Stahy v prsou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9548
27.1.12 10:30

Mně to udělá ještě i 5 měsíců po porodu někdy ;) Daleko méně, třeba jednou za 14 dní, ale ještě tak 3měsíce po porodu se mi prsa stahovaly i několikrát denně. Pamatuju si to i od dcerky, takže mě to nepřekvapilo, vždycky jsem říkala, že „kojím“ :-D ze začátku mi u toho vytékalo mlíko, to už ted ne. A perfektní spouštěč bylo jen se trošku rozněžnit nebo vzpomenout na miminko a už to jelo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
27.1.12 10:35

mně se to taky děje, už míň, ale občas pořád - je to když přiložím, tak i u druhého prsa se spouští mléko a ten vypuzovací reflex jakoby prso stáhne, což je bolestivý a nebo v době kdy bych měla kojit ale malej spí déle. bolí to docela dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
27.1.12 10:38

My to zkoušeli jen z bradavky asi tisíckrat,ale nejde to :( Mám prostě prsa na pytel :,( Kloboučky jsem šla koupit,ale tvrdí mi všude,že nemají ty malé na to mě ale upozorňovali už ve špitále,že to budou zkoušet,tak jsem je objednala na netu.
Oddělám?Odstříkávání je špatné??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
27.1.12 10:42

Asi 3 týdny nebo měsíc jsem kojila z jednoho prsu s kloboučkem a z druhého jsem odchytávala odtékající mléko a nadělala si tak poměrně velikou zásobu do mrazáku, ze začátku odtíká mléko z druhého prsu fest. když kojím, spouštěcí reflex mám i v druhém prsu a občas ujede kapka, přes den ne, ale po noci, kdy nekojím a mám více mlíka.
V porodnici mi tvrdili, že mám malé bradavky a jednu vpáčenou, což mě teda překvapilo, protože dcerku jsem kojila bez problémů, no je fakt, že se malý ze začátku nechytal, tak jsem na to „špatné“ dávala klobouček, pil hezky a až byl větší, začal se chytat i bez něj. Třeba se ti taky časem přichytí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová