kde se daji tehotenske veci darovat? Ja si toho nakoupila strasne moc, hlavne v HM, dala jsem za to pres 30 tisic, tak je mi lito to hodit jen tak do kontejneru na textil. A uskladnit to doma, nez bude druhe, to muze byt za dva roky a ty veci uz nebudou in :D
Neni na to nekde specialni sberne misto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
26.11.17 12:08

těhotenské oblečení H+M
Holky poraďte, chci využít slevu v HMku - do dneška 20 % + doprava zdarma na ty jejich těhotenská žerzejová trička s polodlouhým rukávem. Koupila jsem si jedno ve velikosti S - teď sedí perfektně (začátek 4.měsíce). Chci objednat další 4 v různých barvách, nejlépe abych je mohla nosit celé těhotenství. Do jakých byste šly velikostí? Přemýšlím, že si vezmu 2×S a 2×M, ale nemůžu se rozhodnout. :nevim: Jaké máte zkušenosti z předešlých těhotenství? Jak moc jste se „zvětšily“ mimo břicho? :D to břicho by se snad mělo vejít i do těhotenského S. Jsem malá - mám sotva 160 cm, váha sice 68 kg, ale mám to spíš v dolní pol. těla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
26.11.17 14:05

Ja si kupuji od zacatku v HM svoji velikost, takze M nebo 38… kalhoty mi sedi od zacatku tehotenstvi doted (29tt), halenky taky… jsou dost elasticke. Takze byt Tebou, vezmu si proste velikost, kterou nosis bezne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
13.6.19 14:46

Tak koukám, že se ani po 2 letech nic nezměnilo. Já koupila jen v Olympii v HM :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat